Ako povedať rodine o novom partnerovi?
Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?
@acrobaleno to je aj moj odhad. A urcite 15r. dceru nenecha na ulici bez vzdelania bez komfortu (co ho stoji nieco z jeho platu), zatial co on sa bude rozplyvat nad bielou slovenkou s 3 detmi 2x do mesiaca za to, ze je "uprimna a cista dusa" 🤔🤔🤔
@vevesh No na druhej strane, kde je záruka, že sa naozaj o to dieťa stará? Aspoň po finančnej stránke. On môže povedať, že má dcéru, ale...
Ja uz tu koncim nic o nas neviete o tom co je medzi nami riesite minulost -dceru! Ja viem dobre kolko zarobi kolko dava dcere viem ako to cele bolo pred tymi "16" timi rokmi! ked dceru splodil! Strasbe sa starate otazka bola polozena uplne inak ake vidim ze zavist rypanie a neprajnost je a aj bola najvacsia vysada Slovakov! Moje deti sa naju dobre dakujem a aj sa budu mat dobre ! Po vsetkych strankach! A je mi jedbo co si kto mysli!!! Asi vadi ze sa mam dobre ze nevyplakavam jak kopa zien tu ..jaaaaj som slobodna matka nemam na to na to pomozte ! Toto je pod ludsku uroven tam si rieste konflikty kde zenske co vedrli do coho idu zobronia o kus chleba!.
Skor ako si robim deti...musim vediet ci ich zvladnem aj bez chlapa! A nie potom vyplakavat! A asi to vacsinu s Vas serie! Ze sa mam dobre 🙂
Zelam kazdej s Vas kusok s mojho stastia a mojho zivota...aspom by ste podaktore neboli take zatrpknute a zavistlive !!!.
Prajem krasny vecer damy ...bavte sa ja sa bavim _🙂
@kamila7125 no, o zavisti voci tvojmu zivotu nemoze byt ani reci, ale fakt sa tu k tebe minimalne 3 osoby chovali otrasne. Ale kazdy nieco riesi a ventiluje sa tu, tak sa tym vobec netrap. Uzivaj si co mas a hlavne s rozumom.
@kamila7125 nikto ti nezávidí, možno to niekto napísal drsnejšie, ale bohužiaľ je to tak. Je neskutočne veľa negatívnych skúseností s totoznym scenárom, takže šanca, aby toto bola pravda je asi jedna k miliónu. Napríklad ja ti to prajem, ale teraz si zamilovaná a vidíš veci inak. Tak ako v predchádzajúcich vztahoch. Nie je dôvod aby cudzie ženy,ktoré ťa nepoznajú závideli. Len to vidíš priveľmi ružovo. Ak by si bola slobodná každá ti povie spadni na hubu ,ale tu už môžu na to doplatiť aj tvoje deti, tak ti píšu tak ako to je. Skús si naozaj pospájať urcite veci, prečítať diskusiu a preskusaj si ho. Z víkendových navstev toho človeka nepoznáš a veríš všetkému čo ti povie. Choď k nemu domov, do nemocnice a tak.
A keď to nevyjde teraz, stačí ísť na dovolenku kamkoľvek do Afriky a takých doktorov a právnikov nájdeš plnú pláž 🙂
@kamila7125 nikto ti tu nezavidi a myslim si, ze vela zien tu si aj praje, aby si nasla konecne niekoho praveho (aj kvoli tvojim detom). Len nam ako nezainteresovanym blikaju kontrolky. Nie preto, ze je tmavsi- nech je aj orandzovo-pindzovy. Nie preto, ze je nigerjican ci doktor- je clovek ako kazdy iny. Ale preto ako sa k tomu vztahu stavas TY. Tiez mam muza inej kultury a ineho nabozenstva ☝ale je to niekedy sakra o drzku aj po 15 rokoch a troch spolocnych detoch - a to sme mali veeelmi vela veci prekonzultovanych vopred, ale tieto rozdiely v kulture a nabozenstve prinasaju stale nove veci a laska naozaj nestaci. Kompromis, kompromis a este raz kompromis z oboch stran. Ty vobec zatial nevnimas problemy v kulture (alebo ich neriesis)- okej, nebolo to predmetom otazky, ale v odpovediach sa spravas ako zalubena nastka, pre ktoru je zivot lazo-plazo dolezity okamzik a nie zrela zena obita zivotnymi skuskami s 3 detmi - uvedomujes si, ze miesas momentalne detom mix dvoch- troch nabozenstiev a momentalne 4 diametralne rozlicnych kultur???
@kamila7125 ked si bola v nemocnici kto kti strazil deti? Kto je s nimi, ked su chore?
@kamila7125 vidíš to celé úplne zle. Myslím že tri deti s dvoma mužmi ti tu absolútne nikto nezavidi. Ani reálnu možnosť mať štvrté dieťa s tretím chlapom... Čo ti môže kto závidieť? Že si šťastne ,, naivná"? Ženy ťa tu varujú lebo očividne máš problém odlíšiť správne od nesprávneho a reálne od nerealneho. Taký neusporiadany život ti nikdy nikto závidieť nebude. Ale nech sa páči.... Nepoucila si sa z niekoľkých faciek tak riskuj ďalej. Napriek všetkému prajem všetko dobre
@vevesh ja len ze...mix akych nabozenstiev ?!? Moje deti nemaju ziadne nabozenstvo k nicomu nie su viazane (duplom nie k Islamu!!!) Chodia do normalnych skol (anglickych) a ked podrastu same sj vyberu v co chcu "verit"nakolko zit v krajine kde je nabozenstiev tolko co tu...tu sa neda zit len s jednym 🙂 ..to ze mame Santu a Vianoce ...novy rok...to nie je o viere ..to je viac menej uz celosvetova tradicia 🙂
@zooeynka krasne dakujem za normalny a pekny komentar si mila 🙂
@katka0123 moje deti chore este neboli !!! Hold to je o tom ako sa staras 😉 ked mas casto chorlave deti ...chyba bude vo vychove 😉
@nikyball o tom ako to je ..a co sme.si obaja prezili ..ako sme sa spoznali...a co name za sebou...co ored sebou...a preco si rozumieme...o tom vieme len my dvaja a budem rada ak to aj nadalej tak ostane...
A keby sa aj rozideme...my sme tak neskutocne spojeni ze skratka priatelia ostaneme navzdy...nas vstah je v prvom rade o priatelstve... respekte...a porozumeni...a tak to aj ostane
Tak precitat si, ze chore deti su vysledkom chyby vo vychove.. hm.. dievca, ty si mentalny unikat.
@kamila7125 nepoznam dieta, ktore nebolo chore. Je absolutne priridzeny vyvoj imunity, prejst si chorobami. Kiahne nezastavis. Virozy, bakterialne infekcie...tym si prejde kazde dieta. Prekrucas. Ja som nic nespominala o ochoreniach psychosomatickeho povodu sposobenych problemami vo vychove. Neodpovedala si. Kto je s detmi, ked su chore? Ked ty si bola s alergiou v nemocnici? To boli same????
Začínam byť zvedavá ako toto dopadne za rok ,za dva.
@nikyball napodobne staci o pol roka☝️
@kamila7125 to akoze otcovia svoje deti nevidia? Vobec ani jeden krat, ze nemaju vplyv na vychovu? A myslela som tym ateismus, krestanstvo a islam. To je dobry mix pre deti a hlavne dievky👍
@kamila7125 to je pekne ako ho opisujes. Ale. Bola si už u svojho najlepšieho kamaráta doma? V jeho práci? V jeho meste? Vieš vôbec na čo sa ako lekár špecializuje a v ktorej nemocnici pracuje? Týmto otázkam sa v diskusii vyhybas.
@kamila7125 sama si riesila kiahne tvojich deti tu na MK. Mas to na profile. Ako aj infekciu v nose a kontakty s pediatrom. Uroven tvojej pravdovravnosti sa limitne blizi k nule.
Fakt nikdy choré? Nikdy? Ty nedokážeš byť pravdovravna ani v tých najbanalnejsich veciach 🤦🏻♀️
@kamila7125
@haley7897 sak ale nikdy chore☝️

@vevesh Jeho otec má ďalšie ženy a 18 detí (neviem presne a nechce sa mi to hľadať), takže pochybujem, že by sa staral o jeho babymamu a dcéru.