Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?
Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.
autorka, veľmi ma to mrzí, ale vidíš nemýlila som sa. všetky indície tomu nasvedčovali. bože jediné štastie v neštastí je, že nemáš s ním dieťa a môžeš si to odsmútiť (ale nesmúť dlhšie, než si to ten dement zaslúži) a začať na novo. tym samozrejme nechcem dehonestovať maminky (aj ja som mama a prešla som si vztahovym peklom) len viem, že je to jednoduchšie takto, ako to aktuálne máš, hoci verím, že ta zrada sa bude chvíľu predýchavať. ale ty si silná žena, cítim to z tých komentárov... ak by si sa chcela vyrozprávať, som tu pre Teba, pokojne píš 🙂 ♥ obíjmam Ťa
Och to mi je ľúto, ako to dopadlo 😔 ale reagovala si veľmi promtne a rozhodne 👍🏻 však jemu ešte bude ľúto, že o teba prišiel. Ešte príde určite prosíkať. Prajem ti v veľa síl pri rozvode a do ďalšieho života veľa stastia. Niekde ten pravý na teba ešte čaká. Drž sa
Tá známa ti urobila neskutočnú službu. Je veľa žien, ktoré sú klamané roky a vychovávajú takýmto idiotom aj deti. A páni tvorstva pretiahnu všetko, čo dýcha a súčasne skvele hrajú otca a manžela.
Ja sa teším, že si našla tie prezervatívy, tam už je to úplne jednoznačné, aj keď pre väčšinu situácia bola jasná aj predtým.
Ďakujem všetkým za podporu 🤍
A tá baba od ktorej to mám vie že jej priateľ navštevuje takéto miesta. Ona je s tým ok. Odpustila mu aj neveru a rôzne vypisovacky so zenami.
Tiez som mala doma tyzdnovkara. A na tych tyzdnovkach prasil kolegynu lebo sa nudil vraj. Dokonca ona poziadala o sluzobny byt aj ho dostala a ten moj sa nastahoval k nej. Nic som netusila a on tahal dve domacnosti. Od pondelka do piatka milenka, vikendy ja a deti. Uz som 3 roky rozvedena ale doteraz mi je na vracanie z toho
@lonely66 podala som o rozvod lebo vzdy ked bol doma pil. Vela a nadaval mi skaredo pred detmi. Nedalo sa to znasat, deti to pocuvali, riskovala by som ze aj oni sa tak budu ku mne raz spravat. Tlacil na mna nech to stiahnem ze on uz nebude pit a nadavat ale neverila som mu. Dva tyzdne pred rozvodom mi zavolal prace ze sa musel vyjadrit na sud a tam v papieroch priznal ze ma pomer a zije s tou zenou 9 rokov v jednej domacnosti.
Ty kokos, ja mam fakt dost. Moj hned ostal pri mne a viac sa do zahranicia nevratil. Vdakabohu. Normalne by som po tomto citani mala pochyby aj ked mi na to nikdy nedal dovod
Prosím ťa, tomu ani ty neveríš..... Tvoj vnútorný hlas ti napovedá správne... Pusti ho k vode.
Ja tiež žiaľ poznám prípad, kedy mal chlap doma na východe manželku, deti a na západe milenku a tiež dieťa. Pracoval na západe, každé 2 týždne chodil domov. Katastrofa ti chlapi.
@srdeenko19 presne ja nemam chlapa este len frajera ale uz teraz je to take jak kebyze mam manzela 20rokou
Ahoj, ako sa pán manžel správa po týždni? Ospravedlnil sa aspoň?
Aj nna by zaujímalo ako to pokračuje