icon

Ako riešiť konflikty medzi deťmi v rodine?

19. nov 2025

Ahojte mam na uvod len taku rychlu otazku / dilemu ktoru riesim uz mesiac. Po tom co moj 6 rocny synovec ( syn muzovej sestry) zakerne a naschval zhodil zo schodov moju 5,5 rocnu dceru pricom si zlomila ruku a narazila rebra -2 tyzdne sme boli v nemocnici lebo bolo treba ruku operovat doteraz ju nema v poriadku a to sa stalo pred dvoma mesiacmi , som zakazala aby sa tí dvaja stykali..toto nebol prvy incident uz v minulosti jej robil zle ale prvykrat to bolo takto vazne no a podla manzelovej rodiny aj mojho manzela len prehanam a robim peklo v rodine..tak chcem vediet vas nazor akoby ste sa zachovali vy a ci predsa len ja neprehanam, ale potom co sme si zazili v nemocnici vsetky utrapy tak jednoducho neviem na to inak reagovat

Strana
z4
anonym_a40b83
21. nov 2025

Aj keby to neurobil naschval, ospravedlnit sa MA! Chlapec aj jeho rodicia. Ved bola kvoli tomu operovana! Panecku, to sa muz a jeho rodina neospravedlni ani ked omylom v doprave stupi niekomu na nohu, omylom drgne niekoho v obchode vozikom a pod.? Fuj, to je riadne toxicka rodina...
Nikdy by toho chlapca uz nevidela, keby bola moja dcera. Nasa sa nastastie s bratrancami nestretava, lebo maju svokrovci maly byt a nemozeme tam prist naraz. Ale keby tam boli naraz, som jej v patach, ani sa od nej nepohnem...

danculka25
23. nov 2025

Chápem,že ťa mrzí situácia.Ale...podľa mňa to nie je dôvod prestať sa stretávať s rodinou.Podľa mňa sa už budú jeden druhému po tomto vyhýbať,čiže nebezpečenstvo ďaľšieho úrazu je minimálne.

Strana
z4