icon

Ako sa mám rozhodnúť?

matko87
25. nov 2015

ahojte,neviem ci ma niekto skusenost s takymto niecim.spoznal som sa so zenou,na zaciatku velka laska a hned spolocne byvanie najskor v podnajme kde sa nam podarilo splodit krasne dieta a potom hypoteka a vlastny byt.hypo som bral sam nakolko bola tehotna a mala ukonceny prac.pomer.vzali sme sa,byvali vo svojom a cakali na narodenie dietata.malinka sa narodila zdrava a s manzelkou sme zacali zit zivot so svojou dcerkou.pomahal som jej vo vsetkom,v prebalovani v krmeni v kupani,vo vsetkom nakolko do prace chodim max 3xdo tyzdna,takze o rodinu postarane,hypo vse ostatne sa plati na cas.dcerka uz ma 1,5roka a je to moje najvacsie zlaticko.manzelka ku mne nic neciti a nemieni nadalej ostat somnou v domacnosti,ibaze nema kam ist s mojou dcerkou.chce aby som isiel ja.ze to tak budel lepsie aby netrpela ani ona a ani mala.kedze platit musim lebo je to vsetko na mojom mene vela penazi mi neostava.neviem kam mam ist a ci vobec ist a co robit.poradte

cacianka
27. nov 2015

PS. neprikazujem, dávam typy po vlastnej skúsenosti. keby takto mohol vtedy poradiť aj mne niekto, zainteresovaný človek je ako čiastočne ochrnutý, niekto v jeho okolí mu musí otvoriť oči, pomôcť, poradiť a tak trochu viesť. ja teraz viem svojim blízkym lepšie poradiť, ako sama sebe vtedy.

staronova
27. nov 2015

@matko87 hlavne si urob súkromnú diskusiu, nech ti to ešte všetko doma nesťaží informácia, že tu hľadáš radu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cacianka
27. nov 2015

a zmaž históriu

travnerka12
27. nov 2015
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

:/ snad bude dobre

matko87
autor
28. nov 2015

poradili ste mi vsetci,no zial zlo rodi len zlo.atmosfera sa este viac zhustila.psychika v prdeli uplne a uz nezvladam ani s malou byt :( chce to cas

martina27777
28. nov 2015
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

@matko87 presne ako hovoris chce to cas. Teraz mate este obaja velmi horuce hlavky, treba to nechat vychladnut :(

matko87
autor
28. nov 2015

@martina27777 kolko to bude trvat preboha sak toto sa vlece uz velmi dlhoo

matko87
autor
1. dec 2015

@jadelka skutocny dovod je ten ze som sa podla nej flakal,pritom som pomahal nasim alebo zarabal pomimo prace,a nepocul som to podstatne ze zena chce aby som bol aj s nou..bola i ona a aj ja dobre vycerpana a prepoculi sme to najpodstatnejsie.zial dalsiu sancu to zmenit som uz nedostal a tak.milujte svojich manzelov a dajte im sance

matko87
autor
1. dec 2015

skutocny dovod je ten ze som sa podla nej flakal,pritom som pomahal nasim alebo zarabal pomimo prace,a nepocul som to podstatne ze zena chce aby som bol aj s nou..bola i ona a aj ja dobre vycerpana a prepoculi sme to najpodstatnejsie.zial dalsiu sancu to zmenit som uz nedostal a tak.milujte svojich manzelov a dajte im sance

dadymima
1. dec 2015

@matko87 chlape precitala som si vsetkych 8 stran tejto diskusie akoze normalne som zabudla na chvilu ze mam dieta a citala!
za 1. svagrina nech sa vystahuje, uz vcera bolo neskoro... normalne jej povedz, ze uz si dalej nezelas aby byvala v TVOJOM byte, ze najomne ma zaplatene dovtedy a dovtedy a nech sa odstahuje... (nech ide k rodicom, sestre, bratovi, do hotela, hostela alebo kam len chce...)
za 2. ak sa zena s tebou nechce rozpravat, chodila by som za nou dovtedy dokym by mi neodpovedala na moje otazky (moj chlap je tiez tvrdohlavy ako palica, a ked sa pohadame, dokazeme sa nebavit spolu aj tyzden, akoze vobec o nicom, az ked sa chcem pomerit musim za nim chodit aby mi odpovedal, pripadne ak spravi chybu si ju priznal...)
a ak ani tak sa s tebou nezacne rozpravat napis jej mail, tam jej vysvetli a rozpis vsetko co mas na srdci, ak ti neodpovie tak sa jej spytaj ci ho citala, co na to hovori atd atd.
ak aj tak sa s tebou nebude chciet bavit tak jej povedz ze pokial nema snahu zachranit vase manzelstvo, nech sa zbali a o zvysku sa porozpravate na sude 😠
o dieta sa neboj, mam znameho, ktory ma dcerku u seba, robi aj nocne a tak a vzdy mu niekto pomoze, kto ju postrazi (ale tak zasa on je v inej situacii, jeho byvala nema o malu ani zaujem)

HLAVNE V KLUDE A TVRDO AKO CHLAP! A HLAVNE SI STOJ ZA SVOJIM!!!

a ak jej rodina tak stoji pri nej, neboj sa, pojde k nim a mozno sa spamata... (vies rodicia ju tiez nebudu chciet mat u seba s dietatom v nejakom 3izbovom byte aby sa tam tlacili ako sardinky, takze tiez budu chciet vyriesit situaciu, teda pokial nemaju nejaky velky dom )

matko87
autor
1. dec 2015

@dadymima uf uf vsetko mile pekne dobre spravne.nech sa spamata?hm ako?milujes svojho muza?a tam je ten rozdiel,ona mna nie takze barzjaky krok spravim je to iba horsie

dadymima
1. dec 2015

@matko87 milujem, a ak by som ho nemilovala alebo aspon trosku nelubila uz davno by som bola u rodicov (tiez dom patri muzovi...), preto si myslim ze ma len "velke" reci alebo potom je fakt taka vypocitava ako sa tu uz pisalo...
Ale potom nechapem preco sa snazis zachranit vas vztah ked ta nemiluje?

matko87
autor
1. dec 2015

@dadymima pretoze ja ju milujem.je trvdohlava a velmi.a to hovori za vsetko rozum prehovoril aj srdce preto tvdri ze ma nemiluje,lebo si to nepripusti

timea7
1. dec 2015

@matko87 a čo ak to je len tvoja domnienka, že ťa miluje? Nestačí, ak si to ty myslíš, že ťa miluje, do jej vnútra nevidíš. A keď aj k tebe niečo cíti, nemôže si ťa vážiť, keď sa správaš ako decko. Tým, že sklopíš uši, len u nej klesneš. Ak by si sa konečne začal chovať ako muž a vyrazil aspoň tú švagrinú z bytu, tak by pochopila, že sa veci začínajú meniť, že všetko nebude v jej réžii a bola by aj ona donútená sa zmeniť. Hádam si nemyslíš, že ak všetko ostane tak, ako je, tak sa ti o mesiac hodí okolo krku a povie, že ťa nekonečne miluje a všetko to, čo ti narozprávala, bol omyl....život nie je telenovela. Spýtal si sa jej už vôbec, či je ochotná zachrániť váš vzťah návštevou manželskej poradne? Alebo si jej poslal mail s podobným znením? Alebo len vyplašený čakáš, čo ona vymyslí?

ukulela
1. dec 2015

@matko87 ti niesi vo vasom vztahu chlap. ako som pisaal,ma ta za slabsieho, ktorym moze manipulovat. a, sorry, podla mna vazne riesi,ako ta obrat o byt a co najjednoduchsie sa ta zbavit.
OTVOR OCI! preco by ta mala milovat????? nechce ta, vyhadzuje ta, a okrem toko,kym neriesite rozvod, tak len od teba cucia prachy. a cim dlhsie ste manzelia, tym viac dostane aj pri rozvode .....
podla mna by si mal podat o rozvod. svagrinu vysmarit, trebars hned navrhnut aj vyzivne a aksa zenaneodstahuje, ziadat z jej prachvov polovicu najmu, polovicu hypo kym u teba byvaa hotovo. aj tak ju z toho budes vyplacat ....
ty zajdimozno za psychologom, nech si ujasnis sam v sebe co a akodalej, lebo podla mna si dost nestastny a zlomeny. nie si zly chlap, len si slaby.

matko87
autor
2. dec 2015

@timea7 skusal som vsetko mozne,aj jej dvojicku vyrazil,a co myslis ze sa stalo?som ten najhorsi sebec atd.ona zachranit nechce nic,lebo sa boji toho ze ked povoli bude vsetko dobre ale len na cas.ze sa to nezmeni

matko87
autor
2. dec 2015

@ukulela ano som slaby,a bol som aj silny a len zle som spravil.z tohto vychodisko ja nemam.

matko87
autor
2. dec 2015

ked zena nechce pre vstah nic urobit a chce sa rozviest nech ide ona podat ziadost,pre zachranu som spravil vsetko aj dobre aj zle a vsetko bolo len zle.budem kricat som zly,budem neutralny som zly budem jak med som zly.pojdem sa psychologom

mysicka36
2. dec 2015

@matko87 tu už nič dobré nebude ☹ Daj žiadosť o rozvod. Skonči toto trápenie. Uvedom si, že to čo platíš splátky na hypotéku sú vaše spoločné peniaze. Takže 50% splátok zaplatených počas trvania manželstva jej budeš musieť ešte vyplatiť. Ale byt ostane tvoj navždy len tvoj ak nespravíš nejakú chybu.

A zle sa mi to píše, ale ja neverím, že ťa niekedy táto žena milovala. Mrzí ma to, že si v tejto situácii.

pimpulka
2. dec 2015

@mysicka36 presne toto iste som pisala par strán dozadu. Tiez si myslim ze jeho žena ho nikdy nemilovala iba hľadala niekoho koho moze dobre oblbnúť. Čiste hereckovanie, nic viac. Takých zien je bohužiaľ strasne vela no kym maju obecenstvo /muzov/ ktorí im stale budu tlieskať za ich herecké výkony tak nemaju dôvod s tym falošným správaním prestať.
@matko87 hlavu hore a nečakaj a podaj o rozvod. Ona ho nepodá, ved by si znížila prísun € a to ona nechce. Mylne sa domnievas ak si myslis ze k tebe nieco cíti len tym ze sa nema k podaniu o rozvod. Ona mysli iba na seba a svoju dvojičku.

pimpulka
2. dec 2015

@matko87 a bezpodmienečne ist za psychológom. Vyčítaš si všetko. Aj to za co nemôžeš. To nie je dobre, musíš sa poradiť s odborníkom

vika35
2. dec 2015

hm. ak je to tak ako pises a vsetko co urobis je zle potom mi naozaj vychadza uz to spominane, ze dovtedy bude do teba hustit a ponizovat ta, kym neodides so sklonenou hlavou, s holou ritou a nenechas vsetko jej a jej rodine. smutne. Drz sa a neopustaj sa.

michalajulka
2. dec 2015

Ahoj, z môjho pohľadu: AK ICH MILUJEŠ, NIE JE ČO RIEŠIŤ! 🙂

1. sestra musí z bytu preč. Nie o týždeň, o mesiac, hneď! Má rodičov, neostane na ulici...

2. o svoju manželku a dcérku bojuj. Veď kedysi to bolo medzi vami OK, nie? Nepíšeš o ničom "závažnom", čo by bránilo tomu, aby to zase tak nemohlo byť... Človek v hneve a zranený toho toľko narozpráva a nič z toho nemusí byť pravda... Možno Tvoju manželku "len" niečo trápi...

A určite si pozri tento film, je zhodou okolností o hasičovi 🙂 FIREPROOF - V JEDNOM OHNI http://gloria.tv/media/N6gqGArPAMr a takisto aj knihu DAR LÁSKY http://www.megaknihy.sk/partnerske-vztahy-rodic...

Držím palce 🙂

friday13th
2. dec 2015

ako to pokračuje ?

matko87
autor
2. dec 2015

ja to vidim tak ze uz je total konec,zabojujem o dcerku,zial ale ani stredavku mi nedaju bo robim hasica.zrejme zena podava ziadost o rozvod.takze krasne vianoce.a si myslim ze za odbornikom by mala ist ona.nech jej vysvetli ako to je,a dakujem vsetkym ze stojite pri mne.a dufam ze nikdy nebudete potrebovat moju pomoc 🙂

cacianka
2. dec 2015

kto chce kam - pomôžme mu tam ...
to len tušíš alebo vieš ? či podala sa dá zistiť v podateľni súdu.
dcérka je ešte malá, striedavka asi nebude, ale skúsiť to môžeš, alebo aspoň stretávanie neobmedzene, viac dní v týždni, lebo vieš preukázať, že sa o malú postarať vieš na 99% (1% - kojenie)
PS. a asi to nie si ty, kto pokazí vianočné sviatky, to si ani nepripusti, a na pokec s odborníkom kľudne choď, možno váš služobný, aby si si v hlave upratal a predýchal a mal v tom lepšie jasno, ako sa chovať a ustáť výčiny na bojisku, čo sa črtá o pár mesiacov.
držíme ti palce

friday13th
2. dec 2015

@matko87 to, ze robis hasica, nieje dovod aby ti nedali striedavu starostlivost....svagrina este u vas byva ? zene si povedal, ze z bytu neodides ?

matko87
autor
2. dec 2015

@friday13th ano povedal,aj svagrinej.neodide pokial nevratim aspon polovicu co nam dala svokra na rekonstrukciu v byte(okna podlaha,gauc atd).podla zeny sa vsetko bude riesit po novom roku s kompetentnymi osobami.suhlasim ved idu sviatky.ale co bude dalej?

friday13th
2. dec 2015

@matko87 švagrinú by som bez milosti vyhodila až by sa po nej zaprášilo......v byte, ktorý je tvojim majetkom nemá bez tvojho súhlasu žiaden nárok byť....pokojne jej povedz, že keď sa nevysťahuje tak na ňu zavoláš policajtov a hotovo.......pokiaľ má svokra ako zdokladovať to, že vám dávala peniaze....nech sa páči, ako povedala ženička, všetko nech sa rieši s kompetentnými osobami...pokiaľ budeš mať súdny príkaz všetko vrátiš......ale nezaťahuj sa do žiadneho platenia predtým....nechcem ťa uraziť, ale ty si jednoducho dobrácky mjumák, ktorý si musí poriadne dupnúť.....keby si si bol našiel dobrú a úslužnú ženu, tak sa máte super, všetko je ružové a žijete si dokonalý život....ibaže evidentne si si našiel potvoru, ktorá ťa vie veľmi dobre zneužiť a manipulovať a v prvom rade si vôbec neváži to aký si, všetko jej totižto servíruješ priamo na tanieri...a niektoré ženy keď to všetko majú ako samozrejmosť si niečo také vôbec nevážia!!!!!!!!!

pimpulka
2. dec 2015

@matko87 zase sa staviaš do pozície slabého a zlého. Prosim ta uvedom si ze si nespravil nic zle tym ze si nezelas aby švagriná nadalej bývala v tvojom byte. Oni ta natoľko zblbli ze sa tváriš previnilo ako keby si niekoho zabil. Žiadne fnukanie, venuj sa malej, zachovaj aky taky pokoj doma bez hádok a v novom roku pekne spisete co kto kolko dal a dovidenia. Nieže teraz manželka dojde s hereckovanim ze vlastne ona do bytu investovala viac a ty jej na to skocis. Maj triezvy rozum a poďakuj sa tomu tam hore ze este celkom vcas sa takejto majetnickej zeny zbavis.