Ako sa správa partner k svojej matke, tak sa bude aj k tebe
Ahojte žienky,
Hneď v úvode sa opýtam, či súhlasite s týmto výrokom a aké máte skúsenosti vy. Či sa k vám partner správa rovnako ako k svojej matke alebo práve naopak?
Jedná sa totiž to o to, že už dlhší čas pozorujem ako sa správa môj partner k svojej mame. Odvrkne jej, často krát je na ňu mierne arogantný reaguje na ňu podráždene a pod. Viem, že ju má rád, viem, že on city nejak neprejavuje špecialne ale toto sa mi moc nepozdáva/prekáža. Vie o tom, upozornila som ho na to, opýtala som sa viac krát či sa bude ku mne správať inak, odpoveď bola ,, s tebou to je iné "
Moja mamina stále tvrdí, že jej niečo na ŇOM vadí, nemá ho rada ( s predošlými partnermi tento problém nemala ) a ja teraz stojím pred dilemou či je to ten správny partner. Pretože ak sa bude správať ku mne rovnako, (čo pravdepodobné byť môže ) tak s takýmto mužom ja určite žiť nechcem. A radšej pobaliť kufre a zdrhnúť, kým je ešte čas...
Inak je to chlap pozorný, vzdelaný, ambiciózny... Od prvej chvíle som z neho bola očarená avšak, obávam sa tejto možnosti. Nechcem premeškať iné životné šance ( možnosť ísť do zahraničia a pod )
@natalym Na tieto nevyriešené traumy z minulosti sú veľmi dobré absolvovať rodinné konštelácie, môžeš aj sama, ale najlepšie spolu s manželom, prípadne dáka psychoterapia, sama som tomu veľmi neverila, až osobná skúsenosť mi ozaj možem povedať zmenila život, samozrejme k lepšiemu a tým pádom aj partnerský vzťah je super.
@janickacrazy Zatiaľ som našla len tieto konštelácie s ľudmi, ktorí nemajú usporiadaný vlastný život, tak som to nejako neriešila. Ale určite ešte budem hľadať. ďakujem.
@janickacrazy ahoj a u koho si bola na konstelacie?ja by som to chcela riesit len neviem na koho sa obratit nejake referencie neviem najst na nete.dakujem
Tiez suhlasim :( bohuzial

@natalym Gratuluji! 😵