Ako odsledovať muža?
Viete mi dat typ na nejaku aplikaciu na telefon co sa tyka odsledovania(telefony,sms,internet)
Tak isto ako takto prekontrolovat pc?
Mam tusenie ze cca2roky sa nieco deje 😟
@janai1 on vsetko otoci proti mne a ked nieco ja zato mozem za jeho chyby a ciny v zivote
Prosim ta, neponizuj sa.
Ako hovorieva jedna moja znama - kazde hovno raz vyplava na povrch.
Bud tvoj manzel ma charakter, alebo to "vyplava" na povrch a ty si tieto veci v sebe ujasnis. Spiclovat niekoho, to nie!
Je to tvoj manzel, ci frajer?
@zmrzlinka2021 manzel
@cocolino234 podla mna je to netova zalezitost ,ked sa pohadame nic ho nesere ,zapne pc a drti a bohvie co ponociach este ,ja ho nezaujmam ,ked je dobre tak to hned ma pred telkou obchytkava a vyzaduje sex
Je financne dobre zabezpeceny?Prepac tuto otazku ale absolitne nechaoem preco si s nim ked nie ani kboli poslednemu zufalemu dovodu-detom.
Kokos...daj si dokopy sebavedomie a poziadaj o rozvod.To co teraz robis je totalne premarnenie zivota.A tvoj problem je ze nevies ako ho sledovat 🤦♀️ Daj sa dokopy zenska.
Ranilo ma aj to ze ked vedel ked mam ovu tak zrazu ma nejak neriesil iba planne reci no ponahlaj sa domov a tak ale zrazu zhavy nebol
blba otazka, ale mali ste niekedy vobec vztah?
vztah zalozeny na hlbokej laske a praitelstve a dovere?
kedy sa vzajomne bezne zdielate, spolu sa smejete, placete, natahujete... kedy sa vnimate ako jedno telo, jedna dusa a ste si vzajomne blizki?
ked pride muz domov, bezis k dveram ho objat, dat si s nim pusu? Kolkokrat za den ho ty a on teba pohladi a uisti ta o tom, ze si jeho milovana zena?
zeny ja vas nechapem - zijes s manzelom, ktoremu evidentne nedoverujes, netusis co robi, kde robi, ako robi, nevies kolko zaraba a "ty to tak uz necitis" - prepac ale dieta v takomto vztahu, je to posledne co potrebujes a ake nemam silu odist? to chces takto fungovat do konca zivota alebo si fakt pockas kym odide za inou a to bude po patnastich rokoch vztahu
prosim pre svoje vlastne dobre pozbieraj svoje sebavedomie a ries s manzelom co dalej a ak to nepojde, tak naozaj sa s nim radsej rozved a hlavne prosim ta v tejto chvili skutocne nepracujte na dietati, lebo nechcem byt zla ale bude tu tema mam male dieta a chcem odist od muza
ano je taka apka ale neviem ako sa vola, musis ju dat do mobili priatelovi samozrejme skryt ikonu a aj sebe.pocula som uz o tom ale nepamatam ako sa vola, odpocuva hovory,sms...
Nie take nieco o com by sa nedozvedel nie je. V konecnom dosledku by sa to. Aj otocilo proti tebe.
Aky mas problém ked "drti" PC a mobil prist a pozriet sa? Aky nas problem ked zvaluje vinu na teba a nikam vas vztah nevedie sa proste pohnut dalej? Keby si na nic neprišla, tak zrazu by si mu veľmi dôverovala?
Dobre, dajme tomu že nájdeš dokazy o nevere a ak Boh dá, konečne sa rozhodneš odísť.
Ak žiadne nenájdeš, budeš zrazu v tomto vzťahu šťastná a spokojná?
@postavicka1212 No ja som pochopila že sa pýta ako urobiť niečo nelegálne. S tým jej samozrejme nebudem pomáhať.
Ak chces radu, tak ti ju dam. Nerob to. Pravdepodobne najdes to, o co nestojis. A bude koniec. Ale koniec je uz aj tak, davnejsie. Je cas si to priznat a ist dalej. Nemas v neho doveru a on sa ani nesnazi. A to pisem ja, ktora neveru odpustila. Ale tu perspektivu nevidim. O vztah musia bojovat obaja.
@strelicia on bojuje len ked je fakt zle ale to tak vies s chlapskou hrdostou tzv prepac ale myslim si aj tak svoje ze chyba je tvoja a ked nie moja tak je moja chyba a stojim ti zanic...atd ked nie moja vina tak proste hadze pocit viny namna tak ci tak ak chapes
@ckocka ja uz neviem ci som ci neni ,ono raz su dobre raz svetle chvilky vies ,strasne som blba asi 😟 uz fakt neviem co robit