Ako reagovať na týranie tichom od partnera ?
Ahojte, ked sa s manzelom pohadame, reaguje na to tichom, ze sa aj týžden so mnou nebavi, ale ze vobec ani slovo.... Ako keby ma tym tyra... Este popritom ako je ticho sa napriklad pozera tv a smeje sa a tak, ako keby provokacia.... Ako by ste na toto reagovali???
Mne keby môj muž povedal, že som Hovno....nebol by viac mojím mužom.
Toto nebude dobre, z takého vzťahu by som utekala. On dobre vie co robí, aj prečo si ta vybral. Ako fungujú jeho rodičia?
@mondolina ja som čakala, že sa asi ospravedlní alebo niečo, po pravde ma to prekvapilo, že ešte je ostal on ticho a nič, žiadne nemyslel som to tak, prehnal som to :-/
@sidicek u jeho rodičov je dominantnejšia matka a otec je tam skorej taký tichší .... tam skorej ona je taky diktator, ale tak to je asi jedno, od ktorého rodiča to prevzal
Koľko ste spolu? A vás vek
@perdulka7 pravda, že asi keby mu pohrozím by citil zo mna ze to nie je až tak myslene vazne .... skorej by som presne chcela, aby pochopil, že toto si jednoducho dovolovať nemoze, ze to je cez už ....
@mondolina sme spolu 5 rokov a ja mám 25 a on 30
Inak aj u môjho je dominantná mama 😂 možno to s tym niečo má... Nejaké psycgologicky by sa zišli 😁
@perdulka7 asi to cíti zo mňa, mám ten pocit, len teda ako to spraviť, aby to zo mňa necítil :D to sa asi nedá zahrať :(
@simca06022011 zišli by sa určite :D neviem, ja som toto nikdy nezazila, aby si chlap k žene dovolil, jej takto povedat, a potom ešte reagovať, ako keby on bol ten ublížený
to je správanie debila...že ty si hovno a aj tvoja rodina...také urážky by som asi ani nerozchodila.... Nevedela by som si predstaviť život s takýmto nafúkancom - nenahováram ťa samozrejme na nič....
len obdivujem že to znesieš..
@deti95060810 práve neznesiem, preto ani ja sa nebavím, aj som plakala za to velmi, naozaj mi to došlo také ponizujúce a cez a najviac ešte to, že ostal ticho namiesto nejakeho uznania chyby .... dokonca sa priznam, že som mu prestala variť, prať, žehlit, že šak, keď som také hovno, tak to zvládne aj sám no nie? .... mala som pocit, že ešte viac by som sa ponizila, keby po tom, čo povedal okolo neho skáčem
@perdulka7 tak záleží, či by sa to niekedy ešte opakovalo, keby nie, asi by som bola šťastná, lebo inak je super manžel .... len toto ma teda dost zaskočilo a sklamalo a bojim sa, aby sa to neopakovalo + sa už 7 den nebavíme, ani slovo a on nič, ako by mal na háku .... tak neviem, či mu to takto vyhvouje akože, ale mne ticho nevyhovuje
Máš 25 nemáte deti, zameraj sa na seba, nie aby si hrala nejakú hru.. Kde je tvoja hrdosť, necháš sa nazývať hovnom ale súčasne ta miluje?? Si šere do huby aj mladý pán.
Véd on nie je stred tvojho vesmíru.. Kde on vzal právo urážať tvoju rodinu?
By som sa vzala a odišla, neviem koho je bývanie.. Ak tvoje, ukáž mu dvere podaj tašku a posli ho k mamičke, a ak sa náhodou ukludni nech ti príde vysvetliť kde prišiel na to ze ty si hovno.
Má to znaky manipulácie, striedajú sa obdobia kedy je super a potom keď ti povie že si hovno. A ty stále dúfaš že bude zas super, a bude...a potom budeš zas hovno preňho. Dokola.
@mk22 bývanie máme spolu, obi dvaja ..... no akože asi bol tak vedený, oni všetci sú takí trošku povýšeneckí, ako keby nad nich nebolo doma .... tak to asi videl, ale to dovolovat si to určite nemoze .... to kam by sme zašli za chvilku .... a ešte keby sa aspon vedel ospravedlnit, že to nechcel povedat alebo niečo, to ma na tom mrzi, ze keby aj dojde ja neviem zajtra, za tyzden, ale akoze celu tuto dobu mu to došlo ok?
@mondolina podstatné je, že si to asi fakt myslí, keby nie, tak to asi nepovie alebo sa ospravedlní .... neváži si ma .... len prečo nechápem :(
máte deti?
@perdulka7 presne tak...hovädu treba dať po papuli...
@perdulka7 plakala som tych 6 dni dozadu, ale odvtedy už nie.... Ako mam dat najavo ze mi to je jedno? Lebo zasa nechodim po špičkách, proste sa nebavim ani ja
@deti95060810 zatiaľ nemame
nie , nemáte? a to sa necháš takto ponižovať, ? už by ma viac nevidel... Nezabudni že časom sa to bude zhoršovať...Viem to porovnať, som v mm už roky. A to si nikdy nedovolil ku mne niečo takéto...
aký má zmysel byť v takomto partnerskom vzťahu?
@deti95060810 tak doteraz to nebolo az taketo nieco, teraz je to zatial asi najhoršie, tak som sama z toho taka zaskocena a aj z toho, ze sa nebavi uz tak dlho

@perdulka7 Jasné, moja rada je trápna, takže by sa mala riadiť tou Tvojou radou. Ináč, tá je fakt skvelá! ... Ahá, prepáč, Ty si vlastne nič neporadila. 🤨
Ináč, ja hneď v prvej vete svojho trápneho príspevku píšem, že neviem poradiť, lebo našťastie s takým debilom skúsenosť nemám. To, čo som písala, mi len tak zišlo na um. A keď sa pán manžel správa, ako nevyzretý puberťák, možno by "rada, ako pre násťročné" mohla naňho zafungovať.