icon

Ako opustiť chlapa?

simca2313
16. sep 2014

Ahojte baby.Zase mam obdobie,kedy sa citim sama.Je mi s takehoto zivota uz naozaj zle.Nemam sa komu vyrozpravat.Jednu diskusiu som tu uz zalozila.Ide o manzelstvo,ktore ma vobec nijako nenaplna.Myslim,ze uz som ho prestala asi milovat.Chcela som mu dat sancu,ale asi sa to neda,ked sa snazi len jeden...Snazim sa ho uplne ignorovat.Vcera mi povedal,ze som jeho otrok,ze sa musim o neho starat....tak som si povedala DOST!!!Prestala som mu prat,zehlit....povedal,ze chce mat peniaze pre seba....takze jeho vyplatu mu dam(aj ked viem,ze polovicu prestavkuje a minie na blbosti) a ked potrebujem nieco kupit pre maleho da mi polovicu...takze varit mu uz tiez prestanem,a ked uz nebude mat peniaze vobec ma to nezaujima nech sa ide napast...nech si vari sam....povedala som si,ze mam len jedny nervy,ktore su uz aj tak nanic...a aj tak si nic nevazi,lebo malemu sa skoro vobec nevenuje to az ked narobim krik a ked uz ide s nim von tak len do krcmi....hovori,ze ja berem za to peniaze aby som bola ja s malym a on si lezka pred TV a vobec mu nevadi ked varim,ze musim mat maleho na rukach,ze zehlievam neskoro po nociach...ved on chodi do roboty...Naozaj mam uz toho dost....nemam ani kamaratku,ktorej by som sa vyrozpravala,vyplakala....estr k mojmu muzovi...ked ide okolo ma tlapne a ja mu poviem,ze sito neprajem zacne vydavat rozne zvuky niekedy kvika...co ma dost uraza a tiez velmi rozculuje...vlasyne mna rozculuje uz aj to,ze dycha...keby som mala kam uz sme tu s malym davno neni....zbalim sa a odidem...len neviem zacat....minulu temu som pisala ako chcem aby maly vyrastal v konplenej rodine...ale vyrastat v konpletnej rodine s takym lenochom akeho som si ja zobrala sa fakt neda....a som makka idist jednoducho som posero,lebo viem,ze sa to neda...NEDA,NEDA a zase NEDA.

Strana
z2
guinevre
16. sep 2014

@simca2313 Raz ked z takeho vztahu vyjdes, tak budes citit taku ulavu, to plati aj pre muzov aj pre zeny ktori z nefunkcnych vztahov vystupia. Musis sa ale pripravit na to, ze uz na muza sa nebudes moct spolahnut, teda uz sa budes zivit sama ako aj pre tym ako si zacala byvat s muzom v jednej domacnosti. Ked mas dobru robotu, si sikovna a schopna, vies ake mas priority, to nebude problem. Muz uz iba bude povinny platit ti alimenty, teda nejaku ferovu ciastku penazi ktore minate na dieta. Inak, neviem co cakas, ked je to tak, fakt...

nikaella
16. sep 2014

Radšej nekompletnú rodinu a šťastnú ako úplnú a úplne na... Dá sa to.. Veľmi jednoducho.. Teda jednoducho ak máš kam ísť. Naozaj to bude úľava (mám overené). Nenič sa. K ničomu to nie je dobré. On nevyhovuje tebe, ty jemu. Nikde nie je napísané že slobodná mamička nemôže byť spokojná, šťastná a sebestačná.

bejbinka
16. sep 2014

@simca2313 Da sa vsetko...jedine co nikdy neovplyvnis je iba smrt! Tvoj manzel akosi pozabudol, ze co je v manzelskej prisahe...pokial si dobre pamatam, nikde sa tam nehovori o tom, ze mas byt jeho otrokynou. Ono je lahke povedat Ti, aby si od neho odisla, lebo po Tvojom prispevku to bolo to prve, co mi napadlo. Neviem, kolko rokov ma Tvoje dietatko, ale ak sa bojis odist teraz, ked si bez prijmu a len na materskej, tak pockaj, kym si znova najdes pracu, budes mat viac penazi a utekaj od neho, ak sa za ten cas nic k lepsiemu nezmeni...co myslim, ze asi nezmeni. Je lepsie odist, kym si mlada a mas s nim len jedno dieta. A este ku tej kompletnej rodine...maly casom pociti, ze medzi Vami dvoma to neklape a nikde nie je povedane, ze ostanes uz navzdy sama, ak by si aj od manzela odisla. Takze Tvoj syn moze mat pozitivny muzsky vzor aj v Tvojom partnerovi a koniec koncov otec mu ostane navzdy. Inak, mozno ak Tvoj drahy mm uvidi, ze si schopna od neho odist a uvazujes nad rozvodom, trocha si to zrovna v hlave a zacne sa k Tebe spravat lepsie. A chlap, ktory zene vycita tu almuznu, ked je na materskej, je fakt u mna chudak!

simca2313
autor
16. sep 2014

Lahko sa to pise tazko kona....nikdy som sama nebyvala....po svadbe som sa nastahovala k svokrovcom....mam 26 rokov velmi negativne naladena,sklamana,nervozna....nepredstavovala som si,ze raz takto dopadnem....som na materskej...po materskej ani neviem ci si robotu najdem....kam by som isla,ked namam ziadnu istotu....k rodicom nechcem ist...byva tam aj brat zo zenou...svagrinna mi povedala,ze ked som sa vydala nemam tam co hladat....@bejbinka a kde by som si toho chlapa nasla,ked nikam nechodim....tak by som chcela mat svoj byt,kde sa zavrem s malym a budeme mat klud.ako si co clovek spravi tak budem mat....som sklamana z takehoto zivota

marylis
16. sep 2014

@simca2313 A svagrina je z ktoreho storocia??? Ty si dcera, a ked potrebujes pomoct, tak urcite si prvoradejsia ty, nez svagrinino pohodlie. Aspon kym sa veci neutrasu, kym si nenajdes pracu, nevysudis nejake vyzivne. Urcite je pre teba najlepsie ODIST. A to, co ti hovori svagrina, na to sa vykasli. Ked je taka mudra, tak nech sa tvoj brat postavi na vlastne nohy a odide z rodicovskeho domu. Ty si ich dieta a ty potrebujes teraaz pomoc. A hlavne taketo veci nerozoberaj so svagrinou, ale s tvojimi rodicmi. Urcite ti pomozu.

nikaella
16. sep 2014

@simca2313 ale bude aj byt aj všetko.. len to chce čas. Ja som tiež zložila chvôst a išla k našim. Tiež mame sestra volala, že ma mala otočiť medzi dverami.. A nech... Aj drahý povedal že u rodičov skysnem do konca života a nech. Proste presne tieto veci ťa majú naštartovať k tomu, aby si niečo so svojím životom urobila. Aby si im dokázala že sa mýlia a že ty to dokážeš. Mňa to neskutočne naštartovalo, hlavne som si uvedomila, akých ľudí som mala okolo seba. Jasné, som sklamaná, aj mne je na trt. Ale vzdať sa nieje riešenie.

guinevre
16. sep 2014

@simca2313 No, nechcem ta zdeptavat, mozno su na vine tvoji rodicia ak ti hovorili, ze sa mas cim skor vydat alebo take daco... Clovek si najprv musi zariadit zivot, skola, robota, istota, az potom manzelstvo, lebo ked ides rovno do manzelstva, rovno na matersku, tak si velmi zavisla od manzela, a to nie je dobry pocit.

kociskova
16. sep 2014

ľudia na Slovensku radi používajú nedá sa, to je strašné, podľa mňa sa dá všetko,len treba chcieť,tak sa postav k problému a povedz si, všetko sa dá keď sa chce a ja to dokážem, inak tvoj život bude celý zle, budeš nešťastná,sklamaná,nervózna a tak ......................... a to chceš pre teba a tvoje dieťa taký život? Nemusí to byť zajtra, ani pozajtra,ale jedno ráno vstaň a povedz si: Všetko sa dá a idem sa o to pokúsiť,keď už nič iné,tak pre dieťa,aby bolo aspoň ako-tak šťastné,veselé pretože má maminu ktorá sa nevzdá aj keď bude najhoršie🙂

bejbinka
16. sep 2014

@simca2313 Nikdy nevies...nehovorim, ze si ho mas hned hladat, len som Ta chcela povzbudit, ale ako vidim, nevyslo. Kedze mas len 26, tak je vysoka pravdepodobnost, ze sama do konca zivota by si neostala....moja kamoska si napriklad nasla manzela v elektricke...takze nikdy nevies. Pokial chces mat radsej vrabca v hrsti ako holuba na streche, obrazne povedane, tak potom sa musis zmierit s tym, ze si si nevybrala prave idealneho chlapa do manzelstva. Ked nechces/bojis sa od neho odist, tak potom jedine sa zmierit s tym, co mas. Tu mas len dve moznosti. Zmenit chlapa, starsieho...je uz podla mna nad ludske sily, da sa...ale chce to vela trpezlivosti a vysledok je neisty.

kofoluska
16. sep 2014

@simca2313 Aj svagrina sa vydala - tak co potom robi v rodicovskom dome/byte ona? A z tohoto uhla pohladu je jedno, ci je to domov Tvojich alebo jej rodicov. Na nu kasli, duplom s takymito nazormi. Ries situaciu s rodicmi, nie s nou. Ja povedat mame, ze sa takto ku mne moj muz sprava, sama mi zbali veci a nastahuje si ma so synom do svojej dvojgaroznky. Viem, ze navrat k rodicom nie je nic moc, ale nie je to predsa trvale riesenie. Kym si na materskej, nemas pracu - pomoze Ti to. Aj sa psychicky pozbierat. A lahsie sa Ti bude nova praca hladat. Pretoze verim tomu, ze keby si stale bola s tym..... chlapom (akakolvek nadavka slaba na neho), este by Ta deptal aj v tomto. A ak by si si neverila Ty, tazko by si niekoho na pohovore presvedcila, ze si prave ta najlepsia na danu poziciu. 🙂
Takze - hlavu hore, da sa vsetko. Naozaj vsetko. Len treba chciet. Ak to nejde inak, chod k rodicom. Stiahni chvost, ako sa hovori, prisposob sa a vydrz. Nerobis to pre seba, robis to hlavne pre svoje dieta. Osobne by som v hentakom "rodinnom" prostredi vyrastat nexcela. Nehovoriac o tom ,ze rovnaky vzor spravania preberie do dospelosti Tvoje dieta, lebo ho bude poznat ako jediny a teda ho bude povazovat za spravny.

sono2
16. sep 2014

Čo sú to za muži ktorí nejavia o dieťa záujem, nechcú ho, ked je dieťa malé, nechcú ho prebaliť, nechcú sa s ním hrať. Čo ženy priťahuje na takýchto mužoch alebo prečo sú s takými to mužmi. Muži chcú dieťa a potom povedia že nie, urob to ty, nestarajú sa. Čo sa dokáže muž preorientovať že zrazu žena nechápe kde je ten milovaný človek? Neverím. Nech sa ženy nečudujú. Ked niekto dúfa a je naivný. Ja by som s takým chlapom nezačala ani chodiť...

simca2313
autor
16. sep 2014

Baby bude to zniet mozno odomna cudne,ale on sa niekedy snazi.Nechcem ho obhajovqt,lebi v mojich ociach som si spravila obraz,ale vzdy ked sa pohadame pride on aj ked mal pravdu on.Ja sa zatnem a nekomunikujem ako teraz....On maleho prebali,ale to mu musim povedat on mu da jogurt,ale to mu toez musim povedat on si s nim na 5 min.zakope loptu ale co?to mu musim povedat....a jasom si nechcela zobrat chlapa,ktoremu ako malemu decku musim vsetko hovoritako a co ma robit...zachvilu mu budem musiet hovorit aj kedy s prepacenim sa ma vy...rat...mozno si poviete.tak mu nic nehovor,ale ked mu nic nepoviem,aby nieco spravil tak len sedi pred tv ako knedla a vsetko je na mne....pravdu povediac najlepsie mi je ked jev robote....on ma dokaze tak vytocit...este priklad ideme niekam a ja mam napr.kamy a zabudnem si tampon tak sa musim vratit...no to je hned krikuuu ved to je u mna normalne a huka,huka....potom som hned aj ja nervozna....a s rodicmi ako ste mi pisali to neccem riesit lebo mame hned zacne plakat lebo aj bratove manzelstvo nieje idealne a velmi sa preto trapi tak jej neccem pridavat...ja si to chcem sama s chpadnou hlavou vyriesit...a vsetkych postavit pred hptovu vec....

simca2313
autor
16. sep 2014

@bejbinka ved mna tvoje slova povzbudili...ja by som aj chcela niakeho dobreho chlapa ,s ktorim si vecer damepohar vinka a nie s terajsim on si otvori pivo grga mi tu za usami a potom,ked sa konecne v klude divam aj ja na tv zachrape a ja to tu mam pocuvat....ja som na chlapov nezanevrela mozno na mna caka niekde ten pravy lebo ten,s ktorim som teraz neni ten pravy...uvedomujem si to len neviem spravit prvy krok....

simca2313
autor
16. sep 2014

@guinevre moji 4odicia ma k nicomu nenutili.prave naopak mama mi stale hovorila,ze ona by sa uz nikdy v zivote nevydala keby sa jej vratili roky....aj teta mi to hovorila.v podstatrwni ja som sa nechcela vydavat aleta predstava,ze to bude nieco nove a jeravda,ze som bola vtedy zalubena....teraz uz viem aj ja,ze by som sa uz nikdy NIKDY vo svojom zivote nevydala.

inull5
16. sep 2014

@simca2313 🙂 viem že tebe to nie je smiešne ale tento príspevok ma fakt dostal že grga tí za ušami..fuu akí dlho si vydatá??inak ja už by som bola keby som sa nad takýmito vecami pozastavovala dávno rozvedená..nemyslím grganie a pod.ja som na deti tiež sama skoro vždy lebo môj muž je dosť veľa v robote,okrem toho si robí doktorsky titul,robí pri dome,často varí.malý ma 9 mesiacov a tiež ked mu nepoviem tak si ho nevezme.sice ho kúpe ale ani neoblieka ani neprebaluje.dcéra ma 3,5 roka a s tou je fajn vezme ju von,na nákupy na výlet.a ked mi treba malého strážiť rak radšej to rieši cez moju mamu ktora býva oproti.pozri chcem tí tým povedať že nie každý chlap sa vie venovať kojencom ci batolatam.omoj muž bežne tiež zachrape pri telke a co ho mám ubit?tak som sikupila telku do spálne a hotovo.no q môj muž tiež občas povie že šmona materskej a on v robote co je v konečnom dôsledku aj pravda.môj muž tiež nie he nadšený ked ma byť s malým po celom dni v robote takže nie si sama.

evita_g
16. sep 2014

@simca2313 Nechcem podceňovať tvoju situáciu, ale podľa mňa si len v "depke". Tvoj muž nie je podľa tvojich predstáv, tvoj život nie je podľa tvojich predstáv, vlastne nič nie je podľa tvojich predstáv. Čo takto prestať si predstavovať a proste sa snažiť byť trochu vďačná za to, čo mám. Ja viem, je to ťažké, keď ti na tvojom mužovi všetko prekáža, ale skús si spomenúť, prečo si sa za neho vydala, čo sa ti na ňom pred časom páčilo, prečo si sa doňho zamilovala. Je to stále ten istý muž, len v manželstve spohodlnel a každodenný stereotyp a ponorka váš vzťah otupili. Zdupkať je tá ľahšia cesta, ktorá vôbec nemusí byť tá správna.
Nečítala som všetky príspevky, no nezdá sa mi, že by ste na tom boli tak zle, aby ste sa rozchádzali. A to, že mu musíš hovoriť, čo má urobiť? No a? Hlavne, že to urobí. Ja mám tiež takého doma. Občas ma to vytáča, no aj tak si myslím, že mám najúžasnejšieho muža na svete 😉
Prestaň svoj život porovnávať so životmi kamošiek, seriálových hrdinov či koníkovských mamičiek. Začni žiť svoj život najlepšie ako vieš. Rozprávaj sa so svojím mužom. Skúste váš vzťah opraviť a keď to nepôjde, rozíďte sa. No predtým si dajte šancu. Aby si neskôr neľutovala. Veľa šťastia.

sunshineka
16. sep 2014

asponze mas rozum.moj svagor stavkuje,vsetky peniaze minie na automaty,vsade ma dlhy a este mu aj sestra dava zo svojej materskej.keby aj ona mala tolko rozumu ako ty a odkopla ho. zivot s clovekom nema vyznam,ak nemate spolocny ciel.ja tiez nevidim zmysel v tom,ze sa chlap bude cele dni poflakovat,minat peniaze a nemysliet na buducnost.

simca2313
autor
16. sep 2014

@evita_g tych sanci uz bolo...ja som chcela byt s nim chcela som sa rozpravat no s nim sa neda....aj teraz nechcela som mu dat ovladac tak zacal robit opicinky ako male decko....s tym clovekom sa neda uz o nicom rozpravat....dnes vyslopal niekolko piv staprlickov a ja s takym clovekom uz dalej nechcem zit....hnusi sa mi...oredstava ako spolu naor.sexujeme mi je nechutna....tak velmi som sa snazila no on ma vzdy sklame....ten zvuk oko otvara pivo sko ho pije ma tak neskutocne rozculuje a aby to nestacilo este si sadne za volant a ide auto tak isto ako jeho tato...tolkokrat som chcela zavolat policiu aby ho niekde vymakli nech si zapamata...no vzdy si poviem,ze to bude hanba radsej nie....a pises aby som to neskor nelutovala....mozno budem ale co ak ma nieco lepsie caka ....aj tak sa poznam ako to cele dopadne pisem tu ako hrdinka a pride k tomu a stiahnem sa ako srab ako padavka....lebo nedokazrm od neho odist....nemam na to aj ked to chcem....cas vsetko ukaze ....a viem,ze je to najjednoduchsia cesta idist ale ja to chcem....

kaktusik007
16. sep 2014

@simca2313 ja ti napisem iba jedno -- ked pretecie uz naozaj posledna kvapka, prestanes riesit, zacnes konat.

ja som mala tiez taky nemastny - neslany pocit z manzela... aj dobry bol, aj sa choval miestami ako kreten.. Tiez dilema, ze co spravit... Ale na moje stastie -- on sa jedneho dna zobral, vybrakoval byt a siel prec. Teraz to budu dva roky a ja som velmi vdacna, ze to spravil -- sama by som mu ako sa poznam dala este milion sanci a iba by som sa trapila, a zvazovala, ze ci odist, alebo odstat... aj vzhladom na deti. Je mi super.

ano, financne som na tom zle... ale ta pscyhicka pohoda za to stoji. Peniaze boli a budu.

dossy
16. sep 2014

To sa neda ani docitat.. Nasleduj svoj Instinkt!! Držím palec

simca2313
autor
16. sep 2014

@kaktusik007 tvoja vyhoda bola v tom,ze vy ste byvali vo svojom....zato ja byvam u svokrovcov.ano mames vsetko svoje ale ked sa hadame tak,ze on odchadza do krcmi a ja zacnem kricat nech sa vrati svokra pride a zacne to riesit.ano byva vacsinou na mojej strane ale on vie,ze jedoma,zesi moze dovolovat....ved ja som mu to uz par krat aj povedala,ze keby sme u nasich tak uz davno ma zbalene veci a ide caky paky...a on na to,zekludne mozem vupadnut alebez maleho co vobecneprichadza do uvahy....

inull5
16. sep 2014

@simca2313 ako dlho si vydatá??skús na pár dni niekde vypadnúť,vezmi malého a usporiadaj si to v hlave.myslím že si iba sklamaná že to nie je také ako si si vysnivala a je to dočasne.aj mňa môj nasere strašne a raz som po nom hodila aj paradajky..on tá ľúbi a lezie ti na nervy.skôr mi to príde ako kríza z tvojej strany a predpokladam že si mu to priamo ani nepovedala co ta trápi lebo pred ním na to nemáš..môj tiež huka ked niečo zabudnem,este trepne že som trúbka a ja jemu späť.myslím že si vydatá možno 2 roky alebo aj menej.maď depku že si na materskej,že nechodís von a že nemáš kamosku na kecy.on isto o tvojom trápení nevie lebo by ti opicky asi nerobil.vies co sprav?vypni telku,sadnite si a povedz mu to co si povedala tu nam.a uvidíš ako sa k tomu postaví.potom sa zbaľ a chod niekde na pár dni a nech on tiež doma ma cas premýšľať.

simca2313
autor
16. sep 2014

@inull5 hej som vydata2 roky...mozno mas pravdu,ze mam depku,ale tie mavam dost casto preto ako sa sprava....rozpravat sa s nim uz nechcem,lebo vzdy ked sa o to snazim ani sa na mna nepozre a len prekruca ocami,alebo si otvori pivo....nad tym,ze na par dni odidem som uz uvazovala,ale nie k rodicom ale niekam na hotel aj s malym a relaxovat,oddychovat ist niekam na prechadzku ist sa napapat a nikomu nic nepovedat....ako mu bude...,myslis,ze je to dobry napad?

stela310
16. sep 2014

@simca2313 od takeho blba by som odisla co najskor....urcite by som netrpela takeho magora.....mozno som na tom ovela horsie ako ty a predsa som odisla 😉

simca2313
autor
16. sep 2014

@stela310 a ake to bolo u vas...mate spolu dieta/i a kam si isla?

evita_g
16. sep 2014

@simca2313 Tak v tom prípade naber odvahu a konaj. Máš právo na šťastný život, len sa musíš o to pričiniť sama. Držím palce!

inull5
16. sep 2014

@simca2313 presne, nie k rodičom, ale preč, proste niekde kde zrelaxuješ myseľ. Pozri, mňa tiež sral kadečím, podobne ako ty, liezol mi na nervy, lebo keď sme začali po svadbe spolu bývať, tak on mal z domu iné zvyky, jeho mama to robila inak, on robil praženicu inak ako ja, proste sprostosti, preto som hneď uhádla že si vydatá tak krátko. Môj muž ani raz nevstal v noci ani k dcére ani k malému a mohla som sa aj na hlavu postaviť a nepomohla som si, až som pochopila, že proste nie každý chlap je tak citlivý ako žena. oni to inak berú ako my ženy, pre tieto typy chlapov takéto veci nad ktorými sa ty trápiš ani nestoja za reč preto máš pocit že sa s ním nedá rozprávať. Ja mám ešte aj teraz niekedy taký pocit, jeho proste nezaujímajú nejaké klebety alebo že si chceš proste pokecať. Preňho sú to pi...ny a ani nemá potrebu to riešiť. Čiže si myslím že sa malému ešte nevie venovať, lebo netuší ako. a aby to nepokazil, tak radšej nerobí nič.

simca2313
autor
16. sep 2014

@inull5 moj nazor je taky,ze len malo vztahov su take ako sa na verejnosti prejavuju,ale ja sa nedokazem tvarit,ze som o.k.....je pravda,ze aj u nas sa riesia malickosti,s ktorych su take velke problemy....ale ja mam uz toho naozaj dost uz sa nevladzem ani hadat.dnes som mu ani neodpovedala tak jeho rozumcek signalizoval asi,ze sa cosi deje tak vyprazdnil umyvacku....kolka vdaka.asi som sa mu mala za to hodit okolomkrku....este aj to ked sa hadame mi zvykne povedat,ze som sprosta mam iq hupacieho konicka a podobne....naozaj som s tohoto vztahu unavena.ale on si mysli,ze ma to prejde no to az zajtra uvidi,ked pojde na nocnu bez vecere,lebo jemu nevarim

inull5
16. sep 2014

@simca2313 vidíš, zaplo mu aspoň niečo. Kašli naňho, nech sa zobudí a nevar mu, ani mu nerob večere, ani desiaty. Takto som to robila aj ja keď ma na začiatku nasral, lenže u nás to bolo prd platné keďže on varí lepšie ako ja. ja varenie moc nemusím, a varím keď sa mi dá lebo keď sa mi chce. Inak varí on, takže tým že som mu neurobila obed alebo večeru, tak z toho si nič nerobil. Vravím ti, pre nich sú to sprostosti a inak asi máme rovnakých chlapov, lebo toto mi povedal aj on už keď sme sa pohádali. A pritom som právnička, ale ok. Mňa to tiež sralo ako teba, ver mi. A potom keď som mu ja raz strašne vynadala a poslala ho do p..i /bežne to nerobím ale vtedy ma fakt vytočil/ tak bol urazený ani neviem ako dlho a ver mi ešte aj teraz mi to zvykne vyhodiť na oči e ja som ho poslala do p..i.Jasné že sa ľudia pretvarujú,čosi, veď nie sme v rozprávke.

simca2313
autor
17. sep 2014

@inull5 ja ho tiez poslem do p...e ale on o par minut pride ako keby sa nic nestalo.On ma uz nebavi jeho nic nezaujima hlavne aby sa z domu vytratil a isiel si podat na pivo,lebo on si mysli,ze som taka sprosta,ze neviem o tomna potom si musim od mojej mami poziciavat peniaze a to kazdy mesiac,lebo pred vyplatou nemame ani na suchy rozok...hlavne,ze si napodava a ked mu to vytknem tak zacne hukat,ze co som mala z matiky,ze som sprosta,ze neviem ratat a podobne....dobre neni som super oerfektna matematicka,ale viem si zrata 5+5 (to myslim obrazne)....a takychto problemov je v nasom vztahu viac...ale za vsetko mozem ja .tak mi to hovori ☹

Strana
z2