icon

Ako reagovať, keďi švagriná zabudla na meniny?

2. júl 2025

Ahojte. Byvame v jednom dome so švagrinou my hore ona dole. Krstila nam minuli rok syna , syn mal v nedelu meniny a ona mu nezagratulovala. Vobec mi nejde o dary , ale aspon ruku a pusu mu mohla dat a podat. Povedali by ste jej to ?

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
2. júl 2025

Nepovedala, nepovazujem toto za dolezite.

denkabemommy
2. júl 2025

Sú aj dôležité veci v živote, toto ale nie je jednou z nich 🙂

pribinak
2. júl 2025

Nie, nepovedala. Už je po funuse. Nemám rada takéto vynucovanie
Zablahoželali ste mu vy ako rodičia to je podatatne

Sú to len nepodstatné meniny

colsami
2. júl 2025

Nepovedala. A robili ste nejaku oslavu, alebo ste ich pozvali na kavu, ked byvate v jednom dome?
A syna isto nekrstila, to robi knaz.

rozculena
2. júl 2025

koľko rokov má syn?

kvietok173
2. júl 2025

Nepovedala nie je to podstatne. Vy ste jeho rodičia a toto by som neriešila vonkoncom.

autor
2. júl 2025
@rozculena

koľko rokov má syn?

stellariaaquatica
2. júl 2025
@anonym_autor

@autorka syn má rok, a teba žerie že mu nepodala ruku a nezagratulovala?.... Myslím že to prežije, asi zabudla

janinah
2. júl 2025

Taká prkotina si zaslúzi diskusiu na mk?
Predstav si,ze zabúdam na meniny mojich vnukov a pritom ich ľúbim nadovšetko,našťastie ich rodičia to vedia.

cukroska
2. júl 2025

Nie nikdy, pretože ja by som ju pozvala na malú oslavu. My to máme tak. Robíme vždy malé rodinné oslavy v kruhu najbližších všetkým.

deti95060810
2. júl 2025

riešiš blbosti

anna777115
2. júl 2025

Tak, v prvom rade dieťa krsti kňaz, švagrina mohla byť pri krste, ako svedok krstu, alebo krstná mama. Za, druhé krstný rodič má úplne inú funkciu, ako nosiť dary a gratulovať ku všetkému možnému, aj nemožnému. Z ľudského hľadiska ťa chápem, že ťa to, ako mamu mrzí.

januska12323
2. júl 2025

Ona nekrstila ale je zrejme krstná a čakáte od nej dary? Ročnému dieťaťu je to jedno a ona mohla pokojne zabudnúť. Vôbec by som neriešila.

moonlight1210
2. júl 2025

Su to len meniny. Nic vyznamne. Ziaden milnik v zivote.
Tak to tak neries.

kukulienka999
2. júl 2025

Mne sa stalo xy krat že som proste zabudla na meniny alebo sviatok aj vlastnym súrodencom, najlepšej kamarátke alebo komukolvek dôležitému z rodiny a bolo mi nepríjemne zablahoželať s prázdnou rukou, stalo sa mi raz, že sme sli na návštevu ku kamarátke, a ja som sa dozvedela, že v deň návštevy malo jej dieťa meniny, ale doslo mi to až keď sme prišli domov, že preboha veď mala som zablahoželať 🙈 áno niekto to prežíva, ale viem sa vcítiť aj do ľudí, ktorí ako ja zabúdajú na tieto sviatky a myslím si, že keď si na to spomenú, že zabudli ich to aj úprimne zamrzí len už nevedia či je dobre blahoželať s prázdnou rukou, tak tadsej nezablahizelaju vôbec alebo až keď niečo kúpia a dodatočne zablahozelaju 😃😃😃

januska2
2. júl 2025

Ja som zabudla na meniny syna a muža 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ meniny neako neprwzivame 🤷‍♀️

lucia13022023
3. júl 2025

A oslavuje meniny? Lebo teda my v rodine vôbec. Úprimne? Netuším kedy ma meniny muž, moja mama, môj otec, sestra... A to dieťa má rok. Veľmi to prežívaš, mňa by tiez ani nenapadlo podať ruku a dat pusu na líce ročnému dieťaťu 😅

ismarela
3. júl 2025

Ročne dieťa ešte nevie čo sú meniny, nerozumie ani pojmu gratulovať tak prečo by to niekto robil preboha? 😅🙈

mariynka
3. júl 2025

Je smutne, ze zabudla. Tiez sa ma taketo veci dotykaju...

bubuzu
3. júl 2025

My sme tento rok zabudli na meniny dcére....Jej druhé. Ešte je maličká, tak jej to je šuma fuk a priznám sa, že ja tieto sviatky ani nemám potrebu oslavovať. Dostala darček o niečo neskôr a svet sa nezrúti.

felycity
3. júl 2025

Stane sa, nikdy si nic nezabudla? Dolezite je aky mate vztah, ci to bolo neumyselne alebo vasee vztahy su napatejsie. Ja by som to neriesila...ja tieto meniny nejako nemusim.

petulda333
3. júl 2025

Si robis srandu,ze?

danica2711
3. júl 2025

Panebože, meniny, čo už je to za sviatok...neboj sa, tvojmu ročnému synovi nehrozí žiadna psychická trauma z toho, že mu teta nepodala ruku, to skôr tebe

maca1984
3. júl 2025

Ja by som ku nej nabehla a bola by som ako tornádo.
A zlé tornádo.
Ročnému dieťaťu neprísť v deň menín podať ruku a dať pusu ?
Určite si to malý už zapísal do denníčka a táto trauma sa s ním povezie celý život.
Nonsens ako sú dnes ľudia bezohľadní.
Zabudnúť na meniny !

guudy
3. júl 2025

Autorka, tipujem prve dieta, prve meniny 🙂
Neboj, casom zistis, co je v zivote podstatne😊

motylik2559
3. júl 2025

Ahoj, po ludskej stranke ta chapem,ze ta to zamrzelo, ale po druhej stranke rocne babo si este neuvedomuje co su meniny a nikde nie je napisane,ze na to zabudne o rok, ci ked bude starsie - kludne moze zagratulovat. Takze toto by som nehrotila a nevytkla jej to🙂

doriiis
3. júl 2025

Ročné dieťa určite ocení podanie ruky a pusu.😆😆
Fakt niekedy žasnem aké blbosti riesia niektoré dospelé osoby

janetinka27
3. júl 2025

Ahoj, tvoj syn ma jeden rok, ani nevie ze ma meniny

glade22
3. júl 2025

Pozri, existujú aj negratulujuce tipy ľudí. Ja som napríklad chronický negratulovač, nemám energiu na to pamätať si, kto má kedy meniny a narodeniny. To však neznamená, že tých ľudí nemám rada a nezáleží mi na nich.

sandrasstini
3. júl 2025

😀 aka krasna diskusia

Strana
z2