Ako odpustiť neveru?
Ako odpustiť neveru ? Nie mužskú, ale ženskú.
Muži sú vo všeobecnosti , majetníckejší na ženské telo. Je to niečo - v čo dúfame patrí len nám.
Ak by existoval modrýžrebec sk prirodzene pýtal by som sa to mužov , no odpoveď dobre vieme , flaška slivovice a bordel. Ale to situáciu nevyrieši , a spomienky nezabije ( jedine že by človek pil dňom aj nocou )
Ak ste boli neverné - ako to prežil Váš muž , respektíve ak Vám zahol on ako ste potlačili myšlienky na tento fakt ?
Ako ste dokázali znovu sa s ním telesne zblížiť. Mne sa totižto často krát stáva , že sa jej dotknem , túžim po nej , ale bohužiaľ rozum povie dosť , nedokážem to ( a to som poháňaný testosterónom )
Rozviesť sa to určite nie , cit nie je stroj. Láska sa nedá zapnúť a vypnúť.
Ja ju totižto skutočne milujem aj po tých 10 rokoch , no problémom je že na jej neveru nedokážem zabudnúť , a tie obrázky ako skáče na neho boská ho , vyzlieka ho . Aj keď nechcem - dookola a stále sa vracajú ako taký bumerang.
Je vôbec na toto liek ? Alebo sa zmieriť jednoducho s tým že takto budem žiť do konca nášho spoločného života....
Mal si sa jej venovať, určite si si ju nevšímal a bral ju za samozrejmosť. Alebo si slabý v sexe. Pripadne sexujete minimálne. Žena ti nepatrí a a keď sa s tým nevieš zmieriť, rozid sa. Ja tiež svojho podvádzam a nie, nemrzi ma to. Je to jeho vina.
@dvorcidlo0 V prvom rade by si si mal vážiť ,že je ešte s tebou. Lebo u ženy nevera znamená to ,že jedného dňa prídeš domov a nájdeš prázdny byt. Ženská nevera je iná ako tá mužská . Ženy podvedu poväčšinou keď milujú a sú ozaj zanedbavane dlhé roky.Takže ak ju ozaj miluješ rob všetko pre to aby to neskončilo definitívne a nie že sa ešte budeš opúšťať a plakať ako mohla . No mohla asi na to mala dôvod .
@dvorcidlo0 Ak si bol celé vaše manželstvo ja ja ja sa ani nečudujem ,aj teraz iba seba lutujes . Namiesto toho aby si hľadal dôvod/ prečo . Žiaľ niekedy už ani to že chlap olutuje nepomoze.Je definitívny koniec . A môže poslať aj kamión ruží . Raz keď pretečie pohár ,pretečie . A žena sa ma aspoň ako tak rada.
@kristina2015
Baby, nechcem brat ilúzie, ale je to vaša vina, takto sa problémy neriešia. Ale poznám take typy bezcitnych žien, ktoré si chybu nepriznajú za nič na svete a vinu budú hádzať na partnera. Každá bola hrdinka do vtedy, pokým ju chlap nakopol do riti. Potom zrazu už aj dobrý bol, aj ho spat chceli 😀
@katkami123 Ok každý má svoj názor ,vyjadrila si sa ,tak nechaj priestor aj na iné názory .
@kristina2015
Ja by sim dotyčnú pobalila za kolegom a vymenila zámky. Keď chce, nech si ide. Neboj sa, aj kolega by ju niekam poslal, iné je si zatrtkat a žiť si každý svoje a iné žiť s takou osobou, ktorá podvádza. Takou si nikto na partnerský život špiniť ruky nebude.
@dvorcidlo0 nemam skusenost ale podla mna zalezi dost aj na tom aka nevera to bola. Ci to bola jednorazovka, nejaky omyl v opilosti alebo v tom boli aj city, ze k milencovi aj nieco citi.
@kristina2015 nerozumiem že keď je neverný muž ženy tu vždy nadávajú naňho aký je to hajzel a tento dotyčný si ma ešte vážiť že sa ctená žena nepobalila a neodišla za milencom rozum sa mi tu niekedy zastavuje... áno častokrát môžu za neveru obaja partneri ale nebolo by odveci mat rovnaký meter
@66bublinka66 Tu rovnaký meter nebudem mať ,nakoľko poznám ženy ,nakoľko poznám ženy matky. Nakoľko viem čo je život a nič nie je len tak.
@katkami123 Mala som tam preklep, tak napíšem ešte raz . Aké iné je si za**tkat sem tam sm*knut ?Ist si po svojom ? To je ok podľa teba ? Keď sem tam??
@katkami123 no....takže doslova sused.... toto netuším, či kolega bol zároveň susedom. lebo ak nie, tak ho podviedla minimálne dvakrát 😀 teda s dvomi mám na mysli
@katkami123 Podľa mňa je omnoho horšie to ,ak žena /muž podvádza hoc kde, ide s hocikým ,ako to ,že je férová/y a časom sa rozvedie. / A manžel /ka naivné veri ako je jediný za celých 60 rokov spoločného života . A naivne si myslel ,že vsetke 3 deti sú istotne jeho . Niekde som počula názor ,že v cz je každé druhé dieťa nemanželské .
Ďakujem všetky za názory najmä tým ktoré sa týkali otázky a poslali mi to do správ - od ľudi ktorým sa stalo niečo podobné no hambili sa priznať takto verejne.
Ďakujem aj za rôzne konšpiračné teórie , o susedoch , trojkách , a neviem akých výplodoch chorej fantázie, chcem len ubezpečiť , že neviem o akého suseda sa jedná ale v živote je všetko možné. Hlupák ostane hlupákom , rozumný človek číta s porozumením.
Prečítal som si jasne diskusie obráteného garde , t.j neverníkom sa stal muž , a vo všeobecnosti platí že od neverníka muža treba čo najďalej utekať, a od ženy ? Treba hľadať chybu v sebe.
Ja som sa ale na dôvody nevery nepýtal ale na riešenia zainteresovaných. Ja dôvody svojho zlyhania viem , viem dôvody pánové , viem dôvody manželky.
@verkaveverka pevne verím že v kožnej ambulancii s vaginálnym herpesom Vás nestretnem. A ak pevne verím že Vám sadne aj na rozum a kúsok ho poopraví.
@verkaveverka Vyvediem ťa z omylu. Je to tvoja vina. 🙂 Pretože si zbabelá riešiť problém zoči voči prípadne sa rozísť s človekom, ktorý ti nejakými vecami nesedí. Nevera ešte nikdy nič nevyriešila.
@dvorcidlo0 Nečítala som, čo Ti radili kočky predo mnou, ale pozrela by som sa na príčinu - prečo sa to stalo. Odstránením príčiny nájdeš porozumenie, ktoré môže viesť k odpusteniu a zanechaniu blbých myšlienok.
pýtaj sa JEJ, prečo bola neverná, čo si jej ty nedával a mal, mohol..pýtaj sa seba, ako Ti je v tom vzťahu, prečo chceš zostať, prečo , prečo, prečo.. choď do hĺbky, tam nájdeš odpovede. Tu Ti všetky poradíme maximálne to ako to vnímame my. Ty máš inú myseľ, iné city, iné postoje...
Kedysi som hovorila, že neveru by som neodpustila ani za svet. Teraz mám iný názor a to som zažila len neveru u mojich rodičov. Nevera prichádza ako lekcia pre vzťah, pre oboch partnerov, aby si uvedomili ako žijú, či v tom chcú pokračovať a čo chcú zmeniť.
Blbé myšlienky zanecháš jednoducho - prestaneš si ich všímať. Keď si opakovane pripomínaš to, čo sa udialo, je to masochizmus a týraš sa dobrovoľne a sám. Asi nevedome, ale teraz už vieš, že sa na tom popracovať dá. Držím palce.
Tému nevera rozoberala na internete aj známa etikoterapeutka Bea Hlohovská, skús pogoogliť.
@dvorcidlo0 chlapa, ktorý nemá vlastnú hrdosť by som za partnera nechcela..
Je to jedno aká nevera, proste nevera je nevera a nie je to OK. Nevedela by som ju rešpektovať.
@kristina2015
Píšem, že chlap si so zadanou maximalne zatrtka, zatiaľ čo dotyčná si o sebe mysli, že ke stred vesmíru a nad ňu nie je a každý chlap sa z nej posere. Presne tieto typy najčastejšie podvádzajú. Hrdinky sú, pokým ich dotyčný kopne do prdele, potom uteká k milencovi a ten sa na ňu pozerá ako na blbu, ze co chce a co od neho očakáva. Toto sa stalo už pár krát v mojom okoli ako cez kopirak. Potom je už zrazu podvadzany partner aj dobrý aj najlepsi na svete. A ich ego už padne úplne na hubu, keď si podvadzany nájde novú. To až vtedy ukazu svoju ješitnosť, ako je možné, že sa z nej jej ex neposere. Smejem sa z takých tupých hláv a myslím, ze každému slúžia iba na pobavenie. Každý z nás si ju vypocul a potom sme sa z takej blbej iba rehotali, nič viac.
@kristina2015
A fakt, nepoznám ani jednu jedinú, ktorá podviedla svojho chlapa, žeby nebola nejak mimo. Každá sa chovala ako priblblá pubertacka bez štipky zdravého rozumu.
@katkami123 presne tak. Mna najviac zarazaju zeny ktore uz maju plno deti, manzela. Podvadzaju ich so zadanymi muzmi s frajerkami. Aky je vysledok? Tie zeny sa rozvedu ale ten ich milrnec ich nechce kedze ma svoju frajerku a tak skoncia zeny bez muza aj bez milenca. 99% pripadov
@bluebriggs
To je to nepochopiteľne sebavedomie tej zeny... asi si myslia, že ju majú zo zlata a všetci chlapi už len po takej túžia. A pritom vo vnútri všetky zakomplexované, musia si dvíhať ego pár peknými slovami, ktoré jej chlap pošepne, len aby mu dala.
@katkami123 bože ja ti ani nehvoorím.. mala som frajera ktorý si vypisoval s inymi ženami, takými s ktorými by v realnom zivote nebol,mlade , stare, s detmi, vydate, skarede, tucne 100 kg.. proste roznorodá várka ale ano s jedmou by nikdy nebol lebo by sa za taku zenu hanbil. Mna za ziadnu cenu nechcel opustit haha lebo ze sak k nemu sa hodim som mlada pekna reprezentatívna rodiny sa maju radi. No kamosko si to pokaslal lebo som ho opustila, no ale co si tie zeny mysleli? Ze s nimi bude ? Ze si zoberie k sebe mladý 22 rocny chalan aj ich deti ktore maju skoro tolko rokov ako on? Proste a tie zeny mu este hole fotky posielali. Ako fakt niemtorym chuderám staci že im neaky cudzi neznamy muz napise 3 pekne slova ze ahoj si pekna a oni s ním už planuju cez internet buducnost a posielaju fotky. Proste niektorym zenam ako by totálne hrablo ak maju pozornosť ( hoci len pozornosť z nudy od inych muzov,.maximalne na sex) tak tie zeny su uplne hotove z toho. No keď pride cas reality - rozvod u tych zien, ten milenec na nich kuká vyhúkane ze co odo mna chces? Ved sme lem sexovali. A tak ženy ostanu same s holym chvostom...
Mne sa len ľúbi ako sem niektoré ženy píšu, že parafrázujem "treba ju pochopiť, pochopiť príčinu" 😂 Tých xy tém, kde muž podvedie ženu to je obrat o 180. Tam ho nemusí nikto chápať, je to sviňa a chuj.😂
@acrobaleno
Príčina je, ze je blba 😀
@bluebriggs
Môj ex si tiež vypisoval... na to bol rozchod, potom sme sa spolu dali dokopy opäť na chvíľu, to už bolo zle a úplný rozchod. Ako, keby som zistila do toho, ze to ešte aj uskutočnil, tak už opäť k sebe nie. A ľutujem aj tak cely vzťah, bol to obyčajný samoľúby sebec blby. Ale vdaka tomu som sa poučila akým typom chlapov sa vyvarovať.

@dazdovka nie, možno tu diskusiu nájdem, ale s mladším susedom ho podvádzala, chodili spolu aj na dovolenky, on mal priateľku a mužovi navrhla tvojku aj so susedom. Aj ju mali. A potom ich prichytil pár krát samých dvoch. Ale suseda sa na ňu vysral. Ona nahnevaná, aj spomínal v tej diskusii, ze už rieši ďalšieho, takze možno to je ten kolega.