icon

Ako povedať rodine o novom partnerovi?

kamila7125
18. nov 2020

Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?

pallacinka29
21. nov 2020

@kamila7125 velka vacsina zien v tejto diskusii Ta opravnene povazuje za velmi jednoduchu,

pallacinka29
21. nov 2020

@kamila7125 s touto gramatikou “odysla” zurnalistiku??????? omg, radsj uz nic nepis

kamila7125
autor
21. nov 2020

Viete prd o mne a mojom zivote! Deti strazi najstarsia? Viete podaktore ako sa zije v Uk?
Tu do 12 rokov decko ani same na ulicu nevide nie to este strazit deti sa uvedomte!
Starsia chodi do skoly nesedi doma na riti mozno ako podaktore Vase deti haha nam skoly funguju 🙂

Viete na co su priatelia?!? Viete na co je rodina?!?
Viete na co je skola ?!? Ja pracujem s detmi ...takze najmladsia je so mnou aj v praci...aka vyhoda ze?
Dve starsie su v skole!

A ano ked ma zena v Uk sama tri deti jasne ze nerobi full time 😂
A socialny byt nemam mam dom ! Na rent podobne ako 90% cudzincov v Uk...
Viete co je socialny byt?
Tam so zena nemoze veru doniest navstevu (vobec nie pansku kedze ma ten "socialny byt" vdaka tomu ze je sama s detmi!
Mozno ste mysleli council tak ten zial nemam vyslo by to lacnejsie...nehovorim nikde ze mam miliony ale... Dokazem si zaplatit ucty a slusne vyzit...a co to aj usetrit ..a to kazda zena ktora je v Uk sama s detmi vie...
@haley7897 a ty mi nepis ze robis full time a platis full nursery ! Bo sama vies ze to je v Uk sakra drahe a moze si to dovolit len niekto s platom over 36k rocne aby vyzil...
Zavistlivym treba napisat....ze v Uk je skola od 9-3Pm kazdy den! a deti su v skole od 4 rokov!
Deti od dvoch rokov maju narok na 15hours free nursery pokial robis part time.
Zvysne hodiny ak treba...80% preplati stat...cize sa da pracovat aj platit aj bez toho aby nebodaj ostali decka doma same !!!
Tu na to kde da matka deti ked ide do prace...stat narozdiel od Slovenska mysli...peace 🙏

oktobermimi
21. nov 2020

@haley7897 ano mas pravdu nu ziaden chlap neopustil ale ona nich🙈

kamila7125
autor
21. nov 2020

@pallacinka29 nikto ti nekaze tu pisat .. Akoze ja si s toho myslis robim tazku hlavu? Naopak. Ja sa bavim

oktobermimi
21. nov 2020

@kamila7125 tak lrepac ale ked ja som sa ta pytala na to ci decka nenozes dat opatrovatelke na strazebie ked idete na rande si argumentovala ze to je drahe, pytala som sa ta na kamosku na to si neodpovedala. Tak sa necuduj ze sa nahlas uvazuje o tom skym deti vlastne su.
A to ze tu deti "sedia doma na riti" myslis ze tie zeny si to vybrali? Ze su rady ze maju tie deti doma a musia im suplovat tych pedagogov? Myslis ze by tie decka neboli radsej v skole z kamaratmy? V kolektive? Myslis ze tych rodicov mtory maju doma skolkarov a skolakov to bavi? Ze im to v praci prechadza brat Ocr? Neviem co vsetko? Ved za to prichadzaju len o pracu, ano rodina kamarati ale jie vzdy to ide nie kazdy krat niekto moze na xy hodin strazit niekolko dni v kuse aj ked je to babka/ teta krsna...
Na toto by aj tu myslel stat keby vo vedeniu od zaciatku nesedeli idioti ktory len kradly a slubovali dochodcom lebo idu volby tak im niecim zalepime ovi/usi a na par rokov klud☝️

marlent
21. nov 2020

Mne toto pripomina show 90 day fiancee konkretne osman a baby girl lisa 😂🤣😂

kamila7125
autor
21. nov 2020

@oktobermimi prave na toto som narazala ze zial na Sk si robia co chcu a zial viac sa nikto nestara ci je kam a za co tie decka dat...Tym som chcela poukazat na to ze ano tu v uk sa da aj pri deckach chodit do prace a vyzit nakolko tu sa stat stara...
Ja som isla od prvej do prace ked mala 6 mesiacov a zvladli sme v pohode ...dokonca by som povedala ze je to o dost lepsie ako byt doma s dietatom tri roky co som mala pri prvej na Sk a zial potom su tie deti strasne naviazane na matku a problem dat aj kamoske ci do skolky ...tu sa zacina s tym "odstavenim" skor a zda sa mi ze moja mensia je o dost samostatnejsia a sikovnejsia ako bola jej sestra ktora vysela tri roky na matke ako opicka 😂
Zial to je chyba status a nevinny na to doplacaju :(
Muslim to ze sa nikto nestara kam a za co s detmi kym rodicia pracuju :(

oktobermimi
21. nov 2020

@kamila7125 prepac ale tvoja reakcia na skoli a deti ktore sedia doma my dosla skor ako vysmech ☝️😐

kamila7125
autor
21. nov 2020

@oktobermimi nie bola to reakcia na to ze si pisala ze kde mam deti ked som v praci tak som napisala ze tu deti nesedia doma na riti kedze su v skole 6-7 hodin denne

0silvia0
21. nov 2020

@kamila7125 viacere sa pytali, kto strazil deti, ked si bola v nemocnici, nie kde su deti ked si ty v praci. To si nejako zle pochopila.

nyusika
21. nov 2020

@kamila7125 ako nič v zlom, ale 36 tisic ročne je v UK akože super plat ?
Ja netvrdím, že je to málo, ale na SVK toľko ľudia nie až tak zriedkavo zarábajú...

marlent
21. nov 2020

@nyusika podla mna 36k na uk je dost

marlent
21. nov 2020

@nyusika moja teta je v uk uz neviem ci 11,12 alebo 13 rokov robi pre britis airways ako ground staff na check in a gate zaraba nieco medzi.1500-2000 mesacne to ma este nejaku starsii zmluvu lebo ti co prisli do BA po nej maju menej...
Rovnako tak kamoska robila nieco na letisku nieco s bezpecnostou myslim ze mala pod seboy lydi co robili security check a vravela ze ona ma s nadcasmi kde taha ako kon taky plat ako ta moja spominana teta..tak nvm

oktobermimi
21. nov 2020

@kamila7125 ja o jabkach a ty o hruskach.

srdeenko19
21. nov 2020

Nechápem, prečo tu autorke tak nakladate a ste neskutočne hnusne. Prosila o radu a vy jej tu píšete, aby nesexovala, pýtate číslo na priateľa, aby ste ho upozornili, že mu klame, ze nechce s nim dieťa, ze berie stále antiku. Co vás je po tom? Je to jej život, nech žije aj s dvomi černochmi, vás z toho hlava bolieť predsa nemusí. Otrasne, akú strašnú potrebu mate riesit do detailov jej život.

haley7897
21. nov 2020

@marlent prečo mi toto robíš? 😭😭😭 Týždne sa snažím zabudnúť na verziu s trumpom a kanya West a teraz toto. trauma je späť 😭🤣
https://www.instagram.com/tv/CBjL68sgvPs/?igshi...

marlent
21. nov 2020

@haley7897 ja zo zaciatku pozeram akoze co jej preplo akeho trumpa mi posiela 😂🤣😂🤣😂

haley7897
21. nov 2020

@marlent Lisa Trump 😭😭😭 keď si myslíš, že originál verzia bol materiál na doživotnú traumu a potom uvidíš toto... 🤣

oktobermimi
21. nov 2020

@haley7897 🤣🤣🤣co som toto doprdele teraz videla?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

haley7897
21. nov 2020

@oktobermimi príbeh čistej lásky. Aneb novú traumu 🤷🏻‍♀️🤣

oktobermimi
21. nov 2020

@haley7897 ja som ale chcela spat po tomto mam spapt? 🤣🤣🤣🙈

marlent
21. nov 2020

@oktobermimi aj original stoji za to 😂🤣
@haley7897 kde inak pozeras origos? Mne pride strasne tazko sa k tomu dostat

oktobermimi
21. nov 2020

@marlent 🤣🙈ja neloznam original

katka0123
21. nov 2020

@oktobermimi TLC...stanica zalozena na reality shows typu....mnohopocetne rodiny, amishovia, 90 days fiance, chudnutie, svadobne saty a pod.

katka0123
21. nov 2020

@marlent TLC stanica. Maju videa aj na youtube, ak nemas doma kanal. Haluziny typu tohto MK pribehu s "doktorom", "synom bohateho politika", z Nigerie. ;)

katka0123
21. nov 2020

@srdeenko19 Mas pravdu. Nemusi sa nikto starat do jej cernochov. O tom to nie je. Inak deti by boli rozkosne! Ide o to, preco to stale nepovedala mame? Tak sa tu rozbehla pitva, preco dospela zena, ma problem oznamit vlastnej mame, ze ma novy vztah. No sama asi tusi, ze nieco nie je v poriadku... Lenze zamotava sa do takych tvrdeni, ze to zacala byt zaujimava debata.

srdeenko19
22. nov 2020

@katka0123 môj názor je taký, že nemusí to mame hovoriť, keďže nemajú celkom dobre vzťahy. S týmto partnerom novým zatiaľ nebýva, stretávajú sa len cez víkendy a ešte k tomu žijú v zahraničí. Ja by som určite ešte počkala a nič nehovorila. Za pár mesiacov môže byť všetko inak. A rozoberať tu úplne do detailov jej súkromie, pomaly vabit od nej partnerove meno, dátum narodenia, adresu, presne kde pracuje, atď. a dávať jej rady, aby nesexovala je trosku cez. Každá nech sa pozrie na seba, hlavne také čo mali k tomu najviac co povedať.

chorucka
22. nov 2020

@katka0123 presne včera som akurat prepla keď tam bola stará Američanka a mladý nigerijcan.

marlent
22. nov 2020

@katka0123 ja to poznam len na tlc co mame doma ide sa mi zda este len stara seria