icon

Ako oznámiť meno dieťaťa známym?

6. nov 2023

Ako začať. Som tehotná..popravde ešte nevieme čo to bude ale hľadali sme mená pre obe pohlavia...a zhodli sme sa na jednom..pre chlapca..lenže tu nastáva problém..páči sa nám meno ktoré...no...naši kamaráti ho dali svojmu synovi ktorý sa žiaľ narodil mŕtvy...berieme na to ohľad ale tak sa nám zapáčilo to meno že sa nám iné nepáčia...nechceme zahraničné chceme proste slovenské...s nimi sa veľmi nestretávame už..pred tým boli naši chlapi naozaj dobrý kamaráti od detstva lenže ako život plynul ostali už iba známy...s kočkou som v kontakte denne cez mesenger a hovorime si veľa.. teraz sa im narodil chlapček chvala bohu živy a zdravy my máme 2 ročnú slečnu...ešte nevedia že som tehotná..nikto ani rodina som 14tt a chceme to ako prekvapenie rodine na sviatky a okoliu to oznamovať nechceme s kym sa stretávame to aj tak vedieť a vidieť budú...tak veľmi sme naozaj hľadali iné meno ale nejde to..viem,nie je to pekné...čo by ste robili vy?

Strana
z2
tykat
10. nov 2023

Daj meno ake sa ti paci, ale ked uz teraz toto meno spajas s nestastim ktore sa stalo kamaratke tak nic moc.

lili1313
10. nov 2023

@heni79 áno, toto sa kedysi bezne robilo, moja prababka mala veľa deti, prežilo len niekolko a mená sa opakovali.
Autorka, riesis zbytocne, ved pockaj co to bude. Možno dievcatko a už tu zbytocne stresujes. Osobne by som to meno nedala keď ste v častom kontakte.

Strana
z2