icon

Ako sa máte v tejto korone situácii?

jankajanka134
20. feb 2021

Chcela by som vedieť ako to znášate či ste nad vecou atd

Strana
z3
katarinka289
22. feb 2021

@tehulka2011 nemate babky? Dnes uz sa da varovanie zariadit aj mimo rodiny.Urcite mate v okoli niekoho znameho plnoleteho zodpovedneho.Nejaka studentka atd. Nam ked prave nemohli nasi alebo sme ich nechceli casto zatazovat,poprosila som stredoskolacku neter

lianka123
22. feb 2021

@elementissa ok ok, opera a kino s 2rocnym? Ak je toto pravda, zacnem jest seno

elementissa
22. feb 2021

@lianka123 jezkovi oci, povedala som ze kazdy druhy vikend a o dieta je vtedy postarane... Kedze mas doma vyhrievany bazen, tak predpokladam,ze na opatrovatelku na dva vecety v mesiaci si najdes peniaze, aby si mohla ist na veceru do Primi ;) materska nie je vazenie a nemusis so sebou ani deti vlacit. Kto chce, zariadi sa.

lianka123
23. feb 2021

@elementissa opatrovatelka nepripada v uvahu. Posledna mala po 2och tyzdnoch pozitivneho manzela. A ta, ktora bola naozaj super, ostala tehotna.

nancy666
23. feb 2021

@katarinka289 len by som chcela podotknúť k tvojmu príspevku fakt že: nie každý má babky, nie každý blízko alebo aj nie každá babka má záujem. Čo sa tým opatrovateľky, nie každý má na to love a nie kuse dieta to zvláda. A kamarátky alebo tak tiež nemusí mat každý takze ja by som to zas takto nezjednodusovala paušálne. ;)

katarinka289
23. feb 2021

@elementissa darmo budeš vysvetlovat.Tejto osobe je dieta vyslovene na pritaz

katarinka289
23. feb 2021

@nancy666 Kto chce,hlada moznosti,kto nie hlada dovody. Su zeny,ktore si vedia zariadit cas a potom su tie druhe 😉

gagik
23. feb 2021

@lianka123 ved zato ze je clovek na materskej neznamena, ze sa zastavil svet. Na materskej som tiez normalne chodila do restauracii,kina aj obchodov.

viki_lv
23. feb 2021

S vynimkou 3 týždňov na prelome decembra a januára, kedy sme si celá naša, moja aj manželova rodina + naši kamaráti prechádzali koronou a boli sme KO ako nikdy predtým, som ťažko nad vecou a obmedzenia ma nejak obzvlášť neirituju.
Šťastie a spokojnosť je stav mysle. Môžem sa utápať a trápiť sa tým, čo nemám a nemôžem robiť alebo môžem byť vďačná a šťastná za to, čo mám a môžem robiť 🤷🙂

lianka123
23. feb 2021

@katarinka289 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

lianka123
23. feb 2021

@gagik nezastavil sa svet, len je narocnejsi

lianka123
23. feb 2021

@katarinka289 ja mam aj babky obe na dochodku a radi sa postaraju. Ja fakt neviem ako to robia ine zeny ale ja som z tych dvoch vcelku vycerpana a to mi moja zastupujuce kolegyna so sefkou volaju kazde 2 mesiace kedy sa vratim.

jankajanka134
autor
23. feb 2021

Blbo napísaná otázka ospravedlňujem sa

jankajanka134
autor
23. feb 2021

Nemyslela som to tak ako to vyzerá. Je mi veľmi ľúto čo sa deje .... kiežby sa všetko vrátilo do bežných koľaji .... ja sim si uvedomila že to nebola samozrejmosť ale neuvedomovali sme aa ešte rok dozadu ako nám je dobre až teraz keď sme ako vo väzení ... a prečo? Je toto vôbec naozaj korona alebo ticha vojna ktorá sa skrýva za týmto morom .... už strácam vôbec nádej na normálny život ... ale zas je tu viera nad niečo silnejšie držím palce a prepáčte ešte raz

leeo
23. feb 2021

Ja som bola nad vecou do doby, ked dookola zacali umierat ludia, ktorych som poznala a z daleka to neboli dochodcovia. Keby som nemala rodinu, tak neriesim, ale mam strach o nich. Ibaze sa na to snazim nemysliet a viac sa modlit co mi dava nadej. My sme sice prekonali covid este v lete, ale vtedy sa dal nazvat ozaj "chripockou" a nie tie hrozne mutacie co sa tu objavili. Najviac ma stvu vysmievaci tejto situacie, ktorych je stale dost a ktorych ospravedlnuje jedine ich primitivnost. Co sa spolocnosti tyka, tak chybaju mi jedine pribuzni, ktory byvaju za hranicou a kto vie kedy sa uvidime, kedze je u nich teraz velmi zla situacia s covidom. Inac som aj tak radsej doma, tesim sa na pracu v zahradke a vonku, popri ktorej niekedy ani nepostrehnem, ze je nieco "inak". Chvala Bohu za dedinu a velku zahradu. Som pravda na materskej s dvomi detmi (popri ktorych tiez nemam kedy mysliet stale na koronu) tak ich aspon mame kde vencit 😄
@jankajanka134

nancy666
23. feb 2021

@katarinka289 tak ja som z tých čo nemajú možnosť, a to som jediná z okolia v tomto stave, ledva mamina postrážila počas pôrodu.. ale áno, s babyfonom v kocikarni, aj párty s kamošmi bola😂😂😂😂 takze kde je vola je cesta a kompromis. Alebo striedačka. Ale opakujem, nie nemá každý možnosti, netreba zabúdať aj na iné životne situácie než je tá vlastná ;)

katarinka289
24. feb 2021

@nancy666 ak niekto nema rodinu a chce chodit do kina,muzea,opery nema si robit deti.Ja som bezne posadila deti do auta a isla s nimi nakupovat.Na zaver sme isli do detskeho kutika,kde som si dala kavu a oni sa vyhrali. Ak je sama teraz pravdepodobne bola sama aj pred tym.Dobre kamosky pridu k hore,ked hora nemoze k Mohamedovi.A ano presne ako pises.Kde je vola,tam je cesta. Kto si ako zariadi,tak ma.Ja som si 5,5 roka doma s detmi uzila

lianka123
24. feb 2021

@katarinka289 jasne, rocne sa ti samo prehralo v detskom kutiku 🙈🙈🙈

patrishapat
1. mar 2021

Žijem len preto, že mám malé deti. Inak by ma asi už na tomto veľmi škaredom svete nebolo

Strana
z3