Ako riešiť napätie kvôli nevhodnému darčeku?
Cez víkend sme boli gratulovať a stále to vo mne doznieva a neviem ako sa k tomu postaviť… Švagriná má 3 chlapcov a najmladší mal 5 rokov, spravila som mu darčekovú tašku - 1ks sladkosť, 1ks knižka, 1ks oblečenie, 1ks vysnívaná hračka a švagriná mi vynadala že načo kupujem chujoviny že majú toho doma dosť a mala som dať radšej 50€ do obálky, chlapec sa skoro rozplakal od radosti že dostal NOVÉ OBLEČENIE (teplákovú súpravu) do škôlky lebo všetko dedí po staršich bratoch🥲 neviem či ju ignorovať a robiť deťom radosť alebo za jej nevďačnosť a tupé reči darčeky uťať, vypytuje € ktoré neviem kde by skončili a nám nikdy nič nedala, lebo nemáme deti 🙂
Vau krásny darcek .si super teta .len tak ďalej .švagrinu ignoruj
darcek si vyskladala dobre. ja tiez detom hotovost nedavam (az od puberty, lebo tym vybrat, to je za trest), darcek ma tesit deti. taketo spravanie svagrinej by som prehliadala (kym by mi nevykypelo a nevynadala jej asi ....) jasne by som povedala, ze rada davam darceky, ak chce, moze povedat, co by soi maly zelal - ale zjavne si vedela, aku ma vysnivanu hracku, tak vsetko OK. u nas vsetci vedia, ze napr legom sa nic nikdy nepokazi ...

Sprav deťom radosť a na hlupaňu čo si nič neváži sa vykašli ja mám tiež deti a s krstnými deti sa vždy vieme dohodnúť starší dostavajú peniaze za ktoré si vždy kúpia čo chcú 24 si necháva na kávičku je na VŠ,14 ročný dostavá peniaze minulý rok si kúpil džoistik a teraz si objednal gitaru jeho krstný tiež hrá na gitare ,11 ročnému som rada keď krsná kúpi niaku mikinku, a malému 6 vždy krna maminka kúpi hračku,sladkosť, oblečenie vždy sa spíta čo mu chýba ale peniaze čo dostanù deti sú ich a len na nich záleží čo si zato kúpia