Ako riešiť konflikty medzi deťmi v rodine?
Ahojte mam na uvod len taku rychlu otazku / dilemu ktoru riesim uz mesiac. Po tom co moj 6 rocny synovec ( syn muzovej sestry) zakerne a naschval zhodil zo schodov moju 5,5 rocnu dceru pricom si zlomila ruku a narazila rebra -2 tyzdne sme boli v nemocnici lebo bolo treba ruku operovat doteraz ju nema v poriadku a to sa stalo pred dvoma mesiacmi , som zakazala aby sa tí dvaja stykali..toto nebol prvy incident uz v minulosti jej robil zle ale prvykrat to bolo takto vazne no a podla manzelovej rodiny aj mojho manzela len prehanam a robim peklo v rodine..tak chcem vediet vas nazor akoby ste sa zachovali vy a ci predsa len ja neprehanam, ale potom co sme si zazili v nemocnici vsetky utrapy tak jednoducho neviem na to inak reagovat
Chápem,že ťa mrzí situácia.Ale...podľa mňa to nie je dôvod prestať sa stretávať s rodinou.Podľa mňa sa už budú jeden druhému po tomto vyhýbať,čiže nebezpečenstvo ďaľšieho úrazu je minimálne.

Aj keby to neurobil naschval, ospravedlnit sa MA! Chlapec aj jeho rodicia. Ved bola kvoli tomu operovana! Panecku, to sa muz a jeho rodina neospravedlni ani ked omylom v doprave stupi niekomu na nohu, omylom drgne niekoho v obchode vozikom a pod.? Fuj, to je riadne toxicka rodina...
Nikdy by toho chlapca uz nevidela, keby bola moja dcera. Nasa sa nastastie s bratrancami nestretava, lebo maju svokrovci maly byt a nemozeme tam prist naraz. Ale keby tam boli naraz, som jej v patach, ani sa od nej nepohnem...