Ako odpovedať, keď sa ma ľudia pýtajú ohľadom môjho priberania?
mam taky problem. ochorela som a musim brat lieky. svoj zdravotny stav riesit nechcem. ide o to, ze som zacala priberat (zrejme jedno s druhym, lieky, plus malo pohybu). no a dostavam tera samozrejme "mile" komplimenty. ako mam reagovat, ked sa ma niekto spyta, ci som nepribrala, alebo ked niekto blbo okomentuje moj vyzor?
hrozne ma to stve. az teraz vnimam aki su ludia povrchni a ako vnimaju tucnejsich ludi. neuvedomuju si, ze nie vsetci tucni ludia su automaticky prezrati lenivci. nechcem nikomu z nich vesat na nos svoj zdravotny stav, tak ako ich mam slusne a vtipne poslat do prdele?
@dankanka 😀
@mimimami3 to som rada, ze dcerka je uz ok. vidis a dospeli su obcas este horsi ako tie male deti.
@janulka182 škoda že sa podaktorí nepozrú sami na seba .každý sa rád do všetkého stará a strká nos .prvom rade ohľadne váhy nemá nikto dávať žiadne otázky to sa týka hlavne keď niekto priberie
Mne prekazaju poznamky mojej rodiny o tom ako som kedysi vyzerala super a teraz aka som pribrata a ze musim s tym daco robit. Ja to sama viem ale nemam rada ked mi to stale pri kazdej prilezitosti pripominaju. Priberanie suvisi s psychikou, jem ked som v psychickej nepohode.
@halci presne. ja by som o tych komentaroch vedela knihu napisatt.

@janulka182 spytaj sa: A tebe sa co stalo? A ked sa dotycny bude divit otazke, povedz: No nehovor mi, ze si s takymto ksichtom prisiel na svet...! - to len tak zo zartu. Inak by som priamo povedala, ze su to vedlajsie ucinky liekov, co musis brat. Viem, ake to je, dcerka extremne z liekov pribrala, za mesiac mala tvar ako spuchnutu... Samozrejme otazkam hlavne deti sa nevyhla... Ked som bola pritom, uprimne som odpovedala za nu, ked nie, poradila som jej to detom tiez takto vysvetlit s tym, ze ich otazky nie su zlomyselne, len sa s tym este nestretli... Po vysadeni liekov bola o par mesiacov zase uplne ok