icon

Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?

28. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.

stanislavicenka
Autor odpoveď zmazal
aurora33
30. júl 2024

@diaszoky podla to s prácou nemá nič spoločne. Sú proste typy, ktoré by podviedli aj keby boli nonstop doma so ženou.

banderaska29
30. júl 2024

autorka, veľmi ma to mrzí, ale vidíš nemýlila som sa. všetky indície tomu nasvedčovali. bože jediné štastie v neštastí je, že nemáš s ním dieťa a môžeš si to odsmútiť (ale nesmúť dlhšie, než si to ten dement zaslúži) a začať na novo. tym samozrejme nechcem dehonestovať maminky (aj ja som mama a prešla som si vztahovym peklom) len viem, že je to jednoduchšie takto, ako to aktuálne máš, hoci verím, že ta zrada sa bude chvíľu predýchavať. ale ty si silná žena, cítim to z tých komentárov... ak by si sa chcela vyrozprávať, som tu pre Teba, pokojne píš 🙂 ♥ obíjmam Ťa

lenka_matko
30. júl 2024

Och to mi je ľúto, ako to dopadlo 😔 ale reagovala si veľmi promtne a rozhodne 👍🏻 však jemu ešte bude ľúto, že o teba prišiel. Ešte príde určite prosíkať. Prajem ti v veľa síl pri rozvode a do ďalšieho života veľa stastia. Niekde ten pravý na teba ešte čaká. Drž sa

blacki12
30. júl 2024

Tá známa ti urobila neskutočnú službu. Je veľa žien, ktoré sú klamané roky a vychovávajú takýmto idiotom aj deti. A páni tvorstva pretiahnu všetko, čo dýcha a súčasne skvele hrajú otca a manžela.
Ja sa teším, že si našla tie prezervatívy, tam už je to úplne jednoznačné, aj keď pre väčšinu situácia bola jasná aj predtým.

kp7333
30. júl 2024

@blacki12 ta znama by v prvom rade mala preklepnut aj svojho muza. kedze vyjazd do bordelu absolvovali spolu. a pravdepodobne nie len raz.

aurora33
30. júl 2024

@kp7333 tá známa o tom vie.

autor
30. júl 2024

Ďakujem všetkým za podporu 🤍

autor
30. júl 2024

A tá baba od ktorej to mám vie že jej priateľ navštevuje takéto miesta. Ona je s tým ok. Odpustila mu aj neveru a rôzne vypisovacky so zenami.

aleza
30. júl 2024

Tiez som mala doma tyzdnovkara. A na tych tyzdnovkach prasil kolegynu lebo sa nudil vraj. Dokonca ona poziadala o sluzobny byt aj ho dostala a ten moj sa nastahoval k nej. Nic som netusila a on tahal dve domacnosti. Od pondelka do piatka milenka, vikendy ja a deti. Uz som 3 roky rozvedena ale doteraz mi je na vracanie z toho

evcagabi
30. júl 2024

@aleza tak toto je fakt hnus 😳 z toho by som sa aj ja veru tazko spamatavala 😳🤢

aleza
30. júl 2024

@evcagabi bola som v takom soku ze som rok chodila k psychologicke
Nikdy som nemyslela ze nieco take zazijem
Ze tie paralelne vztahy su len vo filmoch

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
30. júl 2024

@aleza toto zažila aj moja suseda chudák, on v rakúsku na turnusoch zil s kolegyňou a doma s nou a deťmi. Priznal sa až keď ta nova ostala tehotná. Rozviedli sa a znova sa oženil

ann092
30. júl 2024

@aleza tak to je riadny masaker ☹️ ako si na tom po psychickej stránke teraz ?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
30. júl 2024

@lonely66 nie nie táto už je dlhšie rozvedena cez osem rokov a nemá syna, obávam sa že takýchto prípadov je veľmi veľa, co je smutné žiaľ

aleza
30. júl 2024

@lonely66 nie🙂

aleza
30. júl 2024

@ann092 ovela lepsie. Len som stale sama lebo chlapom neverim uz

aleza
30. júl 2024

@lonely66 podala som o rozvod lebo vzdy ked bol doma pil. Vela a nadaval mi skaredo pred detmi. Nedalo sa to znasat, deti to pocuvali, riskovala by som ze aj oni sa tak budu ku mne raz spravat. Tlacil na mna nech to stiahnem ze on uz nebude pit a nadavat ale neverila som mu. Dva tyzdne pred rozvodom mi zavolal prace ze sa musel vyjadrit na sud a tam v papieroch priznal ze ma pomer a zije s tou zenou 9 rokov v jednej domacnosti.

kp7333
30. júl 2024

@lakebabe je ich viac, ako si dokazeme pripustit.Len ja sama som poznala viacerych, co zili dvojakym zivotom. Cez tyzden s milenkou, cez vikend s manzelkou a detmi. Bolo to verejne tajomstvo, len ich manzelky to ani len netusili.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
30. júl 2024

@kp7333 je ich viac ako by bolo normálne. Ja som bola vždy odporca tyzdnoviek a turnusov presne pre toto

evcagabi
30. júl 2024

Ty kokos, ja mam fakt dost. Moj hned ostal pri mne a viac sa do zahranicia nevratil. Vdakabohu. Normalne by som po tomto citani mala pochyby aj ked mi na to nikdy nedal dovod

gomak
30. júl 2024

Prosím ťa, tomu ani ty neveríš..... Tvoj vnútorný hlas ti napovedá správne... Pusti ho k vode.

srdeenko19
30. júl 2024

Ja tiež žiaľ poznám prípad, kedy mal chlap doma na východe manželku, deti a na západe milenku a tiež dieťa. Pracoval na západe, každé 2 týždne chodil domov. Katastrofa ti chlapi.

agata9888
30. júl 2024

@srdeenko19 presne ja nemam chlapa este len frajera ale uz teraz je to take jak kebyze mam manzela 20rokou

kabinka11
1. aug 2024

Ahoj, ako sa pán manžel správa po týždni? Ospravedlnil sa aspoň?

hrabovo
6. aug 2024

Aj nna by zaujímalo ako to pokračuje

1aduliatko1
13. aug 2024

@hrabovo
@kabinka11 zase raz pribeh bez konca 🤔