icon

Ako odsledovať muža?

2. okt 2021

Viete mi dat typ na nejaku aplikaciu na telefon co sa tyka odsledovania(telefony,sms,internet)
Tak isto ako takto prekontrolovat pc?
Mam tusenie ze cca2roky sa nieco deje 😟

Strana
z2
janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
2. okt 2021

@janai1 on vsetko otoci proti mne a ked nieco ja zato mozem za jeho chyby a ciny v zivote

janai1
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
2. okt 2021

Prosim ta, neponizuj sa.

Ako hovorieva jedna moja znama - kazde hovno raz vyplava na povrch.

Bud tvoj manzel ma charakter, alebo to "vyplava" na povrch a ty si tieto veci v sebe ujasnis. Spiclovat niekoho, to nie!

Je to tvoj manzel, ci frajer?

autor
2. okt 2021

@janai1 dobra otazka

autor
2. okt 2021

@zmrzlinka2021 manzel

@cocolino234 podla mna je to netova zalezitost ,ked sa pohadame nic ho nesere ,zapne pc a drti a bohvie co ponociach este ,ja ho nezaujmam ,ked je dobre tak to hned ma pred telkou obchytkava a vyzaduje sex

maminkadeticiek
2. okt 2021

Mate deti?Alebo mas iny dovod preco si este s nim?

autor
2. okt 2021

@maminkadeticiek nie nemame ,chceli sme sa zacat snazit, ja to uz tak necitim

autor
2. okt 2021

@maminkadeticiek dovod ze sme 7r spolu a ja asi nemam silu odist

maminkadeticiek
2. okt 2021

Je financne dobre zabezpeceny?Prepac tuto otazku ale absolitne nechaoem preco si s nim ked nie ani kboli poslednemu zufalemu dovodu-detom.

autor
2. okt 2021

@maminkadeticiek neviem ani kolko presne zaraba asi cca 1000

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
2. okt 2021

Kokos...daj si dokopy sebavedomie a poziadaj o rozvod.To co teraz robis je totalne premarnenie zivota.A tvoj problem je ze nevies ako ho sledovat 🤦‍♀️ Daj sa dokopy zenska.

autor
2. okt 2021

@cocolino234 davnejsie sme sa bavili ,ale nepytam sa hoo kazdy mesiac na sumu

autor
2. okt 2021

Ranilo ma aj to ze ked vedel ked mam ovu tak zrazu ma nejak neriesil iba planne reci no ponahlaj sa domov a tak ale zrazu zhavy nebol

zmrzlinka2021
2. okt 2021

blba otazka, ale mali ste niekedy vobec vztah?
vztah zalozeny na hlbokej laske a praitelstve a dovere?
kedy sa vzajomne bezne zdielate, spolu sa smejete, placete, natahujete... kedy sa vnimate ako jedno telo, jedna dusa a ste si vzajomne blizki?

ked pride muz domov, bezis k dveram ho objat, dat si s nim pusu? Kolkokrat za den ho ty a on teba pohladi a uisti ta o tom, ze si jeho milovana zena?

petamich
2. okt 2021

zeny ja vas nechapem - zijes s manzelom, ktoremu evidentne nedoverujes, netusis co robi, kde robi, ako robi, nevies kolko zaraba a "ty to tak uz necitis" - prepac ale dieta v takomto vztahu, je to posledne co potrebujes a ake nemam silu odist? to chces takto fungovat do konca zivota alebo si fakt pockas kym odide za inou a to bude po patnastich rokoch vztahu

prosim pre svoje vlastne dobre pozbieraj svoje sebavedomie a ries s manzelom co dalej a ak to nepojde, tak naozaj sa s nim radsej rozved a hlavne prosim ta v tejto chvili skutocne nepracujte na dietati, lebo nechcem byt zla ale bude tu tema mam male dieta a chcem odist od muza

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lilien239
2. okt 2021

ano je taka apka ale neviem ako sa vola, musis ju dat do mobili priatelovi samozrejme skryt ikonu a aj sebe.pocula som uz o tom ale nepamatam ako sa vola, odpocuva hovory,sms...

simca06022011
2. okt 2021

Nie take nieco o com by sa nedozvedel nie je. V konecnom dosledku by sa to. Aj otocilo proti tebe.
Aky mas problém ked "drti" PC a mobil prist a pozriet sa? Aky nas problem ked zvaluje vinu na teba a nikam vas vztah nevedie sa proste pohnut dalej? Keby si na nic neprišla, tak zrazu by si mu veľmi dôverovala?

ckocka
2. okt 2021

Dobre, dajme tomu že nájdeš dokazy o nevere a ak Boh dá, konečne sa rozhodneš odísť.
Ak žiadne nenájdeš, budeš zrazu v tomto vzťahu šťastná a spokojná?

kitycat
2. okt 2021
postavicka1212
2. okt 2021

Ako vidím, tak iba jedna žena pochopila, na čo sa autorka pýta... 🙆‍♀️

77daniela77
2. okt 2021

Sukromny detektiv,fakt,rychlo zisti co sa deje🤔

ckocka
2. okt 2021

@postavicka1212 No ja som pochopila že sa pýta ako urobiť niečo nelegálne. S tým jej samozrejme nebudem pomáhať.

strelicia
2. okt 2021

Ak chces radu, tak ti ju dam. Nerob to. Pravdepodobne najdes to, o co nestojis. A bude koniec. Ale koniec je uz aj tak, davnejsie. Je cas si to priznat a ist dalej. Nemas v neho doveru a on sa ani nesnazi. A to pisem ja, ktora neveru odpustila. Ale tu perspektivu nevidim. O vztah musia bojovat obaja.

autor
2. okt 2021

@77daniela77 dakujem

autor
2. okt 2021

@strelicia on bojuje len ked je fakt zle ale to tak vies s chlapskou hrdostou tzv prepac ale myslim si aj tak svoje ze chyba je tvoja a ked nie moja tak je moja chyba a stojim ti zanic...atd ked nie moja vina tak proste hadze pocit viny namna tak ci tak ak chapes

autor
2. okt 2021

@ckocka ja uz neviem ci som ci neni ,ono raz su dobre raz svetle chvilky vies ,strasne som blba asi 😟 uz fakt neviem co robit

Strana
z2