icon

Ako riešiť vzťah, keď partner nechce deti?

ellieeep
14. okt 2024

ahojte čo by ste robili na mojom mieste.. túžim po dieťati avšak partner o tom nechce ani počuť.. ma deda alkoholika s ktorým žije a nechce ísť so mnou ani do podnájmu čoby ste robili na mojom mieste? raz sme sa snažili no potratila som a nejako ho to moc netrápilo zatiaľ čo ja som sa s tým ešte doteraz nevyrovnala a už je tomu skoro rok :( už by som sa chcela v našom vzťahu posunúť ale on nijakým spôsobom stále spomína iba seba ale nie nás :( som už z toho zúfalá :( nevravim, že mňa nič nerobí ale nechce sa posúvať lebo vždy máme na všetko čas a pritom život ide veľmi rýchlo

ellieeep
autor
14. okt 2024

@ina2405 nie je leziaci ale už je viac menej odpálený.. len pije všade je bordel a mňa to neskutočne vytáča, partner ani neprata lebo jemu sa nechce alebo je unavený, kľudne je neupratane aj 3 mesiace

ellieeep
autor
14. okt 2024

@midka on o ničom nechce počuť jeho zaujíma jeho dedo, jeho kamaráti, alkohol a až tak som niekde ja.. ja som už z toho vyčerpaná, že sa môžem snažiť koľko chcem ale stále som ja zlá

janickacrazy
14. okt 2024

@ellieeep nájdi si iného, prosím ťa, sama vidíš, že nie si jeho priorita

ellieeep
autor
14. okt 2024

@stanulienkat a čo je zle na tom, že chcem s partnerom ísť bývať niekde, kde budeme sami a budeme pracovať na našom vzťahu? Veď je to normálne.

stanulienkat
14. okt 2024

@ellieeep na tom nie je nic zle. Ale ty chces dieta a byvanie nemas. Mas odpracovanych par rokov. Financnu rezervu mas pre pripad nudze? Ono plodit je najlahsie. Si mlada, naco sa ponahlas? Aj on je mlady, necudujem sa mu, ze sa mu nechcu menit plienky a odriekat si.

januska12323
14. okt 2024

@ellieeep prečo chceš s takým človekom dieťa??

martul
14. okt 2024

@ellieeep nemáte vlastnú strechu nad hlavou, on býva s dedom ožranom, teba má na háku, dieťa s tebou nechce...? Dobre som to pochopila?
Ty bývaš kde?
Ani ty nebudeš celkom v poriadku keď uvažuješ v tejto situácii nad dieťaťom.

sense
14. okt 2024

@ellieeep že by som taký vzťah nechcela....a zišla s kratšej cesty...

ankare
14. okt 2024

@ellieeep buď rada,že s ním nemáš dieťa.

sisska96
14. okt 2024

Kokos tak nech žije s dedom do konca života a ty si nájdi normálneho muža. Na čo čakáš preboha......

grof_monte_christo
14. okt 2024

@ellieeep Ty z akej sociálnej vrstvy pochádzas? Kde máš rodičov?

som_realistka
14. okt 2024

Nezmení sa to, teraz je to dedo, potom to bude brat, sestra, mama tetka a neviem ešte kto. Z jeho strany? On nechce riešiť nič, len ta ukecava. Najprv sa daj do poriadku po psychickej stránke a začni nový život, a správny chlap aj dieťa prídu, času máš kopec.

pralinka25
14. okt 2024

@ellieeep a v com konkretne je tvojim partnerom?
mozno pije s dedom. zlato na svete je okolo 4 miliardy muzov. naco sa vnucujes jemu?

niekto2hy
14. okt 2024

@ellieeep Ty chces byt s nim,ale on nechce... Tiez ,nebudes jest jedlo,ktore ti nechuti.

kiwi3
14. okt 2024

@ellieeep cize pije, prednejsi sú mu kamaráti aj dedo, kričí na teba a ty len riešiš, preco nechce mať dieťa. Bez spoločného bývania, v 25.rokoch, predpokladám, že aj bez financií... no dobre... Zjavne ani na rady nereagujes, tak to je pomoc marna

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
ellieeep
autor
14. okt 2024

@pralinka25 posledné mesiace už sama neviem, je to už skôr o zvyku si myslím.. nehovorím, že je všetko zle naozaj sa sem tam snaží a ukáže mi to, že áno ja som tá ktorú chce, stále mi hovorí že ma chce ale nechce ma ako svoju ženu brat stále som iba jeho nejaká frajerka, ktorú zruší ako ponuku na byt veľa krát a už mi je aj smutno kus z toho, že je to tak :( nemám sa ani s kým o tom porozprávať lebo som všetkých stratila keď zistili s kým chodím keďže ho poznajú lepšie :( ale ja si nemôžem pomôcť, neviem prečo si toto robím ..

ellieeep
autor
14. okt 2024

@jakubrianka je alkoholik a on mu ešte sám kupuje alkohol aj keď už je odpaleny úplne od sveta a mňa dáva ako stále na druhu koľaj, so mnou nikam nemôže chodiť lebo ma deda a musí sa o neho starať ale keď ho volajú niekam kamosi tak ide :( ach.. asi musím otočiť smer a ísť na lepšie chodníky

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
colsami
14. okt 2024

"sem tam sa snazi" - super vyber partnera. A este nanho tlacit s dietatom. Prepac ale fakt sa mi vidi ze on z vas dvoch je v tejto otazke rozumnejsi.

Asi by si mala trosku spravit rekapitulaciu v zivote a plan co dalej. No tymto smerom to fakt nepojde, vidis ze on nema zaujem. A Ty zjavne potrebujes dospiet tiez v urcitych veciach, nie len on.

Posobis na mna strasne zufalo (to nepisem v zlom), prepac. Daj si s dietatom pre pana pohov a daj sa dokopy.

ellieeep
autor
14. okt 2024

@colsami môže byt. S dieťaťom na neho netlačím, on to sám pred pár mesiacmi navrhol, aj pred mesiacom chcel dieťa a potom si to z ničoho nič rozumysli a ja už neviem ako ďalej. Strechu nad hlavou máme aj finančnú rezervu pre malé ale je nerozhodný, raz áno raz nie a ja už neviem

ellieeep
autor
14. okt 2024

@grof_monte_christo toto je úplná zbytočná otázka si myslím.. riešim mňa a môjho partnera nie mojich rodičov a nie, nie som romka ..

ahhola
14. okt 2024

ellieeep
autor

Dnes o 17:01
@midka on o ničom nechce počuť jeho zaujíma jeho dedo, jeho kamaráti, alkohol a až tak som niekde ja.. ja som už z toho vyčerpaná, že sa môžem snažiť koľko chcem ale stále som ja zlá

janickacrazy

Dnes o 17:02
@ellieeep nájdi si iného, prosím ťa, sama vidíš, že nie si jeho priorita

ellieeep
autor

Dnes o 17:02
@stanulienkat a čo je zle na tom, že chcem s partnerom ísť bývať niekde, kde budeme sami a budeme pracovať na našom vzťahu? Veď je to normálne.

Takato vztahova slepota sa tu objavi tak 1*do tyzdna, takze v 41. tyzdni 2024 splneno😂

Prosim ta, mas v okoli, v rodine, v robote nejaku rozhladenu osobu, ktora by ti poradila, ako mas nalozit zo zivotom... Upnut sa na alkoholika, co je schopny 3m "nepratat" a s nim "budovat vztah," ked o ziadny s tebou nema zaujem... Ako ti ma este predviest, ze ma na
1.kamosov
2.deda
3.teba....🚩.... Dalsia, prosim.

pralinka25
14. okt 2024

@ellieeep toto cele je tak strasne zle. uplne vazne. s nim ta nikdy necaka normalny funkcna rodina a normalny zivot. budes to velmi lutovat ak s nim ostanes.
da sa zit uplne inak. on raz pravdepodobne skonci ako dedo. ma nejake zaujmy ciele (nemusi to byt rodina) sport? ma inu rodinu ako deda? ine vzory? kam chodi s kamosmi? do krcmy ci na turu?
ona @grof_monte_christo to myslela urcite tak ked sa pytala na rodicov ze ake mas vzory. co si videla doma nie v zlom ale zeny si casto vyberaju partnerov na zaklade urcitich povahovych crt svojho otca alebo toho co vidia doma. pretoze uprimne clovek ktory doma vo svojej primarnej rodine vidi lasku medzi rodicmi, kedy sa jeden o druheho stara, kedy spolu travia cas, vylety, alebo aj keby sa o domacnost a zvierata spolu starali nemoze si najst taku existenciu. ak dedovi on kupuje alkohol napriek tomu ze vie ze mu to ublizuje a ziju v 3 mesiace neupratanom dome to nie je starostlivost. to je len to ze je to pre neho skratka jednoduchsie ako sa naozaj realne starat a snazit. predpokladan ze chalan dedovi ani nevari vyvazenu stravu, ani ho nevozi po lekaroch, prpadne inych aktivitach.
myslim si ze mas jedinecnu moznost toto uzavriet a najst stastie inde. pretoze ono naozaj existuju lepsie veci ako toto

ronie338
14. okt 2024

Uvedomujem si ze súhlasí s dieťaťom len keď cíti ze ta stráca aby si ta udržal a keď vidí že to pomohlo hneď z toho zdupka. Mala som takého frajera, 3 roky. Ale keď mi povedal ze dieťa a svadbu by mal len pre to aby boli šťastný jeho starý rodicia bola to pre mňa stopka. Lebo nechce kvôli mne ale pre iných. A nikam sme sa neposuvali. A rovnako ani vy. Na čo si s ním? My keď sme s priateľom prišli o bábo aj on bol smutný aj ja. Poplakali sme si obaja. Bývať sme spolu začali asi po pol roku chodenia. Posúvame sa ďalej a nikto nikomu nemusí dávať ultimátum. No aj ked teda ja som mu oznámila ze druhé bude mať po mne priezvisko ak si ma nevezme. Ale sme spolu 5 rokov, mame spolu jedného syna a mame v plane aj svadbu.

doriiis
14. okt 2024

Ďalšia,čo si ide robiť dieťa s totálnym luzrom.🤦🏻‍♀️

beronsche
14. okt 2024

@ellieeep prosím ťa, nerob si dieťa s takým chlapom a nie v takejto životnej situácii, úplne bez zázemia..
Doplati na to totiž práve to dieťa.. a ver mi, že viac než dosť!

Čo mu vlastne chces ponúknuť?
Otca, ktorému na matke nezáleží?
Matku bez sebaucty, emočne závislú na otcovi?
Nulové zázemie, nulovú stabilitu?
Nie, tvoj nápad snažiť sa o dieťa je úplne chorý, nerob to.

Odputaj sa od muža, ktorý ťa má za nič.
Zabezpec si vlastný život, vybuduj zázemie a potom uvazuj o rodine. Ideálne s úplne iným mužom.

ellieeep
autor
14. okt 2024

@pralinka25 myslím, že je to asi lepšie ukončiť po týchto správach.. nestojím asi za takého chlapa čo sa takto správa

beronsche
14. okt 2024

@doriiis rozmýšľam, že ktovie, čo tie ženy zažili, ako veľmi sú emočne vyprahnute a vnútorné zranené, že vedome a plánovane takýmto mužom rodia deti... 🤔

simca06022011
14. okt 2024

Tak nech sa stara o deda a ty chod dalej. ON sa preberie az vtedy ked ostane sam. NEvazi si ta, na teba nemysli... nakrici na teba?? :DD ako prepac.. ziadne red flags nemas pri nom? to ta viac k nemu taha co? lebo vyzera to tak, ze prave to ta pritahuje, ze on na teba kasle a ty sa hras na trpitelku. Mas 25rokov, nie 45, tak na case sa pozbierat, osamostatnit a zamavat mu. Moze sa kludne stat, ze sa preberia, spamata, dospeje a najde si k tebe cestu ak mu predsa zalezi na tebe. AK nie, inemu bude.