Ako riešiť návštevy detí na prespanie?
Zdravím,už rok bývam s priateľom v byte (ale pracuje v rakúsku) čiže väčšinu času som sama.Minulý víkend som pozvala rodičov k sebe na dva dni s tým že brat sa ich pytal či nevezmu aj jeho dceru (3 ročnú) načo sme sa bavili že nie lebo máme proste nejaký program. Ja som bezdetná a akurát boli aj v našom meste trhy tak som chcela s rodičmi ísť.Svoju neterku mám rada ale na tak malé dieťa dva dni je dosť skrz toho že sme mali nejaký program a jej by sa trebalo venovať,brat sa trochu urazil ale ja som vravela že ja som nevolala aj malu..ale pozýváa rodičov tak mne to príde dosť neslušne že sa neopýta ani mňa keďže idú ku mne ale rodičov a pritom vedeli že máme program. Nepoviem len tak na návštevu zobrať dieťa to je niečo iné ale chcem si užiť rodičov a nie mať aj s mamou na rozume dieťa..Ako to máte vy? Tiež vám nevyhovuju návštevy na prespanie čo sa týka deti?
@anonym_6360fd stále si nám nenapísala, čo mame na tom chápať. Akože ty bežné strčis dieťa súrodencom na víkend, nech sa starajú, majú zodpovednost ak sa mu niečo stane, neoddýchnu si a ty si užívaš celý víkend len pre seba?
@13uzivatelka11 sak robte jak chcete vy, su to vase zivoty
@anonym_autor Ja sa vzdy tesim,ked pridu netere,synovci. Takze moj nazor je asi zbytocny. Skor nechaoem,preco ti to vadi. Aj rodicia by si uzili vnucky,aj ty rodicov a neter. Cas straveny s detmi je pre mna plnohodnotny.

@koniarova srat sa mi chce akurat z tvojho prispevku.
@anonym_6360fd stále si nám nenapísala, čo mame na tom chápať. Akože ty bežné strčis dieťa súrodencom na víkend, nech sa starajú, majú zodpovednost ak sa mu niečo stane, neoddýchnu si a ty si užívaš celý víkend len pre seba?