Ako riešiť neporiadneho muža?
Ahojte žienky aj Vy máte doma muža bordelára a muža , ktorý nedbá ani svoju hygienu a čistotu. Proste ja už nato nemám síl. Neskutočný špinavec a bordelár. Hanbím sa pravdu povediac. Prestala som mu už riadiť izbu lebo to nemá význam ako v maštali. Tak isto kotolňa . Jeden veľký neporiadok . Ale hanbím sa keď príde návšteva , lebo je to na mňa ten neporiadok. Ale už nevidím význam v tom riadiť mu to vydrží to tak dva dni ani to nie. V posteli pije kávu zaleje steny s ňou. Netrápi ho to , že to treba omaľovať. Zje ovocie šupy po celom stole a podobne. Čo by ste robili na mojom mieste?
Ešte raz ,žuvačka sa v záchode neprilepí,je tam studena voda a žuvačka stvrdne,takže nelepí!!!!!
@minenkaatak buď rada že nemáš doma debila. Lebo je to na nervy s debilom
@majkabr no ale debila si si vybrala ty sama dobrovolne, nebol ti prideleny z narodneho vyboru. Ty sama dobrovolne si si ho vybrala, ty sama dobrovolne si z neho spravila otca svojich deti. To co si si vybrala uz nezmenis, zmenit mozes len to, aby si s tym debilom nemusela zit do konca zivota a aby s nim nemuseli prezivat detstvo tvoje deti. Tu zbytocne vyplakavas, pretoze jedina pomoc, na ktoru sa mozes spolahnut je "na konci tvojej ruky" (ak mam parafrazovat klasika). Mozeme sa nad tym co pises cudovat, mizme zasnut, mozme ti pisat, ale my tvoj problem nevyriesime. To musis riesit ty, pretoze my nepojdeme tvojmu staremu vykladat, ze v monterkach sa do postele nelozi...
Vrchol všetkého je že si mastnu hlavu opiera o stenu keď sedi v posteli
a su tam otlačené mastné flaky po stene s jeho vlasov
možno som mdlého rozumu, ale nechápem. Nechápem, ako si si mohla vziať špinavé, nechutné hovado, nechápem, ako si si s ním mohla urobiť deti a nechápem, prečo s ním ešte žiješ
@majkabr Ženo, už nám to stačí, s tým čo dokáže už nevyriešiš nič. Radili sme ti. Špina sa utiera a zbavujeme sa jej. To isté urob s tou veľkou špinou. Zbav sa jej. Ak nie, tak ho proste prevychovaj. Radiť ti nebudem. Nemáš na to.
@majkabr tak ho zhuč jak soplave decko, keď nevie ako správať a vážiť si aj tvoju prácu. Lebo áno, aj to určitá forma úcty, že nebude po upratenej domácnosti chodiť ako po maštali. Toto hádam ani netreba učiť, to kde vyrastal ?
Rovno mu povedz, že keď sa s nim rozvedies, takú ženu čo by mu toto s láskou tolerovala už nenájde.
@majkabr no ja už mám z teba dosť. Cim viac veci hovoríš, tým viac ti neverím už nič. Toto proste nemôže byť reálne co tu všetko opisujes🤔
@majkabr ty mas s tymto clovekom 3 deti? To ako si dokazala s takym klamarom a humusakom?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moj-manzel-klame-a-zhadzuje-ma-pred-rodinou/
Uz viem co ta pri nom drzi. Zufalstvo ta k nemu doviedlo, zufalstvo ta pri nom drzi a tvoje zufalstvo sa bude len prehlbovat...

Ja nemám debila ako ty doma,takže mne to je uplne jedno
@minenkaatak buď rada že nemáš doma debila. Lebo je to na nervy s debilom