icon

Ako sa mám rozhodnúť?

matko87
25. nov 2015

ahojte,neviem ci ma niekto skusenost s takymto niecim.spoznal som sa so zenou,na zaciatku velka laska a hned spolocne byvanie najskor v podnajme kde sa nam podarilo splodit krasne dieta a potom hypoteka a vlastny byt.hypo som bral sam nakolko bola tehotna a mala ukonceny prac.pomer.vzali sme sa,byvali vo svojom a cakali na narodenie dietata.malinka sa narodila zdrava a s manzelkou sme zacali zit zivot so svojou dcerkou.pomahal som jej vo vsetkom,v prebalovani v krmeni v kupani,vo vsetkom nakolko do prace chodim max 3xdo tyzdna,takze o rodinu postarane,hypo vse ostatne sa plati na cas.dcerka uz ma 1,5roka a je to moje najvacsie zlaticko.manzelka ku mne nic neciti a nemieni nadalej ostat somnou v domacnosti,ibaze nema kam ist s mojou dcerkou.chce aby som isiel ja.ze to tak budel lepsie aby netrpela ani ona a ani mala.kedze platit musim lebo je to vsetko na mojom mene vela penazi mi neostava.neviem kam mam ist a ci vobec ist a co robit.poradte

matko87
autor
25. nov 2015

@majaxy diki moc vsetci ste mi povedali rovnako takze stacilo citvoheo vydierania

inull5
25. nov 2015

@matko87 a presne toto si ty nemôžeš nechať,dať sa vydierať ženskými slzami..my mame s mužom spoločný dom,ale keby som ho mala pokazde vyhadzovať z domu keď na mňa nakrici a vravieť to co ona...neviem ako si na to s ňou citovo ty..ale nad týmto čo hovorí nerozmyslaj. A máš so svagrinu nájomnú zmluvu? Myslím niečo ste podpisovali alebo pod? ak nie,ty jej s kľudným svedomím môžeš dať lehotu na odstahovanie,normálne písomne,kde napíšeš,že napr.do 2 mesiacov aby sa vystahovala. Prečo si vlastne súhlasil s tým aby u vás byvala?

matko87
autor
25. nov 2015

@timea7 dobre si to napisala takto jej to poviem

matko87
autor
25. nov 2015

@inull5 neexistuje ziadna zmluva

timea7
25. nov 2015

@matko87 ešte jej môžeš povedať, nech si nepletie pojmy, ty ju ani nevyhadzuješ, ani nežiješ tak, aby ona musela utekať, kľudne by si si totiž do tvojho bytu mohol nasťahovať mamu, alebo frajerku. A ani náhodou by som nežila v jednej domácnosti so švagrinou, maximálne nevyhnutný čas po traume, ktorú prežila, kým sa dá dokopy a postaví na vlastné nohy. Dôvod, prečo je u vás nasáčkovaná, si nenapísal, ale keby aj aké nájomné platila, nechcela by som ju tam.

majaxy
25. nov 2015

Držím palce a daj vedieť ako si dopadol 😉

worker_falcon
25. nov 2015

už to vidím, zajtra tu pribudne nová téma - akí sú tí chlapi svine, nerešpektujú rodinné vzťahy, nechcú sa rozprávať, atď, atď. A kľúčové slovo - manžel je požiarnik 😀

matko87
autor
25. nov 2015

@inull5 zobrali sme ju zo sebou bo nemala kam ist,a aj koli tomu ze sa nam o to najomne zlepsi rozpocet,takze zena okrem rodicovskeho ma aj tie peniazteky

inull5
25. nov 2015

@matko87 aj ja by som mala ísť budúci rok a možno aj na detektor.toto je z jej strany naozaj čisté vydieranie,a horšie že to robí aj cez malú. Svokra ju manipuluje,ktovie co chce dosiahnuť..neopovaz sa odtiaľ odísť,lebo dostaneš obuskom po hlave🙂 nieže odídes a ešte sa ti svokra nastahuje do tvojho bytu..

timea7
25. nov 2015

@matko87 možno som niečo prehliadla, alebo ťažšie chápem 😀 , švagriná, ktorá s vami býva, je sestrou tvojej manželky a oproti bývajú ich rodičia? A nemá kam ísť? Čo ju vyhodili? Či?

matko87
autor
25. nov 2015

@worker_falcon si ma pobavil no co ti poviem

slnecnica174
25. nov 2015

@matko87 Ako bolo napisane, ty nikam z bytu nejdes ona moze odist, ked ma na to gule. Ved aj tak pojde max. k svojim rodicom cez cestu. Ver mi, ze sa za chvilu vrati😉 Drz sa!

vika35
25. nov 2015

@timea7 tiez tomu nerozumiem, asi byvali doteraz v garsonke 😲 cela rodina.

matko87
autor
25. nov 2015

@timea7 nene ono totiz su 4 setry svagrina je dvojca mojej zeny jedna byva inde a najmladsia u jej mamy(rozvedena a ma znamost)

timea7
25. nov 2015

@matko87 no ak je dvojča tvojej ženy, tak sa môže spakovať a šup cez cestu rozdávať rozumy rodičom. Nechápem, ako si na takéto niečo mohol vôbec pristúpiť, aby švagriná bývala u vás....

vika35
25. nov 2015

@matko87 ok ale ak ma na najom pre vas moze byvat aj inde, preco u vas? ked to zjavne dobrotu nerobi. aj ked mas svokru oproti nemusi u vas byt varena pecena kazdy den. mali ste si uuz na zaciatku stanovit pravidla. cele zle. zjavne baby jagy zavetrili, ze si prepac ale slaboch a tak zmykaju co to da

timea7
25. nov 2015

@matko87 Ak sa veľmi ale veľmi rýchlo nezačneš správať ako muž, tak s tebou budú zametať ďalej. A nie len oni....

matko87
autor
25. nov 2015

@vika35 ony dve sestry byvali v podnajme s jednou som si zacal a zviezla sa snami

inull5
25. nov 2015

@matko87 verím že keby si to predtým vedel,tak do toho nejdeš aj keby neviem aké nájomné platila.. Nerobí to dobrú krv. Ale skôr mi to príde že si bol ženou zmanipulovany už vtedy že sa ti liskala a trošku tak podsunula že vieš,sestra nemá kde bývať,a budeme mať viac peniazkov atď. A ty si v dobrej viere súhlasil..stáva sa.kde bývalá sestra so ženou predtým? Zrejme u rodičov,nie? Tak keď sa tam predtým zmestili dve tak snáď tam môže teraz bývať s rodičmi sama. Treba sa s chladnou hlavou porozprávať a neustupuvat ani pri ich slzách..nebude to ľahké,ale nič iné ti neostáva,budeš za zlého chvíľu ale uvidíš aspoň ako tvoje žene záleží na vašom manželstve..proste MUSI pochopiť že rodina je dieťa,otec a mama,to je základ.

matko87
autor
25. nov 2015

sak totok po dobrom to nepojde musim chlapsky

matko87
autor
25. nov 2015

@inull5 keby toto viem tak nic take sa neudeje.keby viem tak si davam velky pozor na to co hovorim a radsej ostanem ticho keby viem ze ta psychologicka vobec neporadi nedam jej ani cent keby bolo keby boli by sme v nebi,

timea7
25. nov 2015

@matko87 ako že zviezla sa s vami? To čo je už za rozmýšľanie? Nájdem si partnera, chcem s ním žiť, tak si s ním vyriešim bývanie, sestra nemá dvanásť. Aj opačne, ak si moja sestra nájde priateľa a rozhodnú sa spolu žiť, tak sa jej hádam nebudem pchať do novej domácnosti. 😝 😝 😝 😝

timea7
25. nov 2015

@matko87 a ruku na srdce, tebe to nepripadalo obmedzujúce, že s vami žila tvoja švagriná? Ste mladí manželia, máte maličké dieťa, ktoré keď večer zaspí, môžete ísť spolu do vane, ak je teplo, nemusíte mať na sebe pri telke vôbec nič, pochytíte sa, počuje to ona...v chladničke - moje, tvoje...zo sprchy nemôžeš len tak prebehnúť, lebo tam je niekto ďalší, pred WC ráno rada a to švagriná ako plánovala do budúcnosti?

pritazliva
25. nov 2015

@matko87 Nebud blazon, emotivne ta vydiera, akoze kvoli dietatu ma zostat v tvojom byte za ktory ty mas aj dalej platit?? Ked chces cely zivot zivit byvalu ktora ta mimochodom ani nelubi, ani nechce s tebou zit, iba potrebuje od teba istotu (byt, peniaze)? Neviem ci ste zobrati, ked ste, tak rozvod, vysporiadanie majetku (ked nejaky spolocny je), urcit vyzivne a kedy mas malu u seba a cau.

worker_falcon
25. nov 2015

@pritazliva možno aj emotívne, ale hlavne emočne 😀

matko87
autor
25. nov 2015

@timea7 no hej ja som si to pojebkal co sa tyka svagrinej takze zial vyrazim ju,najde si podnajom a tam pojde aj moja zena kedze nechce dalej somnou nic mat.

jolinka
25. nov 2015

@matko87 aj ja som z dvojcat a byvali sme so sestrou v byte a potom chvilu spolu so svagrom a babetkom, a teda vobec to nerobilo dobrotu, vadilo to obom stranam, po 4 mesiacoch oni isli s malou do podnajmu a neskor vlastny byt.

jolinka
25. nov 2015

@matko87 akykolvek podnajomnik v beznom byte hoci 3izbovom kde byva rodina s dietatom je totalna blbost, ziadne peniaze za to nestoja. este si to viem predstavit v dome, kde je viac poschodi ai samostatny vchod, alebo ked prenajme vdova a podobne. ale rodina s detmi ma byt sama. ani svagrina, ani svokra ci iny clen rodiny nerobi dobrotu...

jolinka
25. nov 2015

@matko87 to mas tak...dvaja partneri ci manzelia si maju byt aj milencami aj priatelmi. ale tvoja zena mala za priatelku v domacnosti sestru a nie teba 😝 preto sa i ten vztah tak pokazil. toto ste nemali dopustit,...

zirafa112
25. nov 2015

matko87 síce mám len 17 vidno,že ľúbiš obe,ale ak ťa raz ona neľúbi nechaj ju ísť,ale zo svojho bytu sa nenechaj vyhodiť! a hl. ak chceš dcérku k sebe pretože ak ona nebude mať kde bývať vaše dieťa bude zverené tebe len budeš asi musieť zmeniť zamestnanie,ale sa dohodnúť,že kto sa o malú bude starať kým budeš mať smenu...(Ak niečo hovorím zle kľudne ma opravte)