Ako sa mám rozhodnúť?
ahojte,neviem ci ma niekto skusenost s takymto niecim.spoznal som sa so zenou,na zaciatku velka laska a hned spolocne byvanie najskor v podnajme kde sa nam podarilo splodit krasne dieta a potom hypoteka a vlastny byt.hypo som bral sam nakolko bola tehotna a mala ukonceny prac.pomer.vzali sme sa,byvali vo svojom a cakali na narodenie dietata.malinka sa narodila zdrava a s manzelkou sme zacali zit zivot so svojou dcerkou.pomahal som jej vo vsetkom,v prebalovani v krmeni v kupani,vo vsetkom nakolko do prace chodim max 3xdo tyzdna,takze o rodinu postarane,hypo vse ostatne sa plati na cas.dcerka uz ma 1,5roka a je to moje najvacsie zlaticko.manzelka ku mne nic neciti a nemieni nadalej ostat somnou v domacnosti,ibaze nema kam ist s mojou dcerkou.chce aby som isiel ja.ze to tak budel lepsie aby netrpela ani ona a ani mala.kedze platit musim lebo je to vsetko na mojom mene vela penazi mi neostava.neviem kam mam ist a ci vobec ist a co robit.poradte
@babulka6783 vezmi do rúk Pravidlá slovenského pravopisu a študuj. Zíde sa Ti to...a na somariny nezostane čas....
ahojte mamicky zeny zienky vsetci,dakujem za povzbudive spravy,moc si toho vazim.je to skoro cca 2mesiace co sa zena s dcerkou zbalila a odisli ku svargrinej(kupila byt) ktora byva cez sidlisko.zo zaciatku mi obmedzovala styk s malou ale po rozhovore s koliznou a jej dohovore mam malinku skoro kazdy den(okrem dni ked zachranujem 🙂),ba dokonca aj u mna prespava,kedze zena pracuje od rana do poobedia.v podstate ked si to zratam je dcerka viacej somnou ako s nou,pretoze ked nemozem ani ja tak ju da k svokre.no velakrat sa za mesiac stalo aj to ze som bol nuteny si zobrat volno pretoze svokru neraz seklo a nemal kto byt s nou.o malu sa staram jak len viem,varim jej,sem tam ju zoberem i na dedinu nech nie sme stale len v meste,proste ucim ju spoznavat svet.je velmi rada somnou a ked si ide pre nu zena tak samozrejme velke revy,sceny tato tato a podobne:,(. neratal som s tym ze po dohovore koliznou si zena zriadila dalsiu predbezku kde si ziada obmezdeny styk na kazdy druhy tyzden na dva dni podla zmien.dost ma to sokovalo,takze som musel ist prejednat tieto skutocnosti na UPSVaR.samozrejme islo o to aby som jej posielal vyzivne.ziadne rozhodnutie nebolo a ani nie je urcena vyska.ja sa vas vsetkych pitam ze ci je to spravodlive ze ked som s dcerou viac ako zena, staram sa o nu hlavne cez den kedy papa,a bezne veci suvisiace s jej vekom a potrebam a i napriek tomu musim posielat vyzivne,pretoze toto mi povedala kolizna a ze na striedavku mozem zabudnut pretoze neviem vykrit napr.4dni po sebe a ze aj tak by som platil vyzivne aby sa vyrovnali financne rozdiely medzi mojom zarobkom a zeninym zarobkom.zial ale asi nik nema pochopenie ze som na vsetko ostal sam,platit hypo,najom,elektriku,plyn samozrejme zivit malu kedze som s nou dost casto a okrem este aj zene posielat.
ahojte idem po radu newiem co robit... uz dlhsie mame s manzelom nezhody a stale je to len o jeho matke za nu by dal aj zivot dnes uz presiahla posledny kvapka dala som mu na vyber but jeho mama alebo ja a dcerka a on si vybral mamu co mam robit?? poradte mi prosim
@antonia308 niekedy netreba byť zbytočne tvrdohlavá, ale ak pri priamej otázke Ti dal priamu odpoveď, tak tu nie je čo dodať. Len je rozdiel či ste to riešili v hneve. Poradila by som Ti, aby ste si dali "rande" len vy dvaja, mimo domu, osamote a v kľude. Prejdite si to, a ak sa dohodnete, že radšej on bude s mamkou ako s vami, tak to bude takto rozumnejšie
@antonia308 no ak dáva prednosť svojej mamičke pred vami, tak asi už toho veľa nenarobíš, neviem ako bývate, či u svokry, či sami, ak u svokry, tak sa odsťahuj a uvidíš, čo na to mladý pán
@janickacrazy momentalne u svokra oni su zo svokrou rozvedeny... a povedala som nech ide teda k nej byvat a neodpovedal mi do dnes.... stale sa spolu nebavime
@antonia308 tak teraz neplač už. Keď si mu dávala otázku výberu mala si počítať aj s touto variantou a mať pripravený plán že čo po tom ak sa vyjadrí. Teraz si vybral. Tak si na rade s aktivitou čo ďalej.
@matko87 ahoj,nemám takú skúsenosť,ale čo tak poradiť sa s právnikom? Alebo zvážiť oficiálne zverejnenie dieťaťa do tvojej starostlivosti? Keďže podľa toho čo pises, mne príde,že aj tak je malá prevažne u teba. Ak to nechcete tak len skúsiť právnika a takto vymedziť práva čo sa financií či stretávania s malou týka. Možno vie pomôcť.
@matko87 ahoj ako to dopadlo s rodinou???

Ahojte rada by som sa poradila.som s priatelom 8 a pol roka mame za sebu dobre aj zlé časi.stoji pri mne v dobrom aj zlom .povaha je uš komplikovana a sme málo spolu roby na kamione čiže je cca 6 týždnov v prái a týžden občas dva doma .boly sme na liečeni kde som spoznala teras neviem či sa to dá nazvat kamaráda s ktorim som mala románik ,priatel mi to odpustil a snažime sa ist dalej len ja som zistila že ten s kim som prežila romanik mi chýba a neviem ako s toho von hlavne ako zabudnut .bo si uvedomujem,že voči mojemu je to nefer a samu ma to hneva-a k tomu nemožem mat deti .