Ako odhaliť neveru partnera?
ahojte mozno to je trapne ale neviem prečo si myslim že medzi mojim partnerom a jeho kolegynou niečo je . možno si to namyslam ale mam taky pocit neviem to vysvetlit ale taky vnutorny pocit niečo sepka že ma s nou niečo , samozrejme sa ho to pytam ale povie že som ziarliva a že snou nic nema . ale ona mu pise take pekne smsky. že dobru nocku ako zajtra v praci na ktoru ma prist a prajem pekne snicky . alebo že ho oslovi mojko a tak tak sa ma spravat jedna kolegyna?
@rough Ja si iluzie nerobim🙂) Poviem vam baby, ze prvy frajer ma podviedol, zistila som to, ze som ich nahodou stretla, dalsi isiel akoze na dovolenku s kamosom a bola to kamoska a otec mojho dietata mal aferku s kolegynou, ked som bola planovane (po IVF) tehotna. Takze mna uz moze prekvapit asi maloco. Alebo som vadna ta ja a preto sa to deje?🙂 aj to je mozne🙂) Samozrejme vsetci strasne zatlkali, 2 aj olutovali, no ale potom maj daku doveru v muzov. Aj by som sa uz na nich vykaslala, ale priroda nepusti...no aspon zatial nie
@viktoria12 Každopádne medzi tvojím manželom a jeho kolegyňou prebieha neštandartný spôsob komunikácie. Možno by si mohla investovať zvyšnú energiu do toho, aby si manželovi pripomenula, prečo si pred rokmi vybral teba s pomedzi množstva žien. Viem že to stojí veľa enerie, ale pátranie po nevere chce tiež čas a oberá o energiu a navyše sa tým s partnerom môžete od seba ešte viac vzdialiť. Každý vzťah potrebuje utužovať a veľmi dôležitá je komunikácia a dôvera. Skús si sama v sebe prehodnotiť, ako sa vo vzťahu s manželom cítiš, či si spokojná alebo ti niečo chýba, čo to je, a ako to možeš získať, či ti vzťah stojí za námahu, či chceš ešte do neho investovať, či ste neprestali s manželom fungovať ako manželia a pod. Potom je dôležité, keď si to ujasníš v sebe, povedať to manželovi. Ale skôr spôsobom, čo cítiš ty, čo chceš (nie formou výčitiek, obvinení a toho, čo by mal, čo musí a pod.), ale stručne, jasne výstižne, muži nie sú na dlhé reči stavaní. Ak svojho manžela ľúbiš tak investuj energiu do vzťahu, ak si hrdá žena, ktorá za každú cenu nechce byť podvádzaná, tak investuj do pátrania. Rozhodnutie je na tebe, ty poznáš seba, svojho manžela, váš vzťah, svoj život, nenechaj sa nalomiť prevahou rád od ostatných ľudí. Nikto z nás, čo ti tu píšeme nevidí do vášho vzťahu.
@viktoria12 odosobni sa od svojho potencialneho ublizenia, odpovedz si ci a preco stojis o vas vztah aj dalej. Scenami, ziarlenim dosiahnes pravy opak, nez by si chcela. Je uplne jasne ze s detmi a domacnostou na krku nezostava vela energie zacat robt nieco pre seba, ale ak nezacnes, tak si paradoxne poskodis sama sebe. Z teba sa musi stat ta, ku ktorej sa opat zacne lepit ako vcela na med. Chces aby bol pri tebe so sucitu, z pocitu povinnosti, alebo preto, lebo si pritazliva, nad vecou, elegantna a popri tom vsetkom zvladas este aj domacnost a deti? To zase chlapi vedia ocenit a navyse tebe to doda sebavedomie. Ja neviem ake mas moznosti, aka je financna situacia, a pod. Ale ak sa da,, zaves jemu deti na krk parkrat do tyzdna na hodinu, alebo ak mozes dohodni opatrovatelku, chod cvicit, prevetraj satnik, vykasli sa na tu zensku, obera ta to o drahocenny cas, urob zo seba sexy pritazlivu mamicku, nie kvoli nemu, kvoli sebe. Okrem toho, ty ho predsa musis poznat lepsie ako ktokolvek zvonku, musis vediet co nanho fungovalo predtym, preco si to bola ty, ktoru si vybral do zivota. A paci sa mi co tu niektora kocka povedala, ty zaved pravidla, odkial pokial je domov. Inymi slovami "v robote si rob co ches, ale ked si raz doma, tak telom aj duchom a ak mas byt len telom, tak si rovno hladaj novy domov". Obe tieto veci paralelne by mali zafungovat.
dievčatá, bežne ktorá žena oslovuje svojho kolegu takými tými deckými zdrobneninami, ak zrovna v 18tich nenastúpila do práce? a tiež ruku na srdce, ktorej by to nevadilo, keby mladšia žena posielala sms jej mužovi v takomto znení? Podla mňa je to aj o firemnej kultúre a inteligencii. trebárs keď sú tam všetci slobodný, priatelia a pod, nech sa oslovujú aj ako medík, kvetinka a kadejako, ale aby nejaká cica takto oslovovala a bombardovala smskami staršieho a ženatého muža........? asi som stará škola, mne by to veeeeľmi vadilo a ano, stala by som sa viac než upodozrievavá
@viktoria12 jaaaj a este jedna vec ma napadla: chlapi casto, ked maju pomer tak casto byvaju doma skriepni, na vsetko reaguju podrazdene, vyhybaju sa beznym konverzaciam, na svojej zene hladaju same chyby (tym sa snazia ospravedlnit pred sebou svoje konanie)
Nie je to normálne !!!
neviem baby... u nas v praci sa toez ludia - teda ti co pracuju spolu dlhsie amaju dobry vztah oslovuju ako srdiecko, zlaticko a podobne - zeny muzov, zeny zeny a aj muzi zeny. .. u nas je taka foremna klima - vsetci si tykaju , velky kolektiv, vela mladych ludi na kope....
detto si myslim ze keby jej muz s dotycnou nieco mal tak nema v telefone jej sms, ani s nou pred zenou nevola... tie sms aj telefonaty mi ale pridu nevhodne pricom vinu by som urcite nehadzala na dievcinu - ona nema rodinu, je mlada a uzuva si - nema k nej a jej detom ziadne zavaezky - tie ma jej muz... viktoria nevies ci jej napr. prvy tvoj muz neposle sms a ona len nereaguje etc.... vyzera to pre mna ako taky pre tvojho muza prijemny zacinajuci flirt - urcite tam nejake iskrenie medzi nimi je, nemusi a podla mna zatial ani neide o neveru...
ja byt tebou neriesim tu zenu ale svojho muza a seba... pises ze uz 2 mesiace nemate sex... to nieco svedci o tom ze vo vasom vztahu nieco nie je ok. takze s muzom by som sa vazne poeozpravala, povedala mu co tie sms a telwfonaty v tebe vyolavaju, na rovinu mu povedat ako ohrozuje vas vztah a zaroven riesit obnovu vasho sexualneho ale aj partnerskeho zivota.... vypytaj si od neho nejaky cas a zacni sa o seba starat... si predsa na materskej, ty si urcujes ako budes travit cas, co jest etc.... nic ti nebrani rano prip. ked dieta spi sa pekne upravit a vecer byt pekne oblecena ked pride muz.... skus vybavit nejaje opatrovanie a zavolar muza do kina ci len tak sa niekde prejst...
vztah musis pestovat ako kvetinku... hojne zalievat inak vam vyhynie....
inak mozno to bude zniet naivne ale mna este ziaden muz nepodviedol a trosku mam pocit ked sa to niekomu deje opakovane ze nieco patologicke bude aj na spravani danej zeny☹
@lenka_da dakujem😉 aj ked ako som uz pisala s drzanim palcov toti nema vela spolocneho skor s tym staranim sa o vztah - som tu taku hlasku citala - a povedala ju muzovi, sa na nej strasne smial - co je zaklad stastneho manzelstva pre muza - plny zaludok a prazdne gule - ospravedlnujem sa za vulgarizmus ale ide o citaciu😀 a teda myslim ze 99% muzov by suhlasilo... plus aby zena stale vyzerala a spravala sa ako ta ktoru si zobrali - pripadne lepsie🙂 a nie sa vyhovarala na deti a somariny preco je tucna a nic sa jej nechce...
muzi su hold typy vizualne a to vsetky zeny vedia takze zenska snaha pretvorit ich na zeny bude malokedy uspesna🙂
@dai Noooo urcite sa da suhlasit s pravidlom - "plny zaludok a prazdne gule" ale poviem ti, ze niektoremu ani toto nestaci a su chlapi, ktori su nepoucitelni suknickari. Mala som takeho jedneho priatela, feska jak hovado, fakt pekny chlap, ale dobry akurat tak ako dekoracia do obyvacky miesto palmy do rohu izby 😀
Tento moj dotycny drahy mal neustale potrebu obhanat ine sukne, ale kedze neni som blba a VZDY a u kazdeho chlapa si obcas preverim ci nahodou.... tak som aj u neho preverila a zistila. Zvykol chodit na pokecy a podobne fora kde hladal svoje obete a dohovaral si schodzky, tak som ho raz tak natiahla, ze skoro dostal infakrt ked zistil ze si s nim pisem ja, a druhy krat som to dala za ulohu kamoske - a samozrejme znovu na to skocil.
Baby, chlapi inak rozmyslaju ako my. Su to jednoduche tvory a lichoti im ked sa im podari "zostrelit" novu korist.
Ale urcite suhlasim s @dai, ze aj popri dietati a domacnosti je potrebne si na seba najst chvilu casu a trosku sa o seba starat. - sice nie vzdy to pomoze, ale ak budeme vo forme a ten nas trulo nas aj tak pusti k vode, tak si aspon lahsie najdeme ineho 😀 😀 😀
@lila69 ano, mas pravdu... ale potom naco si zacinat s takym chlapom.... vies mne pride ze niektore zeny su tiez pri hladani partnera tak trosku chlapmi... ako krasny chlap - co to je pre boha ziveho? ja sa teda tiez rada pozriem na nieco pekne ale pri chlapovi mi toto absolutne nepride ako nejaka dolezita vec - hlavne nie ked si vyberam partnera. Mozno som teda ja divna, ale mna ti hezouni nejak nikdy nebrali... a tiez teda nemam uz to pubertale v sebe ze potrebujem zbalit chlapa do ktoreho su zalubene dalsie desiatky zien... Takze mozno bude trosku problem aj vo vybere 😖 Mna mozno moji partnery nepodviedli lebo som si ich nehladala len libidom, ale trosku aj rozumom... cize som sa pozerala ako sa sprava k zenam, ku mne, celkovo aky je jeho postoj k rodine, zivotu... netvrdim ze taky chlap ta nikdy nepodvedie, ale urcite bude nato menej nachylny ako chlap co travi hodiny na pokeci, facebooku a podobne...
apropo co komu lichoti - nepoznam ani zenu, vratane mna, ktorej nelichoti naklonnost osoby ineho pohlavia... otazka je ako sa k nej zachovas, ako sa rozhodnes s nou nalozit...a tam zacinaju fungovat tie priority.
@mircalla - ano, narazala som na to co si ty pisala... ja nemam na tvoju konkretnu osobu ziaden nazor, ale pride mi to divne ked zenu chlapy neustale podvadzaju... vies, keby sa ti to stalo raz, mozno 2x .... ale tolko kolko si ty popisala.... Bud je nejaky problem v tom ze si vyberas stale ten isty typ muza - nieco ako popisala lila - krasny chlap co sa otoci za kazdou suknou... alebo ich ty nejak nepriamo k tomu dovedies - ci uz ziarlivostou alebo ja teda neviem...ale tak som rada ze ti to teraz klape a dufam ze sa uz nesklames...
@dai este tolko, ze si mohla rovno napisat, ze budem asi skareda, tucna, nestaram sa o seba, s patologickym spravanim a tym to je, zatial co ty si pravy opak. dakujem tiez za psychoanalyzu svojej osoby.
@lila69 ano, viem, co myslim, daktori su nepoucitelni, mala som partnerov, ktori boli fakt fesaci a dost na baby a naopak....ono kebyze po tom trochu nepatram, tak sa to doteraz nedozviem
@katy31 neviem teda kde ty pracuješ alebo v ktorom povolaní ti príde normálne aby sa kolegovia takto oslovovali... jasné, že moju kolegyňu oslovím drahá alebo zlatko ale neviem si predstaviť, že by som takto oslovovala kolegu a bolo by mi dosť nepríjemne keby kolega oslovoval takto mňa. či už v práci alebo v súkromí. s ostatným súhlasím. aj keď ...ak už raz ten chlap vie, že jeho žena vie o kolegyni a jej ,,normalnému" správaniu, nemusí si dávať námahu s tym aby si menil jej meno v telefone (to by asi spravil keby o nej nevedela). veď tá rozprávka, ktorú jej nakecal funguje tak načo.
pokial je to tak ako pises v uvode, tak to v poriadku urcite nie je..a on jej aj odpoveda na taketo smsky?
@ritusuk poznam vela krasnych zien, ktore sa o seba staraju a predsa ich muzi podvadzaju. Poznam taktiez zopar zien, ktore svojmu zovnajsku venuju minimalnu pozornost (samozrejme, nemyslim tym cistotu), maju par kil navyse a muzi ich zboznuju. Preco asi? Lebo laska a vernost nie su synonyma k starostlivosti o svoj zovnajsok. 😉 Asi tam pojde aj o nieco ine 😉
@majcicanda pracujem v jednej firme, ktorá funguje ako rodina a u nás to je úplne normálne, že sa priateľsky oslovujeme srdiečko, lásočka,mojko, anjelik.... úplne nič na tom nie je.. A jasné, že manžel kolegyňu nezatajuje, veď načo aj.... toto všetko sú len paranoidné myšlienky naivných manželiek, nič podstatné... ženské rozmary... na ozajstnú neveru ťažko prísť.... určite sa na ňu neprichádza lešovaním telefónu, alebo čítaním smsiek... to už rovno môžete sledovať množstvo spermií u muža po každom sexe.... to je podľa mňa úbohé... normálny chlap si určite nenechá smsku od milenky v telefóne... neverníci sú premakanejší ako SIS... ak by to tam nechal, to by bol totálny debil.... 😉

@mircalla ja by som mojko nevolala ani nepriatela 😀 😀
zmena hlasu je jasna...ved s nou nebude hovorit ako s dakym ferom..
moj muz ma tiez kolegynu, na ktoru som ani neviem preco ziarlila...janka sem, janka tam...tak som sa do niecoho zavrtala a pozorovala...raz som nevydrzala, tak narovinu som sa opytala, preco mne pekne ivanka nepovie, ale janka sem a janka tam...sa zacal smiat, ze na stare kolena ziarlim a ze janku volaju janka, lebo ma sotva 150cm :D 😀 😀 tam mi bolo vsetko jasne.
ale veru, , vselico sme si s tym mojim uzili 😀 aj s mojej strany aj z tej jeho...ale ja sa priznavam, bola som ta horsia...