icon

Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?

28. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.

mamina7070
28. júl 2024

kontrola mobilu kontrola uctu by najskor nasledovala a test na pohlavne choroby
a on teda tvrdi ze len kava to bola?

unicornlady
28. júl 2024

Tak ešte "lepšie". To ani nie, že bol vonku s chlapmi a nemali kam ísť. On zdrhol v noci s chlapmi von.

autor
28. júl 2024

@mamina7070 vraj ma nechcel nasrať tým že ide do bordelu na kávu, že isto by som s tým mala problém. Tak povedal že ide spať a šiel s kamarátmi von. Vraj len káva. Nemám dôkazy že to káva nebola. Do mobilu sa mu nemám ako dostať, stále ho ma so sebou

autor
28. júl 2024

@unicornlady ved práve a ja som si spokojne myslela že šiel spať

alickapusinka
28. júl 2024

Tak by som to skončila očividne že ťa klamal až ked si to naňho vybalila zatlkal takže je jasne načo tam bol. Deti nemate u mna by to bola jasna voľba koniec rozvod a daj sa vyšetriť aby si nejaku pliagu nechytila a bude neskoro.Chodi na týždňovky TY nevieš čo tam vo voľnom čase robil určite by som mu neverila.Jasne zdravý chlap zostane bez sexu týždeň alebo dva určite ešte chytro tu rozprávku o červenej čiapočke sama tomu neveriš že tam bol len na kávu a pivo.Otázne je ak by si sa to nebola dozvedela od kamarátovej priateľky tak sám by TI to asi nepovedal že sa nepochvalil.Za mňa nemate deti u mna by bol rozvod.

jeennyv
28. júl 2024

Nech mi nikto nepovie, ze ked chodi do ba, ze tam nic nie je okrem bordelu v noci otvorene…teraz ten o karkulke…

mamina7070
28. júl 2024

cize strazi si mobil a po pol oci chodi do bordelu na kavu ? inak ja som uz viac krat pocula spojenie ze dat si kavu je kryci nazov sexu (od takych robotnikov
neviem osobne by som asi nedavala tomu dlhe trvanie

alenka58
28. júl 2024

v BA v starom meste sú otvorené podniky aj po polnoci hlavne cez víkend ale nejaké aj v týždni aj v Petržalke

martinkatinka
28. júl 2024

Zase zeny, ja verim tomu, ze mnoho chlapov je takych sprostych, ze s tymi kamaratmi fakt idu na kavu do bordelu sa pozriet....

mclissa
28. júl 2024

Ze na kavu do bordelu 😂😂 aj my sme chodili “na kofolu” ako pubertaci po veceroch.
Asi tak to vyznie.

autor
28. júl 2024

Tá baba od ktorej to viem je úplne v pohode že jej priateľ chodí sem tam do bordelu na kávu. Verí mu. Som strašne nasratá neskutočne. Veď som mu povedala že už ked ma o*ebal a šiel von v noci tak mohli ísť radšej na pumpu. Pýtala som sa ho hneď aj na štetky. Povedal že jemu sa to hnusí a ešte platiť im.

autor
28. júl 2024

@mamina7070 mobil mi on do ruky nedá. Heslo viem ale nemám sa nu ako tam dostať, aj do sprchy berie so sebou

kristinka92
28. júl 2024

No čo ti na to povedať? Manzel sa zachoval jak pekny de*il. V Bratislave určite bordel nie je jediný podnik kde je otvorené, ani keby to je cez tyzden. Ak chceli len tu kavu, najbližšia pumpa by stačila…Lenze tam sa nakrútia striptérky pri tyči však…

unicornlady
28. júl 2024

A navyše, v noci išli na kávu? To bežne ľudia v noci pijú kávu ? (pokiaľ nie sú na nočnej a nepotrebujú byť hore). Aspoň keby povedal na pivo.

kristinka92
28. júl 2024

Mimochodom toto čo píšeš že si mobil aj do sprchy berie…. to neznie vôbec dobre. Ja teda nemám potrebu si brat mobil ak do sprchy, ale to bude asi preto že tam nemám čo skrývať

autor
28. júl 2024

@kristinka92 nepoznám Bratislavu ale je mi jasné že bordel tam nie je jediné miesto ktoré je otvorené. Mobil si vraj berie do sprchy zato že si púšťa vždy hudbu popri sprche. Ako to je pravda s tou hudbou, ale aj tak pochybnosti sú

autor
28. júl 2024

@unicornlady on má rád kávu ale myslím si že tam mal aj alkohol, len to zas sa nepriznal

jovka
28. júl 2024

@alickapusinka no zas mi nevrav , ze zdravy chlap nevydrzi bez sexu tyzden/ dva ..ok klamal to je dalsia vec , ale su partneri ktorí castejsie cestuju a vydzria , a mas takych co trtkaju aj doma aj s milenkou..tu skôr ide o toho cloveka ci chce vydrzat alebo nie.

autor
28. júl 2024

@alickapusinka ja tiež nemám sex celý týždeň a vydržím a som tiež zdravá žena čo to potrebuje

abbey1
28. júl 2024

Nechcel byť za debila, tak je za....

oli18
28. júl 2024

A preco neisli na benzinku na kavu? 🤣 Bordrl mali 2 v jednom 🤣

dadka1997
28. júl 2024

Klamal, zavádzal a nakoniec šiel do bordelu ? Dovi dopo

babovka2321
28. júl 2024

Mne by uplne stacili tie klamstva a zatlkanie, u mna by skoncil aj bez toho, aby sa nejakej inej zeny dotkol. V com inom ti este klame? Neverila by som mu ani nos medzi ocami 🤢

ekobaba
28. júl 2024

Ach, idem ja toho môjho opäť postískať a ďakovať Bohu za dôveru, ktorú medzi sebou máme. Pribúda v spoločnosti dievčat a žien, ktoré nepoznajú svoju hodnotu. Je mi veľmi ľúto autorka čo prezivaš. Najviac ma však bolí pomyslenie na deti, ktoré vyrastajú v takýchto pseudo vzťahoch. Spoločnosť je rozbitá, pretože jej základná bunka - rodina, je poškodená 😞.

kabinka11
28. júl 2024

Čiže keď vychádzal z domu už vedel kam ide?

autor
28. júl 2024

@kabinka11 povedal že kamarati ho presvedčili. Ja som mu povedala že on ma vlastný rozum .. teda vlastne nemá…

kabinka11
28. júl 2024

Tak mňa už nasral tým ze klamal, že ide spať.

autor
28. júl 2024

@babovka2321 má doma tablet skúsim pozrieť či tam niečo nenájdem. Ak ma podvádza chcem to vedieť

autor
28. júl 2024

@kabinka11 veď práve… a ja som bola spoko že sme sa pekne rozlúčili a obaja išli spat.. no hovno

autor
28. júl 2024

Neviete niekto ako najdem vymazanú históriu v tablete ??? Dá sa to nejako?