icon

Ako odsledovať muža?

2. okt 2021

Viete mi dat typ na nejaku aplikaciu na telefon co sa tyka odsledovania(telefony,sms,internet)
Tak isto ako takto prekontrolovat pc?
Mam tusenie ze cca2roky sa nieco deje 😟

Strana
z2
moonlight1210
2. okt 2021

Co planujes podniknut, ak zistis, ze ti neverny nie je?

autor
2. okt 2021

@moonlight1210 keby sa mi aspon venoval ale ja ho nezaujmam , vyhovara sa na same blbosti nevie aky je den atd

moonlight1210
2. okt 2021

Ja sa pytam, co planujes podniknut, ak sa po odsledovani ukaze, ze ti je verny.

Lebo vidis sama - problemy su kdesi uplne inde.
A ty chces riesit sledovanie.

Co ti to pomoze? Ze si budes moct povedat - a predsa som mala pravdu, teraz uz mozem spokojne odist? To mozes aj bez toho.
A ked zistis, ze ti je verny, tak co? Zacnes sa viac snazit manzelstvo zachranit? Alebo aky je dalsi plan postupu? Lebo ten mozes uplatnovat uz teraz.

Stale je to o tom, co ty chces urobit. No valas svoje rozhodnutie nieco konat na neho (akoby on mal na to nejaky vplyv).
Davas si tak ten pohodlny limit neurcitej buducnosti. Oddalujes konanie.
Preco?
Na to si odpovedz.

autor
2. okt 2021

@moonlight1210 ja uz som sa snazila velakrat pracovat na manzelstve ale vzdy pride nieco co mi ukaze na akej pozici som u neho

makova333
2. okt 2021

Aj ja sa pytam tak ako @moonlight1210 co spravis, ked zistis, ze ta podvadza. Konkretne kroky. Rzozedies sa? Odides a budes cakat co on? Budes zoadat, aby to ukoncil? ...milion moznosti je a nas zaujima co spravis, ak zistis, ze tvoje tusenie nevery bolo spravne.

autor
2. okt 2021

@makova333 rozidem sa s nim ppokial by to tak bolo

autor
2. okt 2021

@makova333 akeby sa to nepotvrdilo, tak asi by som davala tomu este nadej

strelicia
2. okt 2021

Ja si myslim ze v srdci vies co robit, len sa bojis, ze budes sama. Je to normalne. Si nanho zvyknuta, mate spolocne zazitky, bolelo by to. Ale bola by to bolest kratka, silna a potom by nastala ulava. Pricom toto teraz co je, to je bolest mierna ale dlhodoba (aspon mne to tak pride). Mozes cakat na jeho preslap, aby si si to vedela pred sebou obhajit, ten koniec. Ale ci sa ti tym ulavi viac, nez ked to skoncis dostojne ty sama.....nevedno. Kazdopadne ta na nic nenahovaram. Len sa tak zamyslam. My s partnerom sme tiez uz chodli do poradne a tam nam odporucili napisat si zoznam preco zostat / preco odist. Niekedy sa riadime prilis moc citovo, a nevieme sa odosobnit od reality, ktora nemusi byt vzdy najlepsia. Drzim palce.

strelicia
2. okt 2021

Predstav si ze tieto veci co si napisala do tohto fora, tebe napisala tvoja najlepsia kamaratka/sestra/mama. Co by si jej poradila? Odosobni sa. Premyslaj racionalne.

moonlight1210
2. okt 2021

Dala by si tomu nadej. Nejaku inu nadej?
Inu ako vies dat teraz?

A napadla ti aj moznost, ze ked si overis, ze nikoho nema a konecne sa teda s vervou vrhnes na zachranu vztahu, presne v ten den moze kohosi stretnut?
Takze to aj tak cele bude zbytocne?

Kvoli comu cakat na appku? Na detektiva? Na cokolvek?

Proste bud zacni teraz hned skusat obnovit vas vztah, alebo z neho odid, ak to nema cenu.

Appku beztak najskor nedokazes nainstalovat tak, aby na to neprisiel (a ked na nu pride, daromne budu vsetky tvoje snahy. Co to s vasim vztahom urobi.).
A detektiv nie je lacna zalezitost.

Tak sa nad tym zamysli - co vlastne chces. Kam chces investovat svoje snahy (muz alebo rozvod). A toho sa drz.

autor
2. okt 2021

@moonlight1210 ďakujem ,si mi to vytmavila ☺️

Strana
z2