icon

Ako reagovať na narážky ohľadom postavy?

14. dec 2024

Ahojte mám 17 rokov 164cm a 61kg babka mala od mala narážky na moju postavu no dnes sme mali rodinnu oslavu a pred viac ľuďmi mi povedala že už by som nemala jesť lebo bude musieť nové stoličky kúpiť že mi snaď stačilo. Ona sa tomu smiala ale mne to smiešne neprišlo.Myslíte že jej mám niečo povedať ? Stretli ste sa aj vy s niečim takym ?

Strana
z4
jj_anka
15. dec 2024

Nečítala som ani jeden komentár, ale tvoja babka je trúba!!

biba_18
15. dec 2024

@abbey1 mám veľkosť M a mám niečo málo pod 70 kíl… pri váhe pod 58 by som bola na veľkosti S. takže o akej veľkosti to hovoríš ty pri váhe 50 kíl?

zuza265
15. dec 2024

@abbey1 ja som pri vahe 56-58 kg nosila xs maximalne s. Teraz mam 65 kg a nosim normalne m. Nie je 60 kg ako 60 kg. Ked som bola na strednej a mala 51-52 kg tak xs mi byvalo ok alebo velke.

priscilla07
16. dec 2024

Asistent by som ju dakde poslala.... A už by som k nej nechodila.

rutt15
16. dec 2024

Pri tvojej váhe a výške vôbec sa obmedzovať nemusíš. Okrem toho máš 17 rokov. Mala by si mat pestrú stravu a neredukovať príjem potravy, ak si udržuješ aktuálnu váhu. Najhoršie, čo by si mohla spraviť je obmedzovať sa v jedle. Si mladučká, potrebuješ energiu zo stravy na aktívny život. Tak babkine reči si vôbec neber k srdcu. Je to od nej nepekné a aj nemiestne, že sa takto vyjadruje. Okrem toho by si jej možno mala povedať svoj názor, napr. keď budete len dve, že sa ti takýto typ narážok nepáči. Možno čo na jazyku to na srdci a neuvedomuje si, že niekomu tým môže aj ublížiť.

martinadomianova
16. dec 2024

Ja by som sa hlboko urazila a odišla odtiaľ. A poslala by som ju kadeľahšie.

hellionka
16. dec 2024

úprimne ma to mrzí autorka … nemalo by to tak byt. Pred 3 mesiacmi mi tiež babka povedala že aká som pribrata a ešte to hovorila akože ma chváli a potľapkála si po mne … a popravde schudla som … tak mi povedala, že to ako som musela potom vyzerať a smiala sa natom. Pritom nemám tu vedomosť, žeby vôbec som pribrala, roky nosím tu istú veľkosť. Ale dotklo sa ma to veľmi a to mám o 20 rokov viac ako Ty. Ani som u nej odvtedy práve kvôli tomu nebola. Skus to vytesniť z hlavy. Viem ľahko sa povie ale určite sa tým netráp … držím palce

Strana
z4