Ako reagovať na poznámky o pribratí?
Dobrý deň,nemala som ľahké obdobie a pribrala som od každého to počúvam ako keby som si toho nebola vedomá ako na také veci reagovať? Vždy ma to vie vystresovať :/
29r.
@evaachesa od zajtra začíname!😂
@ayato Hahaha😂😂😂
@lebandulka7 za mnou minule svokra zakricala, ze som pribrala. Tiez ma vytocila, keby som pri nej, tak jej poviem, ze ani ona nie je chuda. Ako prechadzam do menopauzy, zacala som priberat. Preto ma to zabolelo. Pritom sa neprezieram, len nesportujem.
Jednoducho, odbiť. Mala som opačný problém, veľmi som kvôli chorobe schudla a jediné, čo zabralo bolo hnusné odbíjanie.
Pribrala si?
-schudla, si ma mala vidieť pred mesiacom, vyzerala som ako ty..
Pribrala si?
- a ako vidím nie som jediná
Pribrala si ?
- aj ty by si mohla
@lebandulka7 jasne, ze som pribrala, ved voľakedy som vážil 3,5 kila
To keby si má videla pred pár týždňami , toto už som schudla a pokračujem vtom ďalej , ale počuj ty si nejaka zničená všetko ok ? 😁🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Pozri sa na nu a povedz: my sa poznáme?
A chod preč
@lebandulka7 ja som ešte nestihla schudnúť po pôrode a jedna pani mi vraví, že ale vy ste tehotná, však? A ja jej na to, že nie iba tučná 🤣 skoro odpadla
Aj mne to veľa ľudí hovorí že by som mala schudnúť, ale už idem jedným.uchom dnu a druhým vob
@isis234 idú časy,kedy tuční schudnú a chudi zhebnu...
@lebandulka7 veď im povedz hlášku z filmu, že podivej se, v ty televizi jak jsou tlusti a Proč? Protoze se maj! A pekne s úsmevom! 😁
… ja som na takú otázku (a to mám 60 kíl na 175 cm) odpovedala, že práveže som schudla a dotyčná mi to “vrátila” že “tak to si musela byť poriadne tučná, to čo” Ja by som sa obratom spýtala kedy tak zostarla … 🙂
@lebandulka7 "ano, mas pravdu" funguje to 100% a na vsetko, aj na plesinu u muzov napriklad 😉
Mne starká vkuse nukala tabletky na chudnutie. Mňa to mrzelo, tak som schudla. Akože je pravda, že som pribrala a hodne, a dosť som sa hnevala na tie reci
Treba odpovedať,mala by si sa najesť,si akási nervózna
Alebo ja schudnem,ale tebe rozum nikto nenaleje
@lebandulka7 ja ako extremne vychudnutý človek (nedá sa mi pribrat a už jebem na to) neustále počúvam narazky na postavu. Nevedela som že aj plnší ľudia to počúvajú takto priamo. Byť plnší ma ale viac vyhod, nemáš prepadnutu tvár a vraskavu už v mladosti, ja to tak mám ale tak co, botox to istí keď kilá nechcú ísť hore
Odpoved: a konečne vyzerám dobre, však? 🥰
@lebandulka7 Všetko rastie...deti,ceny ja..žijem podľa trendov!
@lebandulka7 tak im povedz, že to vieš, že máš doma zrkadlá, a že si so sebou spokojná. Čo je koho do toho?

@kataina 100 bodov👏