Ako riešiť rodinné napätie so sesternicou?
Sesternica sa nechce stretavat s rodinou, obcas pride zo zahranicia na par dni, cas travi s rodicmi. Ale ani s nimi moc nechce byt. Neviem akou krivdou trpi, podla jej mamy je divna. Na nasu babku a dedka sa hneva, ze vraj mali radsej mna a mojho brata ako ju. Zije tym dodnes. Mam jej nejak dohovorit, snazit sa zblizit? Ked je na Slovensku, tak starkych ani nenavstivi. Teda uz len starku, dedko zomrel pred rokom, nebola mu ani na pohrebe.
@sisska96 Ty ale nerozhodujes o tom, kde sa moze pohybovat a ci sa moze vratit do rodnej krajiny 😚
@laurinka27 Asi si nepochopila pointu 😅
@laurinka27 Asi si nepochopila pointu 😅
@sisska96 a ked pride do rodnej krajiny za ludmi, na ktorych jej zalezi? Tych ludi, za ktorymi sa vracia a s ktorymi sa chce stretnut moze byt celkom dost, ze tam nie je akurat rodina? No a? Ked to tak citi, tak nemusi sa s nimi stretnut. Uctu a dobre vztahy si nikto nevynuti. Jedine co si moze vynutit je falos a zbytocne divadielko, len aby im zapchala hubu. A aj tak im ju nezapcha, pretoze okydavat ju budu ci pride, ci nepride, ci ich navstivi, ci nenavstivi, takze vysledok je uplne rovnaky. Jednoducho si nemaju co povedt. Stava sa aj v tych najlepsich rodinach. Treba sa s tym naucit zit.
@aurora33 no keď niekto príde zo zahraničia a kašle na rodinu, tak pre mňa takýto človek je veľká 0. Tak potom nech tam aj ostane, kam zdrhla
@sisska96 Mas uplnu pravdu, aby ani starku nenavstivila je jej hanba. Kazdy len aby sa jej doprosoval. Lebo by z nej asi ubudlo, keby starkej zavolala.
Čo už. Potom zakladajú témy že sa rodina nestretáva. Však keď nie je ochota, tak potom tak aj vyzerá. Každí čumí do mobilu a rodina je už nič.
Autorka a kto píše ,aby sa jej niekto doprosoval ,dva dni ti už píšeme ,aby si ju nechala na pokoji a neotravovala ju
Tak jej hanba, vidis, co teba do toho. Je to jej rozhodnutie, jej hanba. Nestaraj sa do nej a nechaj ju zit. Nie je povinna sa s vami stretavat.
Ty proste nevies prekusnut, ze bez vas jej je lepsie a nepotrebuje takych ludi k zivotu.
A btw, ked uz tak, je to medzi starkou a nou, nech si to riesia medzi sebou, nepchaj hlavu do cudzich veci.
Rozhodla sa tak, respektuj to a nechaj ju na pokoji.
Co sa v tom stale rypes ako papagaj?
Dobre, rozhodla sa tak, OK, ideme dalej. Bodka. Ci budes do smrti pisat litanie o nej?
Ved aj jej mama hovori, ze je na hlavu. Starkej sa msti takto trapne. Este ju obhajujete. By ma velmi zaujimalo co by ste jej pisali keby zalozila diskusiu, to by bolo reci ako ma odpustit.
Jej by sim ja osobne napisala ,že ak môže nech odpustí ale koli sebe ,nie koli bosorkam v rodine a absolutne zrušiť kontakt
Ty múdra čo všetko vie,vies že sa odpúšťa koli sebe a nie koli iným
Jej by sim ja osobne napisala ,že ak môže nech odpustí ale koli sebe ,nie koli bosorkam v rodine a absolutne zrušiť kontakt
Ty múdra čo všetko vie,vies že sa odpúšťa koli sebe a nie koli iným
@minenkaa A preco je pre nu taky problem zdvihnut mobil a zavolat?
Však 80% MK je na hlavu. Takže sa nečuduj 😂
Lebo nechce,ty to stále nechápeš,nechce
Ty keď niečo nechceš tak to robis?
Autorka ale ona ani nechce aby ste sa jej pchali do zadku doprosovali sa jej a teatrálne posielali pozvánky na svadbu. Ty si to ešte nepochopila? Ona vás ma v paži. Aj teba aj vašu starú mať. Nechajte ju už žiť preboha.
A hej nezabudni ešte stykrat napisat že ,,ok, už ju nechám tak”.
Lebo nechce,ty to stále nechápeš,nechce
Ty keď niečo nechceš tak to robis?
@minenkaa Toto nema vyznam, pekne nevdacne od nej.

@aurora33 no keď niekto príde zo zahraničia a kašle na rodinu, tak pre mňa takýto človek je veľká 0. Tak potom nech tam aj ostane, kam zdrhla
@sisska96 Ty ale nerozhodujes o tom, kde sa moze pohybovat a ci sa moze vratit do rodnej krajiny 😚