icon

Ako povedať mame, že chcem prespať u chalana, keď nie sme ešte spolu?

Včera o 21:15

Ako povedať mame že chcem ísť do druhého mesta k "frajerovi" na noc? On býva sám, máme 20. Posledný vlak od neho ide okolo desiatej a prišla by som domov okolo pol 1... Nechcem sa trepať sama neskoro takto. Problém je však, že spolu randime ale oficiálne sme sa dokopy ešte nedali. Už som tak bola u neho raz, keď naši neboli doma. Všetko bolo super, lenže volal ma znova o dva týždne.... Ako to "podať" mame? Ona nemá rada veľmi keď niekde prespavam

Strana
z2
casavina
Dnes o 11:29

Alebo autorka nemá 20 rokov a ešte k tomu prázdniny a chce byť s frajerom 🤷

lentakyterapeut
Dnes o 13:37
@anonym_autor

Už neraz v takejto situácii sa stalo, a povedala mi že nemám vymýšľať že mám kde spať...

@anonym_autor tak nevymyslaj a do 30tky spi len doma pri mamke a ujde ti vlak a oatanes stara dievka 😉

viestta
Dnes o 13:54

@anonym_autor potom napis ako to dopadlo

anonym_39b20f
Dnes o 16:14
@anonym_autor

@rozculena tak nebavili sme sa o tom ešte oficiálne, ale vidím ako to je. V každom prípade neviem ako to podať mame, ona tiež nerozumie týmto situáciám, ani nevie že sa s niekým stretávam a zrazu jej mám oznámiť že tam ostávam spať...

@anonym_autor tak trávite spolu čas, máte sex a ešte si oficiálne potrebujete povedať že spolu chodíte od teeee-raz?

weleda123
Dnes o 16:22

Ja som mala 17, môj frajer od nás býval 4 minúty cesty autom (3 eura taxík) a proste som otcovi oznámila, že zostávam u frajera, lebo grilujeme večer a nebudem sa v noci trepať domov - boli to vlastne dve vedľajšie dediny, aj keď ozaj kúsoček. Normálne to mame oznám ako hotovú vec. Si dospelá.

Strana
z2