icon

Ako riešiť manželovu závislosť na rodičoch?

7. okt 2025

Ahojte, prosim o nazor zeny ktore sj tym presli. Nie tie,ktore ani nemaju svokrovcov a zacnu fantazirovat.
Skusim v skratke lebo je toho moc.
Manzel 46r, dve deti.. a dlhe roky hadok kvoli svokrovcom. Odcudzili sme sa. Neviem ako dalej.
Od zaciatku sa nam denne pchali do zivota,jemu to nevadilo a stal za nimi, pri mne vobec. Dlhe roky sme sa hadali kvoli nim,reval na mna svoje .. a ajtak svojich rodicov detom podsuva dodnes. Hoc sa na nich nepytaju a chcu byt aj doma... akoby mu pupocna snura ostala este. Ked sa do nas starali a drbali mna alebo jeho, nepostavil sa za mna. Sklopil uska vzdy. Kazdy den sa nam ozyvali, chceli nasu spolocnost a hlavne deti treba kazdy den. Po ROKOCH hadok uz to nie je ze pravidelne kazdy den ale sem tam aj kazdy druhy co strka deti k nim na hodku aj dve, akoby im chcel vyplnat cas a potesit ich. Lebo vie ze cakaju.na co ja? Nezaujima ho. Oni mna nerespektuju,len sa tvaria. Co ja zakazujem je dovolene, lebo sak MAME NEPOVIEME. Snazili sa presadzovat nam svoje,dirigovat co alo mame robit nerobit a muz vzdy stal na ich strane.
Nemam problem sa stretavat ale chcem tak vela ak chcem aby sme boli aj sami ako rodina a nie kazdy den bezali k svokrovcom alebo oni k nam? Alebo kazdy druhy den 🤦‍♀️ chcem tak vela aby muz dospel a travil cas hlavne so mnou a detmi osamote? A nie stale mysliet na svojich?

minenkaa
9. okt 2025

@anonym_autor autorka treba svetu komfortnej živý vyliezť ,až potom sa začne niečo diať v tvoj prospech

anonym_3f164e
9. okt 2025
@luccys

@anonym_3f164e Ona sa ma starat o deti a domacnost, lebo je doma. Ako keby on nebol😃 fascinujuce.

@luccys ale to je iné lebo on ma výsluhový dôchodok to ako keby pracoval😂

anonym_c6c07a
9. okt 2025
@minenkaa

Autorka prečo nepracuješ ,keď je muz doma,však si môžeš peniaze šetriť ,byt mimo domu
Z čoho žijete ,výsluhový dôchodok je taký dobrý
,či bol plukovník

@minenkaa Podla je mna je od nej aj dost starsi a "vychovava" ju

luccys
9. okt 2025
@anonym_3f164e

@luccys ale to je iné lebo on ma výsluhový dôchodok to ako keby pracoval😂

@anonym_3f164e Tak pardon😄

anonym_3f164e
9. okt 2025
@anonym_c6c07a

@minenkaa Podla je mna je od nej aj dost starsi a "vychovava" ju

@anonym_c6c07a mne aj napadlo ze je príliš pohodlná a vyhovuje jej ze nemusi nic riesit, muž ju živí a len musi prekusnut tych svokrovcov. Nemyslim ze by bola schopná odísť

0kristina0
9. okt 2025
@anonym_autor

@0kristina0 lebo to len tak zobrat deti pod pazuchu a ist do neznáma. Dalsia mudra

@anonym_autor hlavne, ze ty si ta najmudrejsia ktora sa nechala nabuchat druhy krat s kretenom. Ak sa ti pravda tazko cita, zmaz diskusiu a stazuj sa doma stene. Na vsetko mas odpoved, ze preco sa to neda. Tak si tak zi dalej a nefnukaj tu.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
9. okt 2025
@anonym_3f164e

@cacianka no ja som autorke odpovedala ze keby nemam kam tak nejdem, ale aspon si nenechám na seba kydať. Ale asi nechce rozumiet ide si svoje. Mozno ďalšia co len chcela potapkat po pleci ze to dobre robi

@anonym_3f164e nenechavam si na seba od nikoho kydat, muzovi som povedala ze taktym stylom odchadzam

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_3f164e nenechavam si na seba od nikoho kydat, muzovi som povedala ze taktym stylom odchadzam

@anonym_autor a ako chces odísť ,veď tu furt píšeš,že ako s dvoma deťmi

autor
9. okt 2025
@minenkaa

Autorka prečo nepracuješ ,keď je muz doma,však si môžeš peniaze šetriť ,byt mimo domu
Z čoho žijete ,výsluhový dôchodok je taký dobrý
,či bol plukovník

@minenkaa mam aj ja z coho zit,aj on ma z coho zit

autor
9. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor a ako chces odísť ,veď tu furt píšeš,že ako s dvoma deťmi

@minenkaa nepovedala som ze natrvalo sa stahujem

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa mam aj ja z coho zit,aj on ma z coho zit

@anonym_autor tak potom ako nemáš kde ist,beriem podnájom a idem

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa nepovedala som ze natrvalo sa stahujem

@anonym_autor už zas nevymýšľajú,máš kde ist na krátky čas máš aj na dlhšie

autor
9. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor už zas nevymýšľajú,máš kde ist na krátky čas máš aj na dlhšie

@minenkaa k rodicom mozem ist hodkedy

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa k rodicom mozem ist hodkedy

@anonym_autor a prečo nejdes teda

autor
9. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor a prečo nejdes teda

@minenkaa vsak aj pojdem

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa vsak aj pojdem

@anonym_autor a už balíš?

autor
9. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor a už balíš?

@minenkaa nejdem hned dnes

anonym_3f164e
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor az po treťom dieťati?

autor
9. okt 2025
@anonym_3f164e

@anonym_autor az po treťom dieťati?

@anonym_3f164e vtipne

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a kedy,keď už tak hneď

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_3f164e vtipne

@anonym_autor čo vtipne ,tvoj štýl

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečo nie dnes ,žerie ta už pár rokov tak prečo nie hneď a zaraz

anonym_3f164e
9. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor prečo nie dnes ,žerie ta už pár rokov tak prečo nie hneď a zaraz

@minenkaa vobec nedavas pozor v tejto diskusii. To predsa nie je take jednoduché odísť z nefunkčného manželstva😅

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_3f164e

@minenkaa vobec nedavas pozor v tejto diskusii. To predsa nie je take jednoduché odísť z nefunkčného manželstva😅

@anonym_3f164e co presne je na tom ťažké

anonym_3f164e
9. okt 2025
@minenkaa

@anonym_3f164e co presne je na tom ťažké

@minenkaa neviem myslela som to ironicky. Verim ze autorka ti napíše výhovorky jedna radosť. Skoda drať klávesnicu. Keby chcela ist odíde pred 6 rokmi.

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_3f164e

@minenkaa neviem myslela som to ironicky. Verim ze autorka ti napíše výhovorky jedna radosť. Skoda drať klávesnicu. Keby chcela ist odíde pred 6 rokmi.

@anonym_3f164e myslela som že sa autorka chytí,ale už jej asi lebo a ale došli

autor
9. okt 2025
@anonym_3f164e

@anonym_3f164e jasné.... zoberiem deti pod pazuchu a taxikom 200km budem teraz hned s nimi cestovat. Joj zeny

autor
9. okt 2025
@minenkaa

@anonym_3f164e myslela som že sa autorka chytí,ale už jej asi lebo a ale došli

@minenkaa nic mi nedoslo,venujem sa detom.... ja viem kde je chyba a co som davno mala spravit.. len cakala na neviem co..netreba rypat do mna uz

minenkaa
9. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa nic mi nedoslo,venujem sa detom.... ja viem kde je chyba a co som davno mala spravit.. len cakala na neviem co..netreba rypat do mna uz

@anonym_autor preco nie veď toto je tak vďačná téma,toľko výhovoriek tu už padlo ,až to je smiešne