Ako riešiť konflikt so svokrou kvôli deťom?
7. máj 2026
Dnes sme mali so svokrou konflikt. Dlhšie to medzi nami iskrilo. Dnes som už jednoducho vybuchla a povedala(skôr vykričala) jej všetko, čo mám za tie roky na srdci - bolo to kvôli mojim deťom. Ona to zas otočila proti mne, ešte mi spravila aj psychologickú analýzu a ďalej sa hrá na obeť, ako sa nemôže stretávať s vnúčatami. Pritom nikdy take slova odomňa z úst nepočula. Ja to vnímam tak, že to, že ja sa s ňou nemusím neznamená, že moje deti s ňou nemôžu mat normálny vzťah.. ona to vníma tak, že nebude chodiť, keď sa s ňou nebavim a všade vykrikuje, ako sa nevidí s vnúčatami. Tak ako to vlastne riešiť ?
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

Písala som dôvod môjho výbuchu. Za 7 rokov sa toho nazbieralo oveľa viac.. ale to sa netýkalo deti, ale mojej osoby. To som držala ako hluchý dvere, ale toto s deťmi je už cez všetky moje hranice.
@jennky13
@anonym_autor ano, mas pravdu, je to TVOJ vybuch nech uz podnet je akykolvek. Tym ta neobvinujem, viem, ze kazdy z nas obcas vybuchne. ale to nas neospravedlnuje, ale uci nas to poznavat samu seba. Pre mna je to informacia s ktorou sa ucim pracovat - preco smo vybuchla a ako tomu viem predchadzat. Proste sa ucim pracovat so svojimi emociami .