icon

Ako reagovať na poznámky o pribratí?

lebandulka7
19. apr 2025

Dobrý deň,nemala som ľahké obdobie a pribrala som od každého to počúvam ako keby som si toho nebola vedomá ako na také veci reagovať? Vždy ma to vie vystresovať :/
29r.

Strana
z2
isis234
19. apr 2025

@kataina 100 bodov👏

lebandulka7
autor
19. apr 2025

@evaachesa od zajtra začíname!😂

lebandulka7
autor
19. apr 2025

@ayato Hahaha😂😂😂

oliviabb
19. apr 2025

@lebandulka7 za mnou minule svokra zakricala, ze som pribrala. Tiez ma vytocila, keby som pri nej, tak jej poviem, ze ani ona nie je chuda. Ako prechadzam do menopauzy, zacala som priberat. Preto ma to zabolelo. Pritom sa neprezieram, len nesportujem.

denkabemommy
19. apr 2025

Jednoducho, odbiť. Mala som opačný problém, veľmi som kvôli chorobe schudla a jediné, čo zabralo bolo hnusné odbíjanie.

Pribrala si?
-schudla, si ma mala vidieť pred mesiacom, vyzerala som ako ty..

Pribrala si?
- a ako vidím nie som jediná

Pribrala si ?
- aj ty by si mohla

marhulka13
19. apr 2025

@lebandulka7 jasne, ze som pribrala, ved voľakedy som vážil 3,5 kila

p.j.jacky
19. apr 2025

To keby si má videla pred pár týždňami , toto už som schudla a pokračujem vtom ďalej , ale počuj ty si nejaka zničená všetko ok ? 😁🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

mischy00
19. apr 2025

Pozri sa na nu a povedz: my sa poznáme?
A chod preč

any3108
19. apr 2025

@lebandulka7 ja som ešte nestihla schudnúť po pôrode a jedna pani mi vraví, že ale vy ste tehotná, však? A ja jej na to, že nie iba tučná 🤣 skoro odpadla
Aj mne to veľa ľudí hovorí že by som mala schudnúť, ale už idem jedným.uchom dnu a druhým vob

hortenziaj
19. apr 2025

@isis234 idú časy,kedy tuční schudnú a chudi zhebnu...

janickacrazy
19. apr 2025

@lebandulka7 veď im povedz hlášku z filmu, že podivej se, v ty televizi jak jsou tlusti a Proč? Protoze se maj! A pekne s úsmevom! 😁

isis234
19. apr 2025

@mischy00 😂 sila,,, dobre vedieť... toto použijem,, pri inej príležitosti 😉

mischy00
20. apr 2025

@isis234 kľudne.....ja som to raz zadrela manželovi keď chcel sex 😀

hellionka
20. apr 2025

… ja som na takú otázku (a to mám 60 kíl na 175 cm) odpovedala, že práveže som schudla a dotyčná mi to “vrátila” že “tak to si musela byť poriadne tučná, to čo” Ja by som sa obratom spýtala kedy tak zostarla … 🙂

melonik7
23. apr 2025

@lebandulka7 "ano, mas pravdu" funguje to 100% a na vsetko, aj na plesinu u muzov napriklad 😉

nelka93
23. apr 2025

Mne starká vkuse nukala tabletky na chudnutie. Mňa to mrzelo, tak som schudla. Akože je pravda, že som pribrala a hodne, a dosť som sa hnevala na tie reci

adulikka
23. apr 2025

Treba odpovedať,mala by si sa najesť,si akási nervózna
Alebo ja schudnem,ale tebe rozum nikto nenaleje

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
rozkvet1
23. apr 2025

@lebandulka7 ja ako extremne vychudnutý človek (nedá sa mi pribrat a už jebem na to) neustále počúvam narazky na postavu. Nevedela som že aj plnší ľudia to počúvajú takto priamo. Byť plnší ma ale viac vyhod, nemáš prepadnutu tvár a vraskavu už v mladosti, ja to tak mám ale tak co, botox to istí keď kilá nechcú ísť hore

jam29
23. apr 2025

Odpoved: a konečne vyzerám dobre, však? 🥰

ala1301
24. apr 2025

@lebandulka7 Všetko rastie...deti,ceny ja..žijem podľa trendov!

margotka17
24. apr 2025

@lebandulka7 tak im povedz, že to vieš, že máš doma zrkadlá, a že si so sebou spokojná. Čo je koho do toho?

Strana
z2