Ako reagovať, keďi švagriná zabudla na meniny?
Ahojte. Byvame v jednom dome so švagrinou my hore ona dole. Krstila nam minuli rok syna , syn mal v nedelu meniny a ona mu nezagratulovala. Vobec mi nejde o dary , ale aspon ruku a pusu mu mohla dat a podat. Povedali by ste jej to ?
ja sama zabudnem, ze mam meniny, spamatam sa az ked mi niekto gratuluje. Tak isto mi obcas vypadavaju meniny a narodeniny inych, takze vobec neriesim ak prave na mna niekto zabudne. Nie som strad vesmiru, kazdy ma svojich starosti dost, nemusi striehnut na kalendar, komu ma v ktory den zagratulovat
Aj môj otec zabudol na moje meniny a gratuloval mi až o mesiac neskôr. Ja to nejako neprežívam. Ale napr. moja nebohá mamina si na to potrpela.
Urcite by som to švagrinej nepripominala,lebo občas človek jednoducho zabudne.V prípade,ze by z toho zabúdania bol zvyk,to by som uz považovala za naschvál, ale ani vtedy by som nic nepripominala, len by som sa stala zabudlivou i ja
Keby si ju pozvala aspon na kavu a babovku v nedelu poobede, ze posedite k Petkovym meninam trocha, isto mu zablahozela.
Ale vseobecne by som si asi nekazila vztahy s niekym, s kym musim este roky byvat, kvoli meninam rocneho dietata. 🤦♀️
Sorry, ale dokonca i ja aj moji najblizsi clenovia manzel, deti i mama sme pozabudli na moje meniny v nedelu, mali sme kopec prace a proste aj predtym dnom sme vedeli ale v ten den uplne fuc z hlavy... Ale zas som im to pripomenula na druhy den, lebo do buducich rokov by sa uz nato uplne vykaslali a to zas nechcem 😉
Ale keby to bolo ze svagrina a take daco to neriesim
Tak možno čaká že ju zavoláte na kávu keď mal mal6 meniny a vtedy mu zagratuluje
Fakt? Ona ti krstila dieťa?🙄 Nie náhodou kňaz?
Fakt? Ona ti krstila dieťa?🙄 Nie náhodou kňaz?
@1sally12 aj u nas sa to hovori tak,ze krstili aj ked jasne,ze to robil knaz. A zas,kamoske krstila deti fararka,tak mozno aj jej svagrina je
to čo je pre niekoho úplna somarina prkotina ako píšete ostatne pre niekoho je to dôležite.
to čo je pre niekoho úplna somarina prkotina ako píšete ostatne pre niekoho je to dôležite.
@alickapusinka tak ale toto? Podat ruku rocnemu dietatu? Boze. Moja 6r ma obcas chaos s meninami a nieto rocne dieta
U rocneho by som to neriesila. U starsieho by som zavolala svagrinu na meninovu kavu a kolacik- na neniny si dary nedavame- max cokoladka.
@alickapusinka gratulovat rocnemu? Potriast rukou... 🙄
Väčší problém je to ze bývame v jednom dome so švagrinou....nie ze nezagratulovala .....v mojom okolí je veľa ľudí či si na meniny ani negratuluju .....
U nad napr.aj 10 osláv dáme a všetci spolu naraz...zagrilujeme...niečo opečieme posedime......
Tak všetko najlepšie Petko al. PALKO
Nepovedala, nepride mi to dolezite
A ano ide ti o dary
Dieta ma kolko, rok? Urcite si to do konca zivota zapamata a bude mat z toho traumy
Ze je krstna a co? To jej prikazuje gratulovat? Boze uz ludia fakt nevedia na co by sa mohli zduvat
Nie, nepovedala by som jej vôbec nič. Pre nás ale meniny vôbec nie sú podstatné.
Ty ak si na meniny potrpíš, tak si mala zorganizovať aspoň menšie posedenie a pohostiť ľudí od ktorých očakávaš gratulácie a dary.
Svagrina zabudla zagratulovat 1 rocnemu dietatu.
Lebo je jeho meno v ten den v slovenskom kalendari.
Obratom by som narobil sceny 😏
Kokso takéto riešiť. Keby nebolo mňa moja mama zabudne,že kedy má aj ona narodeniny /meniny🫣🤣🤣🤣aj naposledy zabudla,že ma meniny a potom som to hlásila aj všetkým bratom lebo aj oni nevedeli že má🤣🤣🤣
@anonym_autor Hotová tragédia🙈 A políciu si už na ňu volala?

Sibe, sibe? Naozaj, meniny? To vy ked ste traja, oni traja, 6storo narodenin, 6 menin, kazdy mesiac niekto niekomu... + rodicia a dalsi surodenci, Vianoce, Velka Noc... 😡Radsej si porieste separe byvanie, to budu vojny, onedlho💥