Ako riešiť rodinné napätie so sesternicou?
Sesternica sa nechce stretavat s rodinou, obcas pride zo zahranicia na par dni, cas travi s rodicmi. Ale ani s nimi moc nechce byt. Neviem akou krivdou trpi, podla jej mamy je divna. Na nasu babku a dedka sa hneva, ze vraj mali radsej mna a mojho brata ako ju. Zije tym dodnes. Mam jej nejak dohovorit, snazit sa zblizit? Ked je na Slovensku, tak starkych ani nenavstivi. Teda uz len starku, dedko zomrel pred rokom, nebola mu ani na pohrebe.
Autorka stále neodpovedáš
ja nesuhlasim celkom s tym, že z teba robia cvoka, aj urobiť prvy krok chce odvahu, lenže tu nikto nevie, čo sa presne stalo, čiže takto vynašať sudy na dialku tiež nie je riešenie
@karolinakr neakceptuje pocity sesternice a hádže na ňu všetky vinu
ja nesuhlasim celkom s tym, že z teba robia cvoka, aj urobiť prvy krok chce odvahu, lenže tu nikto nevie, čo sa presne stalo, čiže takto vynašať sudy na dialku tiež nie je riešenie
@karolinakr Pisem, jej vadi, ze starka ju viac preferovala pri pomahani, ze ja som dostala krajsie saty, ze ona musela ist na jahody. Toto jej vadi a to jej nevie odpustit.
V pätnástich ukradla starkej šperky a teraz ju ideme cely zivot za to urážať
Takže stara mať ma pravo bit nahnevaná a sesternica nie
V pätnástich ukradla starkej šperky a teraz ju ideme cely zivot za to urážať
Takže stara mať ma pravo bit nahnevaná a sesternica nie
@minenkaa Lebo to sa robi, ze? Mne uz sa sniva, vy ju budete stale obhajovat.
Ale ja ju neobhajujem ,chcem vedieť prečo stara mať ma pravo byt nahnevaná a sesternica nie
A to sa robi týrať dieta
Kazdeho obvinuje za vsetko, svojich rodicov ze jej nedali urobit strojcek na zuby a ze musi teraz v dospelosti to riesit, ze nemala oblecenie, zavidi ze podla nej ja som mala vsetko a ona nic. Ze po mne nosila oblecenie. Pritom jej ho moja mama davala, aby mala co nosit. Ako keby sme my mohli za to, ze jej rodicia nemali peniaze.
Ale ja ju neobhajujem ,chcem vedieť prečo stara mať ma pravo byt nahnevaná a sesternica nie
@minenkaa Lebo jej nikto neublizil. Ake tyranie dietata?
A stále ju chces kontaktovať aj keď je to takýto zly človek?
Ale podľa nej ublížil
Ty stále nechápeš,že s vami nechce kontakt
@autorka v poriadku sesternica urobila chybu. Ja ale za celých 16 strán neviem pochopiť co je teba do toho ze sa s vami nebaví. Preco nevies rešpektovať druhých rozhodnutia a stale melies dookola to iste. Ty jediná tu mas vadu lebo sa montuješ druhým do života aj ked ti jasne dajú najavo ze ta tam nechcú.
Vysvetlí mi niekto toto zmýšľanie
@autorka v poriadku sesternica urobila chybu. Ja ale za celých 16 strán neviem pochopiť co je teba do toho ze sa s vami nebaví. Preco nevies rešpektovať druhých rozhodnutia a stale melies dookola to iste. Ty jediná tu mas vadu lebo sa montuješ druhým do života aj ked ti jasne dajú najavo ze ta tam nechcú.
@sabi1223 Ja som to nechcela pisat hned, ale mozno aj toto je dovod ze maju so starkou taky vztah.
asi závisť potom tam je, a maš to vyriešené, nevie sa preniesť, že si mala lepši život tak bude do smrti nahnevana
nechaj ju tak, s tym nič nespraviš, teš sa, že maš dobre vzťahy s babkou
asi závisť potom tam je, a maš to vyriešené, nevie sa preniesť, že si mala lepši život tak bude do smrti nahnevana
nechaj ju tak, s tym nič nespraviš, teš sa, že maš dobre vzťahy s babkou
@karolinakr To je pravda, so starkou mam velmi blizky a silny vztah. Kaslat na nu, nech si robi co chce.
Čo ty stále sesternicu riešiš ,ty stále nechápeš,že ona nie je tvoja starosť
Mne sa sniva... Co vsetko sa mi este po tridsiatu stranu nepodozvedame🙄
Teda autorka,moj bratranec ukradol rodičom tisíce a nikto z rodiny sa do toho nestaral a ani slovom to nekomentoval
Autorka kašli už na tieto mentálne slabé ženy 🤣 však oni sa tiež nestretavaju sa s rodinou tak čo čakáš od nich