icon

Ako riešiť rodinné napätie so sesternicou?

15. jún 2025

Sesternica sa nechce stretavat s rodinou, obcas pride zo zahranicia na par dni, cas travi s rodicmi. Ale ani s nimi moc nechce byt. Neviem akou krivdou trpi, podla jej mamy je divna. Na nasu babku a dedka sa hneva, ze vraj mali radsej mna a mojho brata ako ju. Zije tym dodnes. Mam jej nejak dohovorit, snazit sa zblizit? Ked je na Slovensku, tak starkych ani nenavstivi. Teda uz len starku, dedko zomrel pred rokom, nebola mu ani na pohrebe.

minenkaa
25. jún 2025

Odpovedz ,vadilio by ti keby sim ta dlhodobo bila alebo nie

autor
25. jún 2025
@unicornlady

Niekde sa písalo, že tú sesternicu bijávali?

@unicornlady Nikto ju nebil.

autor
25. jún 2025
@minenkaa

Odpovedz ,vadilio by ti keby sim ta dlhodobo bila alebo nie

@minenkaa Čo to prosîm ťa píšeš? Čo má spoločné bitka s tým, že jej vadilo umytie riadu, zber jahôd a moje šaty?

minenkaa
Odpoveď bola odstránená
autor
25. jún 2025

Maj pekný den. A menej jedu v sebe ti želám.

0silvia0
25. jún 2025

ja si myslím, že mala pocit, že nie je rešpektovaná, že ju nemajú tak radi ako teba, že si bola uprednostňovaná, má pocit, že na nu kašlali, tak teraz ona kašle na tých, ktorí sa k nej takto správali. Nejdem hodnotiť, či jej správanie je ok, ani či správanie vašich rodinných príslušníkov bolo ok, ale ako vidíš, evidentne sa cíti ukrivdená. Treba ju nechať tak.

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jún 2025
@0silvia0

ja si myslím, že mala pocit, že nie je rešpektovaná, že ju nemajú tak radi ako teba, že si bola uprednostňovaná, má pocit, že na nu kašlali, tak teraz ona kašle na tých, ktorí sa k nej takto správali. Nejdem hodnotiť, či jej správanie je ok, ani či správanie vašich rodinných príslušníkov bolo ok, ale ako vidíš, evidentne sa cíti ukrivdená. Treba ju nechať tak.

@0silvia0 My ale nemôžeme za to ako sa k nej jej mama správala. To jej mama ju všade ťahala, starká si myslím je v tom nevinne. Keď jej mama jej prikázala ze musí na zber jahôd, mne to moja mama nekazala, tak som nešla. Nemám ale pocit že starká uprednostňovala mňa. Myslím že nás mala obe rada.

minenkaa
25. jún 2025

To bolo mne?
Ja nekydam tu na nikoho iného,ty jed v sebe

minenkaa
25. jún 2025

Ešte stále si neodpovedala

0silvia0
25. jún 2025

tak možno má krivdu, že sa jej starká nezastala, nevieme. Fakt to nechaj na ňu, nič s tým neurobíš.

aurora33
25. jún 2025

Autorka, to ťa ešte neprešlo? Ešte stále sa cítiš ukrivdený, že ťa a vás sesternica vymazala zo života?

aurora33
25. jún 2025

Jezin a teraz citam, že sa ešte stretávaš s jej mamou a diskutujem o nej. Ty si normalne stalker. Nehanbis sa? Ved ju už nechaj žiť.

minenkaa
25. jún 2025
@aurora33

Jezin a teraz citam, že sa ešte stretávaš s jej mamou a diskutujem o nej. Ty si normalne stalker. Nehanbis sa? Ved ju už nechaj žiť.

@aurora33 ale my ju šikanujeme

karolinakr
25. jún 2025

ja som vam tu dala take krasne zuby z Turecka na odvedenie pozornosti a vidím, že nezabralo 🙂

viestta
25. jún 2025

ako vies, ze ju nikto nebil, ked ti sama povedala, ze nevies co vsetko u nich bolo. A ak ju aj nebijavali, kto vie ako s nou zaobchadzali, Vsak ani teraz na nu mama nema pekneho slova, kto vie co si sesternica vypocula za zavretymi dverami. Si si ista, si si na 100% ista, ze u nich bolo vsetko v najlepsom poriadku? Preco ju uz konecne nenechas zit ako sa ona rozhodla Preco mas tu drzost, tu nekrochanost a este neviem ako to nazvat ju za jej chrbtom preberat s jej mamou, za jej chrbtom ju sudis a prito o nej absolutne nicovate nic nevies. Nikdy si s nou nemala pekny vztah, lebo ak by si mala, tak toto nerobis. Ty si sa len viezla na tom, ze ste lepsie zabezpeceni ale uprimna, skutocne uprimne si sa o nu nikdy nezaujimala. Asi ako cela vasa rodina. Keby ano, tak to takto nedopadne. Mate na tom velky podiel, ze ona sa od vas odstrihla. Tak jej aspon dajte vsetci pokoj. Nic viac od vas nechce, len aby ste ju nechali na pokoji.

minenkaa
25. jún 2025

Autorka tak ja ti to vysvetlím ,keď si nechapava
Bolo to obrazne myslené,určite by sa ti nepáčilo keby som ta bila ,ty by si mi ti povedala a ja by som stále za tebou chodila a fackala ta a moja odpoved by bola ,ale veď podľa mňa fackanie je uplne v pohode ,nechapem prečo to tebe vadí

ha_ha
25. jún 2025

Kokos, ty si neuveriteľná! Ešte aj teta ti povie, aby si to už nechala tak. Tak už to nechaj tak! Nechce sa s nikým z vás sesternica stretnúť. Čím viac na to tlačíš, tým to len zhoršuješ. Ja sa jej ani nedivím, že niekoho, ako si ty, nechce mať vo svojom živote.

sisska96
25. jún 2025
@minenkaa

Ešte raz,pre mňa bitka nie je nič strasne a keď pridem k tebe a budem ta fackať ,tak pár mesiacov vkuse,budes ticho?

@minenkaa už si nahlasená že šikanuješ autorku, dúfam že admin vyrieši

minenkaa
25. jún 2025
@sisska96

@sisska96 och no ,idem plakať

sisska96
25. jún 2025
@minenkaa

@sisska96 och no ,idem plakať

@minenkaa mne je jedno, si úplne na hlavu

minenkaa
25. jún 2025
@sisska96

@sisska96 ta práva to píše

viestta
25. jún 2025
@sisska96

@sisska96 kto tu koho sikanuje? Kazda, ktore ma iny nazor ako autoka (a ty)?

sisska96
25. jún 2025
@viestta

@sisska96 kto tu koho sikanuje? Kazda, ktore ma iny nazor ako autoka (a ty)?

@viestta Čitaj s porozumením a možno ti dôjde

ha_ha
25. jún 2025
@sisska96

@sisska96 A kam nahlásiš autorku za šikanovanie sesternice?

viestta
25. jún 2025
@sisska96

@viestta Čitaj s porozumením a možno ti dôjde

@sisska96 zo sikany si nas uz obvinila kolektivne, par stran dozadu. Takze citam pozorne a vidim, ze kazda, ktora ma iny nazor ako autorka ju podla teba sikanuje.

1sally12
25. jún 2025

Kokos toto tu ešte neskončilo? 😃

viestta
25. jún 2025
@1sally12

@1sally12 ja som kdesi na desiatej strane pisala, ze ani na tridsiatej to nebde vyriesene, lebo autoka furt pojde to svoje a nikto ju o nicom inom nepresvedci. Uz len 8 stran chyba aby som sa mohla pochvalit fungujucou krystalovou gulou

aurora33
25. jún 2025
@sisska96

@sisska96 to skôr autorka šikanuje svoju sesternicu

aurora33
25. jún 2025
@1sally12

@1sally12 neskončilo. Autorke už dokonca aj matka sesternice povedala aby to nechala tak. A nič. Ona stále nechape 😃