icon

Ako riešiť konflikt o víkend s otcom dieťaťa?

podolinec
20. apr 2024

Ahojte čo by ste robili ak víkend kedy mate dieťa u seba a otec vám napíšem ze si berie vás víkend dcéru na svadbu a žiadna dohoda a návrh víkend za víkend vôbec ma nerešpektuje ako matku dcérka ma 8 rokov a veľmi asi bude chcieť ísť keď príde od neho po týždni tak co by ste robili vy ?

kacena4
•
20. apr 2024

precitaj si co si napiala a skus este raz...

pribinak
•
20. apr 2024

V com je problém? Vymeniť víkend aby fieta šlo na svadbu? No problém …

podolinec
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
januska12323
•
20. apr 2024

? Nechceš ju pustiť na svadbu lebo s ňou jeden víkend nebudeš? To už žiadne víkendy nikdy nebudú? Alebo len nechápem o čo ti ide.

podolinec
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
taga
•
20. apr 2024

Otec manipuluje malu tak,ze presvedcil inych dvoch dospelych ludi, aby si naplanovali svadbu na vikend, kedy ma byt mala s tebou? 😁 jasne, uplne je cela svadba o tebe a o tom ako ti ex robi zle.. kks

podolinec
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
pribinak
•
20. apr 2024

@podolinec tak keď má mat budúci víkend dcéru tak mu povedz že bude s tebou, lebo potom bude s ním na svadbe

A opýtaj sa či už má šaty a topanky pre dcérku

danyelia
•
20. apr 2024

Ahoj, normálne by som s ním dcéru pustila na svadbu, nech sa dobre zabaví...predsa tí, čo tú svadbu majú ju kvôli Tebe nepreložia o týždeň. Nerob si/jemu/vám obom/dcére zbytočné problémy, len aby si si niečo dokazovala, veď si dcéru užiješ budúci víkend, normálne sa predsa dohodnite...

majka99999
•
20. apr 2024

Mazes odpovede, tak neviem. Osobne by som nemala problem bud vymenit vikend ale kludne nech ide aj 3 vikendy za sebou. Akoze je tiez rodic a ty ju mas 80+ % casu. Ked jej kupi saty a topanky, ak nemas pre nu nejake vhodne, tak kludne. Ty si vybrala otca pre svoju dceru, tak sa s nim musis naucit vychadzat, kedze este 10 rokov bude mat narok na tieto navstevy. Dieta nie je len tvoje, svet sa nezruti, ked bude viac s otcom.

anjelicek26
•
20. apr 2024

Nejako si moc fandis,ze niekto naschval naplanuje svadbu tak,aby tebe vychádza víkend s dcerou nespravne🫣🫣 Kľudne tie víkendy vymeňte,dcéra nech sa zabaví.

som_realistka
•
21. apr 2024

Dcéra je komu zverená, ty máš iba víkendy? Zmazala si všetky komentáre a otázka je nejasná. Upresni

miroslava21
•
21. apr 2024

Nevieme vas rezim ako fungujete. Iba tu malu cast co opisujes a nie je to ziadna tragedia. Bud rada, ze otec ma zaujem o dceru a berie ju aj na taketo udalosti.

podolinec
autor
•
21. apr 2024

@majka99999 mame striedavu starostlivosť zatiaľ

podolinec
autor
•
21. apr 2024

@som_realistka dcérku mame v striedavého starostlivosti a otec aj tak robí problémy že ju chce do svojej

minenkak
•
21. apr 2024

@podolinec ako ti robí problém,že ju chce do svojej starostlivosti,má na to právo,treba niekedy ustúpiť a to na tú svadbu,však nech ide