icon

Ako sa vyrovnať so zradou kamarátky?

11. okt 2020

Stalo sa to dávnejšie ale stále to škrie. Počas materskej som sa skamarátila s ďalšou maminou. Deň čo deň sme spolu kocikovali, navštevovali sa, darovala som jej plnú tašku oblečenia po synovi pre jej kamarátku zo sociálne slabej rodiny. Deti nám chodili spolu do škôlky, všetko super. Až sa to jedného dňa z ničoho nič zmenilo. Začala mi vyčítať, že ona môjho syna ponúkla nakrájaným jablkom častejšie ako ja jej syna, pamätala si kedy mu dala chrumku, či cukrík a dokonca u nich raz zjedol párok. Ja som len pozerala s otvorenými ústami. My sme tiež nosili chrumku, tyčinky a vždy som ich oboch ponúkla. Aj keď prišli na návštevu tak som im napiekla koláče, keď som ja išla ku nim, vždy som jej malému priniesla nejakú maškrtu, ovocie. Nakricala po mne na ulici. Dlho ma to trápilo, skúšala som sa s ňou kontaktovať, vysvetliť si to ale ona mi napísala, že už nemá záujem sa so mnou kamarátiť, doteraz tomu nechápem. Stretávame sa v šatni ale robí sa že má nepozná, ani sa nepozdravime. Veľmi ma sklamala. Mám aj iné kamarátky ale odvtedy moje deti nesmú od nikoho nič zobrať pre istotu. Aby si to niekto nezapisoval.

Strana
z4
kulumulu123
13. okt 2020

@kakakina irónia je ze keď stretnem ich dcéru raz zadlhokansky čas cca 1xza 3-4r ta sa jediná so mnou baví normálne takže fakt netusim

vanilka83
13. okt 2020

Podla mna je ubohe hlavne to ze ide o deti... Ze ked dala nieco tvojmu tak co na oplatku cakala ze to iste prinesies ty jej synovi? Tak jej povedz najblizsie ci ma spisany zoznam 😂 co všetko tvoj maly u nich pojedol a aj to ze male dieta neponukla nezištne je dosť sprosté. Alebo rovno od neho si mala pytat 😏 ze ty si u nas zjedol 1 parok 2 lupienky tak davaj naspat... Hrozne dufam ze ta nenapadne sa jej ešte pchat do zadku.

kassandra25
13. okt 2020

Ahojky, tak to mi je luto, ze to takto skoncilo a cele to zaboli, poznam. Ja som tiez nikdy nedala mojim detom chipsy, nikdy ma to nenapadlo. Vzdy len banan, jablka v doze, a ked kukuricny chlebik, ci zdravsie keksy. Asi to nevplyvalo na nu dobre, ked vnimala rozdiel, medzi vami a nimi ako rodinami a takto to ukoncila. Krik a divadlo na ulici si mohla ale odpustit. S jej ignorovanim asi nic nespravis, len sa prisposobit. Tak drzim palce a hlavu hore.

veronicka88
13. okt 2020

Mám naj kamošku. Poväčšine má vždy materiálne viac ako my🤷ale doprajem nezávidím.jej muž tiež maka,ona vkuee s deckami sama. Keď prídeme tam vždy niečo ponúkne aj môjmu a ja takisto u nás doma deťom čo to pripravím.ked sme na Tom boli s mužom finančné dosť zle chvíľu pár krát som od nej odchadzala s plnou taškou potravín. Ona viem že dnes jej to viem vrátiť viacnásobné...nikdy,NIKDY mi nenapadlo riešiť kto má viac. Pozvala má v tej dobe pár krát na kávu,dnes poväčšine platím ja...lebo môžem lebo chcem. Nie že musím. Je mi ako sestra. Toto je kamarátstvo. Nie žabomyšie vojny ak mám problém otvorím ústa,a ona takisto.

siasis
13. okt 2020

@simculllka by si dobre zarobila na nas 😂 zachvilku bude forum ze kamaratkine decko nas vyziera 😂😂😂😂

autor
13. okt 2020

Dievčatá, ďakujem za odpovede. Ja som s tým viac menej zmierená a taktiež už nemám záujem o priateľstvo s ňou. Takto sa dobrá kamarátka nesprava. S takýmto správaním som sa stretla prvý krát. Tak ma to soklo ale život ide ďalej.
Pre tie, ktoré sa čudujú že ma to zranilo a asi neviem čo sú starosti. Verte mi, že viem. Avšak nežijeme vo vzduchoprazdne a naše životy, náladu, spokojnosť ovplyvňujú aj medziľudské vzťahy. Keď sa s niekým priatelite 3 roky a on potom na vás nakrici a povycita čo všetko dal vášmu decku, tak je to nepríjemné. Našťastie mám aj ďalšie kamarátky ale mojim deťom som už zakázala pýtať od niekoho čo i len žuvačku. Deliť sa s ostatnými ich učím. Všetkým vám prajem len dobré kamarátky. Ktoré nikdy nesklamú.

Strana
z4