icon

Ako sa vyrovnať s pánskymi výjazdmi?

pupavienocka
29. jún 2013

Môj partner chodil vždy veľmi rád na pivo, ale v poslednej dobe mu to asi nejak zachutilo a chodí takmer každý týždeň. Lezie mi to už na nervy. Paradoxom je, že som teraz tehotná a chodí viac na výjazdy ako keď som tehotná nebola. Ako sa vyrovnať s pánskymi výjazdmi? A čo bude keď budeme mať dieťa? Bude už aspoň vtedy konečne viac doma?

Strana
z3
pupavienocka
autor
30. jún 2013

@zuzi0110 Ďakujem za tip, skúsim si prečítať

matafen
30. jún 2013

@pupavienocka Ja som chodila s mojim na pivo aj ked som bola tehotna, ba dokonca este castejsie ako predtym, strasne mi islo na chut pivo, kazdy den som si musela dat, samozrejme nealko a najlepsie capovane, cele leto sme vecery presedeli na terasach pri pive 🙂 Necitala som este predchadzajuce prispevky, ale preco nejdes s nim? Ved tehotenstvo nie je choroba a aj cigaretovemu dymu sa da vyhnut 😉

canama
30. jún 2013

@julovalevica tak to ze muz si nevsimne ze si predizajnovala detsku izbu, to uplne chapem....to je u vacsiny muzov bezne. a to ze ta to tak extremne rozculilo zato uz asi mozu tvoje hormony, ktore ta tesne pred prichodom babatka uz vytacaju do najvyssich obratok, tiez som to zazila....a po porode bude aj horsie. 😉 inak suhlasim s babami, ktore radia v maximalnej moznej miere si zachovat aj popri materskych povinnostiach vlastny zivot a identitu. viem, nie je to lahke, hlavne ak vacsina tvojich kamosiek este nema deti, ale nie je to nemozne. ono, naozaj zeny su tam kde su najma kvoli sebe. zeny stale cakaju nejake galantne gesta od svojich partnerov, ze sa im budu stale ponukat s cim mozu pomoct, ale pravda je taka ze v rodine kde je male dieta su vsetci utahani....cize ked nieco od muza potrebujes, treba to povedat jasne a hlavne ziadne prosikanie....obaja budete rodicia, mate rovnake prava a teda aj povinnosti by ste si mali delit rovnakym dielom. ci uz pojde o pomoc v domacnosti alebo starostlivost o dietatko....ja som bola na prvej party 3 tyzdne po porode.....sice este nechutne tucna, iba na chvilu a samozrejme bez alkoholu, ale velmi dobre mi to padlo. a na zaver: hlavne si nenechaj nahovorit ze starostlivost o male dieta a cely chod domacnosti je to iste ako praca na 1 pracovny uvazok. 😉

pupavienocka
autor
30. jún 2013

@matafen Sem tam raz za dva mesiace spolu my dvaja na pivo skočíme. Ale inak sedávame doma pri telke. Nebráva ma nikam. On mi vždy povie, keď ide na výjazd s chlapmi, že s partnerkami by nemohli vziať, lebo oni ako chlapi by sa tak uvoľniť nevedeli.

pupavienocka
autor
30. jún 2013

A ešte ma vždy rozčuľovali tie ich chlapské trojdňové chatovačky

mima4
30. jún 2013

Inak, taka rada pre pariky, a krasny manzelsky zivot - zruste v domacnosti televizor!! Zrazu budete mat ovela viac casu pre seba, na dlhe rozhovory, krasne hodiny plne pravdy o vasom vztahu 🙂

pupavienocka
autor
30. jún 2013

Ale žeby niekedy zorganizovali chatovačku aj s babami, tak to nikdy!

canama
30. jún 2013

@vroni kraaaasne napisane!!

pupavienocka
autor
30. jún 2013

chlapi sú proste iní a buď sa s tým vyrovnáme, alebo nie! Inak to už nevidím

pupavienocka
autor
30. jún 2013

A niekde som to už čítala, že televízor zabíja vášeň

mima4
30. jún 2013

@pupavienocka denodenne pozeranie televizora je predovsetkym prejavom ulety z realneho zivota... z uvedomenia si, ze moj zivot stoji za velke... 😒

pupavienocka
autor
30. jún 2013

sedenie pri telke je zabitý čas

pupavienocka
autor
30. jún 2013

A najväčší gól bol, keď sa raz môj drahý vrátil z pánskej chatovačky a povedal mi, že všecia kamoši, čo boli na tej chate sa mu chválili, že podvádzajú svoje partnerky. S čím sa chválil môj draahý, to som sa ho už radšej nepýtala.

pupavienocka
autor
30. jún 2013

no des. čo si mám potom o tých chlapoch myslieť?

mima4
30. jún 2013

@pupavienocka tak ti kamarati tvojho priatela alebo manzela nie su chlapi, ale zmrdi... tak sa muz nechova. Muz miluje svoju rodinu, je verny svojej zene a chrani ju, to je skutocny muz, to ti tam su len take druhotriedne telce..

pupavienocka
autor
30. jún 2013

@mima4 Moja reč. hoväda sú to

mechurik
1. júl 2013

@julovalevica noo, tak ja - vraj stale mlada stihla kocka, ktora urcite podla kolegov novych nema dieta, dopadla rovnako ako ty 🙂 no chlapi podla mna ani nevedia , kolko prace mame, myslia si, ze mame naozaj rodicovnsku dovolenku, a ze sa hrame iba s detmi vonku pri kavicke. ale pochopia to, az oni budu cele dni s dietatom doma 🙂 zial.

maria1989
1. júl 2013

@julovalevica ja to vôbec neberiem s rezervou, práve preto sa nevydávam a nemám deti 😉 na Slovensku sú tak chlapi proste naučení, od mamičky k ženuške, prstom nepohnú, tak čo ja by som sa o všetko starala? 😀

maruska24
3. júl 2013

nečitala som celú diskusiu, ale problém podobný. Partner má dobrú prácu, pracuje tam kopec mladých ľudí, kopec takých čo už sú ženatý a vydaté. To že idú na pivo, či zahrať volejbal mi príde úplne normálne, ak to samozrejme nie je na dennom poriadku. Ale to, aby s kolegovcami trávil ešte aj chaty, kde je podmienka ísť bez rodiny či partnera, niekde na iný kraj Slovenska a na dobré 4 dni, kde je kvantum báb, ktoré majú asi riadny problém nájsť si chlapa, alebo ten doma im nestačí, keďže majú zapotreby organizovať takéto chatovice niekde v prdeli s mužmi, ktorý majú vlastné rodiny /a ešte aj cez prázdniny, kedy by sa fakt mali venovať svojej vlastnej rodine, ktorú si dobrovolne založili/. Asi som divná, ale príde mi to úbohé, aby niekto až takto prežíval pracovné vzťahy. Proste mi to vadí a som asi na hlavu, ale ja si to neželám aby takýmto spôsobom prežíval priateľské vzťahy s kolegovcami. Ak chcú organizovať chatovice, nech sa páči, ale pekne aj s rodinami a nie len tak samostatne.

Strana
z3