Ako reagovať na konflikt o kúpe lacnejších plienok?
Ahojte pred chvíľkou sme sa riadne pohadali kôli tomu že priateľ chce vždy šetriť na plienkach tak tento mesiac objednal cez Allegro cez nejakého Poliaka plienky DADA a ja som mu normálne povedala že sa bojím čo to príde môže tam byť zabalené čokoľvek proste neverím takymto predajcom on na mňa hneď zhukol že zbalí a odide k9eď tie plienky vyhodim keď prídu začal byt na mňa agresívny že čo to mám za psychózu mám si zobrať lieky a pritom mám naozaj úzkosti liečim sa u psychiatra a on toto spravi bože ženy :(((( čo mám robiť, teraz sa otočil bez ospravedlnenia a už chrape.....
Mna by zaujímalo, komu namiesto plienok prišli drogy, lebo to by asi išli na dračku 😅
@anonym_autor vážne si myslíš,že ti pošle drogy? Tak si potom daj,možno sa ukľudníš🙄
“Chrobak ako slimak. “ to som este nepocula To su dve rozne kategorie zivocichou. A drogy namiesto plienok z netu 🥹. Daj si magnezium a ukludni ss . Nezda sa ze si v pozicii kde by bolo vhodne prist o priatela. Tes sa ze kupil plienky stara sa . Polienky vyhodis jedine ked budu sposobovat zapareniny . Nehadaj sa tes sa zo zivota .
Tak ked nechces, aby take kupoval, tak ich malej vymienaj castejsie, s tym, ze rychlo presakuju a co akoze usetril, by minul na inych, co su mozno trosku drahsie, ale vydrzia dlhsie.
A uz ich nebude do buducna chciet kupovat, ked ho presvedcis, ze sa neoplatia a nic tak neusetril. Nemusis sa hadat a nervacit, ked sa inak dohodnut neviete.
Ale ak ju prebaluje i on, tak tento trik nepojde. Lebo to by zistil. 🙂
No a ak pridu spinave, namocene, s chribakmi, tak mu to len ukazes a hodite do kosa. Tiez uz take viac nekupi. To sa neboj.
Objednávaj ty plienky aké chces...
Áno určite ti prídu len tak drogy cez internet za pár centov 😂
Ale inak ani tvoj frajer nie je normálny 🤷♀️ aj ja som občas vybuchla za somarinu ale manžel by si nikdy nedovolil takto sa ku mne správať. Šetrí peniaze aj na detského psychológa, bude ho potrebovať to dieťa ak bude vyrastať v takejto rodine...
S tebou by som teda žiť nechcela, ak teda z každej voloviny robíš takéto scény. Dada plienky som používala pri prvom synovi. Z Allegro objednávam bežne. Zbytočne robíš dusno a vyvolavas hádky. Nečuduj sa keď ti muž zdupka.
vy ste fakt jeden lepší ako druhý, ukľudnite sa a začnite sa správať ako normálni dospelí ľudia
ja som z Allegro tiež niečo objednávala a prišlo to v poriadku
Ale inak ani tvoj frajer nie je normálny 🤷♀️ aj ja som občas vybuchla za somarinu ale manžel by si nikdy nedovolil takto sa ku mne správať. Šetrí peniaze aj na detského psychológa, bude ho potrebovať to dieťa ak bude vyrastať v takejto rodine...
@13uzivatelka11 ten frajer už toho má zrejme nakopeného kvalitne a preto na ňu v nervoch vybehol. Ma jej zjavne plné zuby, lebo to ozaj preháňa. Čo ho samozrejme neospravedlňuje. Ale hlavy problém plienky nebudú.
@13uzivatelka11 ten frajer už toho má zrejme nakopeného kvalitne a preto na ňu v nervoch vybehol. Ma jej zjavne plné zuby, lebo to ozaj preháňa. Čo ho samozrejme neospravedlňuje. Ale hlavy problém plienky nebudú.
@koniarova tak prečo si s ňou potom robil dieta keď vie že je psychiatrický pacient, prípadne prečo je vôbec s ňou? Ona zas na druhej strane za to asi úplne nemôže ak má takéto zdravotné problemy.. a do toho ešte hormóny po pôrode.. teda neviem či to má popôrodnú depresiu alebo mala problémy už aj predtým.. alebo má zle nastavenu liečbu.. len vravím že podľa mňa ani on v tom nie je úplne nevinne...
Ja sa liečim na úzkosti a tak som na priateľa v živote kvôli plienkach nevedela. To si prehnala. A mali sme dada plienky, sú dosť podobne pampers plienkam. Len nás chrust ich precikal. To sme mali pri väčšine problém. Inak by sme pri nich ostali. Si až príliš úzkostlivo. Vravela si to doktorovi? Lebo to nie je normálne. Treba lieky upraviť zrejme. Lebo toto už ide aj do prenesenej hypochondrie. Za chvíľu začneš s každou blbostou behat na pohotovosť s dcérou. Neber to zle ale u mňa mali tiež strach aby sa to náhodou nestalo ale našťastie nie ale u teba sa to zrejme rozvíja.
Ahoj, myslim si, ze si uzkostliva, ale zas aj sa liecis, takze to by aj svojim sposobom trochu ospravedlnovalo. Moj nazor je, ze pokial si voci priatelovi nereagovala ako zmyslov zbavena ale len trochu uzkostlivejsie, tak jeho reakcia zvlast ked vie,ze sa aj liecis bola neprimerana. Kludne ta mohol len upokojit,nieco v tom style, dobre uvidime ake budu ked pridu ak budu ok pouzijeme a ked nie, tak kupime ine🤷♀️Myslim si,ze aj on to prehnal ako po tebe hnusne vybehol. Ale do buducna skus aj ty reagovat nejak tak, ci by ste nemohli nejaku vec (v tomto pripade to boli plienky) vybrat spolocne🙂Nevidim na tom nic zle, rodicia ste obaja a obom vam na dietati zalezi.
Tvoja reakcia bola, ze ich vyhodis? Sa mu laskavo ospravedln. Plienky odtial objednal, lebo asi financne musite prejst na setriaci rezim. Rozpravali ste sa o peniazoch? Vies, ze aj on moze mat uzkosti z vasej financnej situacie?
@anonym_autor nic, pridu ti plienky dada
Ukludni sa prestan ziapat na chlapa lebo ostanes sama s dietatom , ked nezvladas svoje stavy zmen lieky alebo sa daj hospitalizovat
Ze ich vyhodis? Akoze to co je za blbost, mas schizofreniu alebo inu diagnozu vaznejsiu? Beries pravidelne lieky? Preto o tebe pochybuje?
@anonym_autor Mám taký dojem, že obaja ste slušní pacienti.
Jeden preto, že úzkostlivo šetrí (myslím, že na takmer 8 centov za plienku sa inak dá dostať občas aj v Lidli, keď majú akciu 2+1), aj keď tým ušetrí 20 centov za deň (koľko plienok sa za deň spotrebuje?), druhý, že sa bojí, čo za humus im z Poľska pošlú...
Tie plienky ešte ani neprišli a ty už šalieš z nich? Prídu zlé, budete ich reklamovať. Drogy ti isto neprídu, to môžeš kľudne spať. Maximálne tak budú viac pretekať a budete ich míňať viac. To slušne povedz partnerovi, že sa neoplatí, pretože ich minieš viac. A áno, poľský národ už skoro vymrel na rakovinu z plienok.. a prepáč, ale kvalita autosedačky je životne dôležitá, použitie lacných plienok ti dieťa zabiť nemôže, ako zlá sedačka pri nehode..
Akurát som počúvala nejaký podcast na YouTube popri žehlení a zrazu to prerušila reklama na Allegro o "opatrnom Frantiskovi", ktorý si neobjednava len tak hala bála, iba opatrne, všetko starostlivo preverí a píše recenzie, no a aby zákazníci Allegra nemuseli byť v strese ako František, tak Allegro zabezpečuje, že všetko, čo sa u nich ponúka je v pohode a overené. Autorka, reklama pre teba, môžeš byť teda v kľude 😂
@anonym_autor Mám taký dojem, že obaja ste slušní pacienti.
Jeden preto, že úzkostlivo šetrí (myslím, že na takmer 8 centov za plienku sa inak dá dostať občas aj v Lidli, keď majú akciu 2+1), aj keď tým ušetrí 20 centov za deň (koľko plienok sa za deň spotrebuje?), druhý, že sa bojí, čo za humus im z Poľska pošlú...
@hefo Inak keby dosli tie drogy a popredaju to, tak by sa im prilepsilo 😅

@vler prepac ale ako mala pomoct autorke ta zbytocna otazka ci bolo dieta planovane? Riesi sa tu nieco ine a je uplne jedno ci bolo planovane alebo nie. Uz je tu a, takze starat sa o nho treba a je uplne bezpredmetne akou cestou prislo na svet.
@anonym_0d894a ulohou tej otazky bolo zistit, ze ci nahodou zdrojom konfliktu nemohlo byt to, ze priatel je zaskoceny cenou toho, kolko stoji starostlivost o dieta, alebo svojou rolou otca, alebo toho ze partnerka nema prijem, pretoze dieta nebolo planovane...
Co teda autorka svojou odpovedou vylucila.
A teda, uplne jedno ci dieta je planovane alebo nie, nie je; hlavne ak jeden z nastavajucich rodicov rodicovstvo neplanoval alebo nie teraz