Ako oslovujete svoje dospelé deti?
Ahojte zeny ktore mate uz dospele deti. Je bezne ze ich oslovujete mojko, zlatko, milacik resp nejak inac? Rozumej deti 30 a viac rokov so svojimi vlastnymi rodinami? Ja viem ze vsetci sme iny a vsetci mame ine "prezyvky" len by ma zaujimalo ci ste ich vekom nejako upravili alebo nazyvate svoje deti takto aj v 40,50, (neskor)?
@anonym_2adf32 máš právo na odlišný názor a zároveň neočakávam ani tvoj súhlas, čo však neznamená, že svoj pocit a pohľad zmením 🙂
@anonym_b2369c to je fakt od teba velmi laskave, ze mi davas suhlas mat iny nazor. Pisem niekde, ze mas menit svoj nazor?
Uz sa vobec nedivim, ze sa deti v skole ucia citat s porozumenim. Niektore clenky na mk su jasnym prikladom, ze je to nutne.
Príde mi to normálne, občas ma rodičia tak oslovia. Je to milé, prirodzené, volali ma tak ako dieťaťa a príde mi to úplne ok aj keď som dospelá.
Pisem ako dcera 30+. Oslovuju menom.

@anonym_b2369c narusena integrita, boze moj, kam ten svet speje. Mama sa tesi z tvojho tehotenstva, tak ta oslovi mamina a si jej dcera, tak prida moja.
@anonym_2adf32 máš právo na odlišný názor a zároveň neočakávam ani tvoj súhlas, čo však neznamená, že svoj pocit a pohľad zmením 🙂