icon

Ako prekonať túžbu po dieťati?

lilynovak
17. mar 2016

Ahojte ... potrebujem radu ako prekonat tuzbu po dietati. Mam 28 a priatel po 30. Sme spolu uz 9 rokov 🙂, byvame spolu, obaja mame stabilnu pracu. Pred cca 2 rokmi sme si povedali ze v tomto obdobi si zalozime rodinku. 2 roky presli a ja som sa uplne nastavila ze ano je ten cas , ze som pripravena na 100%, ze aj ked babo necakam uz teraz ho lubim a velmi velmi po nom tuzim :( Zacala som tuto temu uz milion krat no on stale ze nie nie ... Ze neviee a ze nechce este ale ze raz urcite . Vzdy ked s tym zacnem nikam to nespeje a on to len posuva. Teraz mi zase povedal ze mozno o rok mozno o dva zacneme len o nom realne rozmyslat. Vtedy mi vyhrknu slzy do oci a zovrie mi srdce :( Vidi ze sa trapim no aj tak nic. Kamaratka caka babo. Ja viem ze nutenie nikam nespeje no ako to prekonat v sebe aby som s tym prestala tzv. ,, otravovat " a seba samu nicit . Neviiem potlacit myslienky. Niekedy si poviem ved som mlada ok mam cas. No vecer ked idem spat to pride raz ... ako si mozem hovorit ze som mlada ze mam cas ked citim ze ten cas je teraz :((((( Mam z toho depky .

Strana
z9
drimonna
7. dec 2018

@dominika6 To tak byť nemusí...

Možno sa len boji,že nebudete mať peňaze.... Môj ujo a teta majú 5 ročnú dcérku a teta by chcela ešte dieťa, ale ujo nie...Povedal aj dôvod...Kvôli tomu sa bojí...Život je ťažký, ale kebyže sa to stane, určite by sa tešil 🙂 Myslím kebyže ste/si tehotná.... Ani môj brat nebol plánovaný a nakoniec sa rodičia radovali......... Ale aj iné dôvody to môže mať,určite...

kapustovafliacka99
8. dec 2018

Ako to dopadlo? 😊

ktochytavzite
7. jún 2019

@lilynovak ale co to takto riesis?Si estr mlads,uvidis ked to dieta budes mat a nedajboze to bude dieta take co ti bude revat od rana do vecera si povies ze si este mohla pockat.Este si uzivaj slobodu j ty,mas cas akbs na to on neciti a ked mas tu tuzbu,tak kamoske sa narodi a nozes sa nacas pri nejnrealizovt.Deti to je robota ,robit a nervy.

katrinka8
7. jún 2019

@ktochytavzite - diskusia je 3 roky stará 😉

Strana
z9