Ako riešiť domáce násilie zo strany manžela?
Ahojte, včera ma zbil manzel dusil ma vankúšom, rozbil mi ústa a fackal ma silno, vlasy mi ťahal, jeho dôvod bol ten že som ho vyprovokovala, čo mám prosím robiť nepovedal mi ani prepac a hra sa obeť.
Ahojte, konečne som sa sem prihlásila, neviem prečo ale nešlo mi to, musela som resetovať heslo. Našťastie stalo sa to prvý krát a odprosil ma na kolenách, že sa to už nestane, od v tedy je naozaj pokoj, mame spolu aj deti a ako otec je veľmi dobrý, tak dúfam že sa toto už nebude nikdy opakovať a nezničí nám to rodinu. A sám si priznal že je chudák. Viem že mnohé z vás tomu neuveria, ale za psychopata ho nepovažujem mame všetkých 5 pokope, ale teda toto je prvý aj posledný krát, ak by sa to ešte niekedy opakovala tak žiaľ rozvod, ale mrzí ho to veľmi nevie sám ako to odčiniť.
Nemyslíš vážne že s ním žiješ ďalej. On do teba nestrcil raz od nervov. On mal dlhý prejav - rozbil ústa, škrtil, fackal, ťahal vlasy... Počas toho celého sa nevedel zastaviť.
Mala si ísť dať trestné oznámenie.
Človek čo toto dokáže spraviť nieje v poriadku.
Viem že je to ťažké ale práve kvôli tým deťom nájdi silu a odíď
Zial bude sa to opakovat urcite znova ☹️, mrzi ma, ze si sa takto rozhodla. Snad nabuduce, ked ta znova zmlati, tak to uz bude dostatocny dovod...
@oceanahory Vždy je to rovnaký scenár, brutálna bitka, lebo takto nezbije jednu ženu žiadny dobrý muž a milujúci partner. Potom odprospvačky ako sa to nikdy nezopakuje a odrazu strih-5 rokov za ňou a bitiek stále viac a viac a viac a ona nebude chápať.
@vanilkovazmrzka nikde som nepostrehla ze autorka pise ze ma muza slovaka.🤦🏻♀️😹 Takze trosku odveci komentar o tradicnej slovenskeh rodine.
Nikdy, nikdy naozaj nikdy by som mu toto neodpustila, a tvoj argument, že sa to stalo prvý raz, je úbohý. Ako si sa k tomu postavila, svedčí o tebe. O ňom sa ani nejdem rozpisovať.
@hzn123 dobre moja 🤭
Hej..to robia vsetci. Klacia na kolenach, placu, nosia kvety....
A potom do mesiaca a do dna....
A neverim, ze je uzasny otec a manzel. Mozes si klamat kolko chces.
Dusil ta vankusom, rozbil ti usta, fackal ta a tahal vlasy. Stacilo ze sa priznal, ze je chudak a idete sa hrat na stastnu rodinku. Nemala si mu to takto lahko odpustit, mala si trvat na terapii, ked uz... toto normalny chlap svojej zene neurobi
Si riadne hlúpa. Dobrovoľne vystavujes seba a deti násilníkovi. Tolerujes násilie ako niečo, čo sa dá ospravedlniť. Počkaj až mu zase prepne a zmlati deti. Dúfam že potom sa uvedomis. Aj keď pravdepodobne neuvedomis.
Len aby ťa nabudúce nepridusil tak, že sa z toho už nedostaneš...
Nech ti povie ešte rozprávku o červenej čiapočke...

Necitala som všetko, len som tak bola s kamoškou na polícii, chlapa normálne zadržali, pustili ho až na druhý deň, kým to kamarátka nedovolila a nezabezpečila si byt a ostatné veci..
Ale teda bol to len priateľ.. nebola u lekára, monokel bol viditeľný..
Myslím, že už to riešia vážnejšie po tých nešťastných prípadoch..