icon

Ako pomôcť dcére prekonať závislosť od alkoholu?

2. feb 2025

Rodina muž, žena, dieťa v puberte
Žena alkoholické stavy 4-5 dní pije 2mesiace pokoj, manželstvo 20r
Muž "podnikateľ" 5autá,apartmány v zahraničí
Žena dobrovoľne nezamestnaná bez príjmu
Mama ženy zúfalá chce pomôcť nevie ako žena klame že nepije ale pije. Najnovšie si muž vymyslel že mama ženy ju zbila dala facky ale nieje to pravda o čo mu ide ?
Žena nešťastná ale neurobí nič aby si dala život do poriadku žiadna práca žiaden záujem o nič

pribinak
2. feb 2025

Tu je skôr otázka o čo ide tej zene….

balerina2025
2. feb 2025

zena ma ist pracovat, je doma, tak slope.

janinah
2. feb 2025

Zenu dostat medzi ludi teda do roboty.Jeho nech ta mama neriesi.

kavasmliekom
2. feb 2025

O co ide tebe? Kto z nich si v tom príbehu ty? Mužovi nejde o nič, on si žije svoj život, žena sa upija v tom svojom a jej mama aj keby sa na hlavu postavila, neurobí nič.

rozculena
2. feb 2025

a vy ste gdo?

januska12323
2. feb 2025

Ty si kto v tej rodine? Všetci sú tam dospelí nech si žijú ako uznajú za vhodné sami.

miriamzba
2. feb 2025

U ženy by som predpokladala depresiu, ale už aj kvôli ťažkej závislosti smer psychiater. Musí ale sama chcieť. O čo ide pánovi, je vedlajsie, ta žena sa pri ňom dobre nemá.

balerina2025
2. feb 2025

@miriamzba ten kto pije je smer psychiater? ze alkoholom riesi depresiu?

miriamzba
2. feb 2025

@balerina2025 ano, môže byť že riesi depresiu alkoholom.

balerina2025
2. feb 2025

@miriamzba takze toto riesit o psychiatra ano? dakujem

liv1
2. feb 2025

Ty si potencionalna milenka? 😇😁

miriamzba
2. feb 2025

@balerina2025 ano, 2 kamaratky mali tatinov alkoholikov čo skončili na odvykacke, obaja šli cez psychiatra. Jeden z nich vlastne mal depresiu, preto pil, dostal potom aj antidepresiva a dodnes nepije, pracuje. Ten druhý pripad nebol suvis s depresiou.

zuzanita1609
2. feb 2025

Žena nech začne myslieť na seba a začať pracovať. Odkladať si a odísť do chudobnejších pomerov. Bez fľašky,radšej zabehať každé ráno,.mozno aj okolo toho paláca 😉.

rozculena
2. feb 2025

@balerina2025 depresia patrí psychiatrovi a alkohol je závislosť a tiež patrí psychiatrovi.Alebo ako si myslíš,že sa dostane človek na odvykačku,cez zubára?

mandarinka555
2. feb 2025

Niektoré rajdy sú doma zleniveté aj tridsať rokov, tak chlastajú...Normálna práca je pre nich tabu! Keby si "museli" zvykať po päťdesiatke na pracovné návyky, tak sú bezdomovci🙈

ina2405
3. feb 2025

Ty si tá mama že? Dcéra musí začať pracovať. Od dobroty aj kone kapú.

oli18
3. feb 2025

Dost typicky pripad manzelky podnikatela. Robit nemusi, zrejme ani nechce. Manzel zaneprazdneny, nevenuje sa jej, ale zrejme milenke. Dieta velke. Manzelka nema napln dna, asi hapruje manzelstvo, tak riesi to alkoholom. Len tak z rozkose nepije, ma na to dovod. Ale ten musi chciet riesit bud sama, alebo s pomocou manzela. S rodicmi to riesit nebude.

diewcatqoo
3. feb 2025

Toto je presne dovod, preco by som nemohla byt zena v domacnosti. Tiez by mi preplo. Nehovorim, ze by som zacala pit, ale nedokazala by som vydrzat sama so sebou, mala by som depresie a bola by som neznesitelna pre okolie.

biba_18
3. feb 2025

@balerina2025 áno, alkoholizmus ako závislosť sa lieči na psychiatrii…

ina2405
3. feb 2025

Chýba jej náplň, sebarealizácia, aj keby bolo manželstvo tip top. Ja by som bola v ohromnej depresii, keby som bola celý život doma, pri vyrastených deťoch a bez pocitu, že som užitočná.

karolinakr
3. feb 2025

asi je nešťastna v manželstve, muž bohač, može byt zlý, ona riesi problemy alkoholom..keby začala chodit do prace, venovala sa koničkomn začne inak rozmyšlat a možno na koniec poda aj o rozvod
ak len z nudy pije a všetko je inak ok, treba ju zamestnať naplno

lucimichi
3. feb 2025

@balerina2025 robím s bývalými bezdomovcami, alkoholikmi, feťákmi. Alkoholizmus je psychická choroba a lieči sa na psychiatrii.

cacianka
3. feb 2025

@balerina2025 myslíš že kožná by bola lepšia ? Alebo zubár ?

balerina2025
3. feb 2025

@cacianka tlieskam ti

cacianka
4. feb 2025

@balerina2025 nemusíš, ale keď nevieš / nemáš ani trochu prehľad, ani nechápeš čo ti písali a ešte sa opýtas znova, tak prijmy aj iróniu