Ako odnaučiť manžela zlozvyku?
Ahojte. Chcem sa asi len vypísať, alebo ak máte niekto skúsenosti, tak prosím.
Manžel má taký zlozvyk, šklbe si nechty na rukách, na nohách, kožu z päty až do krvi a všade to okolo seba rozhadzuje... Pri gauči to máme stále, na gauči bežne nájdem kúsok jeho DNA, stále mu to hovorím ake je to nechutne a stále sa len povadime, že je to jeho vec a nech sa doňho nestarám... Po novom mi vykričal, že nie je môj syn ale manžel, že si môže robit čo chce so sebou... Keď ale mne sa potom hnusi byť pri ňom :( dá sa to nejak "odnaučiť" nenápadne? Vraví, že som neurotička, lebo naňho za to stále kydam a zazeram. Keď ale fakt je to hnus nachádzať stále kúsky kože zaschnutej alebo odtrhnutého nechtu...
@stulrajterova prave zistujem ci to nerobi naschval vsetko robi sa hlupym aby mi vracal naspat
@bianka532 booze moja, to co je za zver? 😃 Inak teraz sa strapnim totalne, prdenie na ulici mna vytacalo, moj chlap to ma/mal proste v rodine... hocikde aj na namesti.. takze MY sme boli v tramtarii, kde ma nikto nepoznal, on nauceny pustat, kde sa mu paci vonku, ja na nervusky, takze som pustila aj ja, a to ze zeny neprdia je znama vec 😃, prekrucal ocami, o chvilu zase.,.. potom uz nic, lebo nie som vzducholod, ale naucnu lekciu som mu dala, a tieto jeho prdiky to vyriesilo, kedze som mu pripomenula, ze je malo jeho prechadzok, ked nepusta.. a strapnuje seba aj mna... 😃D
@simca06022011 a to neni slovak ale sused mozno ze oni su taky narod
Obdivujem autorku a dalsie, co tu pisete o zlozvykoch vasich mužov, ze ste este nezosediveli z toho. No každopádne, je to super téma. Som vďačná, ze moja polovička ma zlozvyk "len" skrabanie hlavy. Ale zato si ju skriabe kvalitne, az si naskriabe chrasty a potom si do nich neustále sprta, takze sa mu vobec nechcu zahojit. Dokonca dve, z toho jedna na čele, ma uz v takom stave, ze mu hovorím, ze mu na nich narastie druha hlava. A ze ako potom bude vyzerat na nasej svadbe, kedze este nie sme manželia. Avšak, ako tu čítam príspevky, tento jeho zlozvyk dokážem tolerovať. Nevadi mi ani zopar chlpov v umyvadle 😉
Vela veci sa da tolerovat @janikovaanicka7. Tiez mi vela veci vadilo, ale ked pocuvam aj kamosky niekedy, ze co vlastne riesia, co im vadi, tak som rada za tie zlozvyky co ma moj drahy 😀
@bianka532 ani ten môj nie je Slovak 😂
@simca06022011 no zbohom to sme dopadli no moj je tazky priprad ak chces napisem ti sukromne do spravy
Ja z duše nenávidím, keď si ten môj drahý po malej potrebe neutrie toho svojho a potom sú pri WC na zemi kvapky 😮😮😮
Hehe, dobry sport a zevraj ja som fekalista 😀
No ja som si tiez okusoval vsetko mozne, sople som zral, chrasty atd. Ale prestal som, lebo zene to vadi. Takze ked uz mam fest potrebu, idem do pivnice kde ma nikto nevidi 😀
Hmm inak zeny ak by moj muz robil daco takto nechutne extremne, ja by som bola schopna sa kvoli tomu rozviest...ved ten clovek by sa mi uplne zhnusil 🤢🤮
@mata391 😂 vieš čo... Ja normálne dúfam že nas nik nespozná 😂 ale mne nešlo do hlavy ako môžeme mať všetko doma ( ešte v byte kedysi) obcikane 🤢 ako vo verejných záchodoch až kým som tomu svojmu nevbehla do wc a nezbadala "to"... Taký cirkus som urobila, či je to normálne, najbližšie som to ako vtip rozprávala jeho rodičom... Sa hanbil ako pes a prestal to na chvíľu praktizovať... 😂 Ale do dnes veľmi na upratanie po sebe nedá.. a mňa to už nebaví... Nech si rieši 😁
@bianka532 jedinove mne az vlasy dupkom stoja
@zuzipuk môj manžel za 16 rokov nieje schopný si upratať topánky, papuče.... Kde sa vyzuje tam ich nechá, niekedy je na chodbe rozhádzané aj 4- 5 párov. Vytiahne ponosi, ale na miesto nedá. Už som to skúšala, že hádam mu to samému bude vadiť, ale nie nevadí poodsuval a našiel tie ktoré vyhovujú. Potom som mu od jedu papuče do koša dala, ani ich nehľadal... Použil druhé šľapky čo mal do bazéna... Keď som mu dohovarala pekne nepomohlo, urobila krik - 2 dni sa snažil a bol naspäť. NORMÁLNE som sa nasrala a vyhodila jednu poličku zo skrine na topánky a keď idem okolo na hádžem mu to do krabice. Potom sa rozčuľuje keď niekam ide, že si ich musí očistiť... A blaboli. Nuž a potom mi povie, že som prehnaný pedant a detailista. A tak plynie čas a sme si kvit.
@bambibam ja by ho hnala zasratou metlou
@bambibam 😁 môj si tiez áno nevšimne niekedy... Ja som mu oblečenie nahadzala do smetiaka a nič, vychádzala von oknom na dvor nič... 😁
@simca06022011 a co vas pri nom este drzi?
@stulrajterova nič 😁
@simca06022011 veriiiim
@simca06022011 moj tiez vyberie vsetky papuce, a ked nevie najst pride za mnou a zoberie mi moje, ktore mam prave obute... nebude hladat kde sa vyzul predsa. odpoved” ved mas taku istu nohu.” ( nemam)
este podotykam neznasam ked nosi moje, je mi to nehygienicke a kasle na to a ja zurim
@bianka532 jedinove....a ja sa vytacam ked raz za tyzden nesprace omrvinky po ranajkach...
@stulrajterova co ma pri ňom drží je láska❤️ - to je niečo ako každý deň sa zamiluješ, ale do toho istého a nedokážeš si predstaviť deň bez maličkosti (napr. Dobre ráno, kávička pusa...a+zlozvyky 😂) vzájomná tolerancia, úcta,a čím sme starší a zrelší tak už vieme spolu na burlivom mori veslovať tak, aby ďalší deň bol znova slnečný.
@stulrajterova musim povedat ze pred tym som mala partnera ktory rano isiel do prace, po praci o 19 do obchodu na nakup ( sam mal zoznam) uvaril veceru, upratal kuchynu, umyl riad, venoval sa mi, v sobotu vyupratoval cely dom sam, opral pradlo, vyzehlil si kosele bol senior mamazer jednej velkej firmy, umyl kupelne, wc, vysypal smati, bol fesak... v nedelu sme isli na vylet venoval sa mi, nebol agresivny, nikdy sme sa nehadali, vzdy vedel inteligentne odpovedat miernym tonom diskutovat na problem.... nevazila som si...
takze teraz mam toto no nechce sa mi to komentovat ale laska je tam, asi som samotyranka
@bianka532 ak vsetko toto dokazal robit chlap....tak si vas vazil...len vy ste potrebovali zrejme inak dokazovanu lasku...a vymena.
..juuuj....tazka pretazka....ja by som toto nezvladala..
Preboha ženy, to co mate doma za cunata?! Otras. To sa zle aj číta, nielen predstavuje.... Fuj. Žijem s mužom takmer 30 rokov, ale to je muž a nie prasa.
Je to neskutocny donebavolajuci hnus, ja uz by som bola asi odstahovana, ale vzhladom na to, ze si hryziem nechty od 5 rokov, tak viem, ze je to nejaka neuroza, kt.sa peknymi ani zlymi recami vyhrazkami neda vyliecit.Mne trvalo asi 20 rokov kym som si prestala hryzt nechty a to mi rodicia nadavali denne. Suvisi to proste s dusevnym kludom.A co sa nechtov na nohe tyka mal by pravidelne chodit na pedikuru a ked ma pocit, ze to ma vsade rozhadzovat, je cune a mal by navstivit lekara to neni normalne.Ze mu toto rodicia tolerovali. .Ja by som s nim asi prestala spavat.Ale urcite sa to da riesit, len by musel chciet on sam z ohladu ku tebe

@bianka532 ježiši..a vy ste ešte pri nom ? to je v jaskyni?