icon

Ako povedať rodine o novom partnerovi?

kamila7125
18. nov 2020

Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?

haley7897
21. nov 2020

@nyusika nieje nad rodinné víkendy 😍 a to som myslela, že ja som liberálna 🤣
Idem radšej off... 🙈

nyusika
21. nov 2020

@haley7897 s prospieva to aj deťom, už nebývajú choré 😂

mirage
21. nov 2020

@kamila7125 Taaakze.. vysvetluj.. klames aj o vlastnych detoch.. a to je uz daleko cez ciaru :(

chorucka
21. nov 2020

Prosím vás nechajte ju už lebo opustí MK a my nebudeme vedieť ako to nakoniec skončilo. Inak pred 7r potratila ktovie ako to bolo kto bol otcom. Som zvedavá ci do Vianoc sa odhodlá ho ísť navštíviť tam kde žije a možno bude sedieť s jeho 3 ženami a kopou deťmi pri vianočnom stole. Jeho matka ju berie ako dcéru a ona si myslí že keby mal ešte iné že by jej to povedala?! Veď jeho matka je zvyknutá že chlap ma viac žien pre ňu to je normálne tak aj svojmu synovi to dopraje. To bude v pondelok chvalospevu na princa, niečo mi vraví ze ta jej Hak nesplní účel a môžeme sa tešiť na rok 2021.

haley7897
21. nov 2020

@chorucka všetky vieme ako to dopadne. Okrem nej 😑
A nie, seriózne som reagovala na začiatku a nemalo to žiadny účinok, takže brat vážne niekoho kto neberie seriózne nikoho, ale že NIKOHO vrátane svojho partnera, detí a dokonca seba samej... Nope, žiadny rešpekt 🤷🏻‍♀️

kamila7125
autor
21. nov 2020

@nikyball jasne ze som bola u neho a jasne ze viem kde a s kym pracuje akoze ja nechapem co stale vsetky riesite moj zivot...to vazne nemate ten svoj? Alebo je az taky nudny?!? Hm?

kamila7125
autor
21. nov 2020

@haley7897 lebo ty si tak seriozne brala.toho svojho ze ta nechal samu s malym.deckom a radsej bol cele.mesiace prec ako doma 😂 a to ze si sama a zatrpknuta nie je moj problem ...nie kazdy "african" je rovnaky za to ze ty si stupla do hovna nemusi to but aj moj pripad 🙂

nyusika
21. nov 2020

@kamila7125 srdiečko, teba s deckami nechali už dvaja... tak by som s tými urážkami bola opatrná

haley7897
21. nov 2020

@kamila7125 evidentne si moje komentáre tu nečítala, inak by si si všimla ze nie som zatrpknuta, ani netvrdím ze je podvodník. Naopak, ten problém si tu ty. Máš chlapa o ktorom predpokladás že ťa miluje a je j tebe úprimný a vôbec ti to nebráni klamať mu a ťahať ho za nos. Mňa chlap neopustil, nemám dôvod byť zatrpknuta. Sudis na základe stave vlastnej mysle - co nieje nevyhnutne ako uvažujú a konajú ostatní... 🤷🏻‍♀️

kamila7125
autor
21. nov 2020

@nyusika kto tebe povedal ze oni nechali mna 😂 odpadla som 😂 mne este chlap veru kosom nedal 😉

marlent
21. nov 2020

@kamila7125 no z toho vyberu co si mala tak chvalit sa ze taka elita ti kosom nedala to je fakt zavideniahodne...
Ked sa obzries na historiu vyberu tvojich "muzov" je to tragedia... a stavim sa ze vzdy si sa bila ze "moj ahmed je iny" a takto isto to je resp.bude aj s tymto nigerijskym abdulom...

nikyball
21. nov 2020

@kamila7125 ja ho asi mám nudný s jedným mužom,o ktorom si nemusím vymýšľať a vykresľovať ho inak aký v skutočnosti je. Aj tak ti držím palce nech ten tvoj život je taký ako ho opisujes.

derdia
21. nov 2020

@katka0123 no vieš v anglickú si deti otierajú sople od narodenia v rôznych skupinkách a potom v škôlkach, max co si dajú na chorobu je paralen... Takže oni sú tak oplieskany baktériami a vírusmi, že fakt nemusia byť chori😊🙃
Ale určite to nie je výchovou.... To je jasne, ze to je blbosť.

derdia
21. nov 2020

@marlent booooooze ako som sa zasmiala😂😂😂😂😂😂

derdia
21. nov 2020

@kamila7125 pozri ty si teda užívaj, keď chceš, ale mamičke vravieť nemusíš nič a hlavne nemaj ďalšie dieťa.... To je základ. Všetko ostatné vymažes ak náhodou sa niečo po kašle... Ale dieťa nie.

derdia
21. nov 2020

Takže buďte spolu šťastní a čas sám ukáže co a ako bude... Ako v každom jednom vzťahu nezávisle od farby pleti.

derdia
21. nov 2020

@kamila7125 ja neviem ja sa len čudujem, že aké tam máš ty povolanie, keď dokážeš uživiť tri deti v UK sama... A po ďalšie od by aleho, keďže všetko prehráva asi nedostaneš veľa peňazí.. Takže cudujem sa, že naše slovenské rodiny odchádzajú z UK, keď majú deti, alebo viac detí, poznám pár takých, koli tomu, že dvom dospelým s dvomi tromi deťmi, šatám žije ťažko.
Ale ty sama sa tam máš výborne....zaujimave.typujem,ze žiješ v sociálnom byte a aj na škôlky a školy ti prispieva štát. A keďže si tam vedená ako slobodna matka máš aj úľavy.

katka0123
21. nov 2020

@kamila7125 neodpovedas na otazky. Kto je s tvojimi detmi, ked su chore? Vykrikujes tu bludy, ze chore nikdy neboli a zaroven vyplakavas ako teplotuju na profile. Aku specializaciu ma tvoj partner ako lekar? No ved ukaz nam ho. Ako sa pan doktor vola? Mne je jedno, v akych vztahovych vzorcoch sa motas s chlapmi, ale podla tvojich klamstiev, sa ani necudujem. Zial, doplacaju na to deti. Raz sa budu citit zahanbene za svojich rodicov. Ty si pytas radu, ako to povedat tvojej mame. Skor rozmyslaj, ako to raz vysvetlis dceram.

haley7897
21. nov 2020

@katka0123 nijako to nevysvetli. Budu to považovať za normálne a budú žiť podobne. Plačeš na cudzom hrobe 🥴 Ako klasik jim jefferies hovorí 😏

pallacinka29
21. nov 2020

@kamila7125 toto je uchvatny vztah, ked musis “natajnasa papat anitkoncepciu”... boze moj, vsak trocha sebaucty maj...

pallacinka29
21. nov 2020

@katka0123 veris tomu, ze je lekar...???? to isto

katka0123
21. nov 2020

@derdia ano, samozrejme ze je na benefitoch ako slobodna matka..ale nech je. Tiez som zvedava, aku pracu robi. A ked pracuje, kto sa o tie deti stara ked su chore, ked ich treba vyzdvihnut, ked ma rande, ked musi nieco vybavit....to je mozno aj na socialku. Lebo aupair si dovolit nemoze. Ale ju trapi, ako to povie mame. Je mi jej vlastne luto. Chce byt milovana, zije ako vo vetre od chlapa k chlapovi, nema ziadne zazemie, ziadne zabezpeky, sama s tromi detmi v UK v podnajme, chyta sa slamky a naleti par peknym slovam, ignorujuc rizika. A ze tych rizik je! Som zvedava, co bude o rok. Madona mia.

pallacinka29
21. nov 2020

@kamila7125 to bude taky ako slavny slovensky Desperado... Ty fakt veris tomu, ze otec tohto Tvojho amanta je v Nigerii politik???

katka0123
21. nov 2020

@derdia ano, v UK sa sople beru inak. Ale sama na profile riesila kiahne, 39 teploty, vracacky..to ani v UK sa s tym do skoly alebo skolky nechodi. Skoda reci. Je ako Desperado 🙂

katka0123
21. nov 2020

@pallacinka29 haha, prave aom napisala, ze je ako Desperado. ;)

katka0123
21. nov 2020

@pallacinka29 jasne ze jej neverim ani slovo. Ani jemu. On je mozno velavazeny zdravotny asistent, mozno upratovac...kazdopadne mundur a gumene slapky mozno ma!

oktobermimi
21. nov 2020

@katka0123 mozno najstarsia ich strqzi ale kazdopadne je to cez ciaru a o rok? O rok budeme citat o tom ako caka 4te dieta z Nigericanom ktory ju opustil lebo xy dovodov

haley7897
21. nov 2020

@oktobermimi opravím ťa, budete čítať o tom ako čaká dieťa s nigerijcanom ktorého "ona opustila" lebo xy dôvod. Pravdivu verziu by som nečakala...

nyusika
21. nov 2020

@haley7897 pravdepodobne si uvedomí, ako si ju on vôbec neváži, že nie je jeho jediná partnerka, že ju oklamal aj v tom, čím sa živí...tak sa rozhodla opustiť ho.

haley7897
21. nov 2020

@nyusika nuž, nechajme sa (ne)prekvapiť...