Ako odmietnuť žiadosť o vynosenie dieťaťa v rodine?
Ahojte, moja sestra má 38r a za sebou pár neuspešných pokusov o umelé oplodnenie. Nikdy dieťa nevynosí úspešne bohužiaľ, je z toho zúfalá, čo samozrejme chápem. Všetci sa snažíme byť čo najviac psychickou oporou ako to ide. Asi pred dvoma týždňami prišla s nápadom nechať si bábo vynosiť, adopcia pre jej manžela nepripadá do úvahy. Zistila teda, že kúsok za hranicami to ide legálne a teda ja som ju v tom podporila. Iba potom zistila približné ceny takéhoto niečoho a vycúvali. Ibaže vtedy sa obrátila na mňa a spýtala sa či by som bola ochotná, niečo by mi vraj zaplatili. Sprvu som myslela, že ide o žart. Ja deti teda nemám, som o 10r mladšia a naozaj som bola v tom, že sranduje. Ibaže zrazu sa mi ozvala aj mama s tým, že by to možno bol fajn nápad... ako jej mám preboha vysvetliť, že toto určite nie? Vždy sme s ňou o celom tom rozprávali opatrne, rešpektovali ju, ale toto. Naozaj neviem, toto je príliš. Napadlo mi, ž etu sú možno mamičky, ktoré boli v podobnej situácií a nedarilo sa im, aké slová by vás nezranili?
Pochopím túžbu, chápem bolesť, tak ešte jak tak viem pochopiť, že to niekomu preletí hlavou, ale reálne to chcieť od niekoho a urážať sa pre to mi príde ako úplná nehoráznosť. Naozaj sorry, nikoho sa nechcem týmto dotknúť, ale musím to napísať . Je to nehorázne.

Pre boha mormal že nie že by si ho nedokázala odovzdať že proste rástlo by to v tebe citovo by si bola viazaná na babo . Proste nie a nech to chápu