icon

Ako sa zbaviť svokry?

ivana890
21. aug 2013

Baby radte.mam problem a to je. Svokra.po 10rokoch stravenych v zahranici kde nikdy nemusela pracovat sa vratila na sk svokra.s priatelom sa rozisla.samozrejme dotrepala sa k nam. Stym ze pohlada si pracu zozenie podnajom.a problem vyrieseny.ale ona je u nas 2 mesiace.pracu nehlada,ledva sa dohrabala na urad sa zaevidovat a to je vsetko.akurat. co zhana tak je chlap od ktoreho caka ze zas si ju vezme na krk.ma 46 rokov,do prace sa jej nechce,byvat nema kde,moj muz je tiez v zahranici,tak sa s nu jedujem sama.ako sa jej mam zbavit,a vysvetlit jej ze zivot neni telenovela,ale je o plateni uctov a chodenia do prace??

Strana
z2
evickav
25. aug 2013

@ivana890 my sme riesili nieco podobne, tak viem ze je to velmi tazke,,, ale uz ked som mala toho fakt plne zuby, lebo uz sme sa aj s mm dost hadali a absolvovala som do toho este aj IVFka, tak som si pekne so svokrou sadla - bez mm - a povedala som jej, ze ked si do mesiaca nenajde byt, tak jej najdeme my, ale bude to prvy v ponuke,,, u nas to pred tym trvalo rok a nic sa jej akoze nepacilo, lebo nic nehladala,,, a cuduj sa svete zrazu sa jej aj chcelo ist pozret a uz v nom byva tusim 10 rokov,,,
Takze ja by som to riesila asi takto: poposielala by som svokre ziadosti na pracu - aj upratovacku, to je jedno co,,, len aby ju zobrali a hned by som jej k tomu dohovorila aj prenajom bytu, alebo podnajom,,, tak aby to mohla zaplatit z platu,,, alebo najst pracu s ubytovanim,,,
Dať jej to pekne pod nos, zbalit jej k tomu igelitky a papa 🙂
Alebo si vymysli, ze potrebujes miesto v byte pre niekoho - tvoja mamka? alebo niekto na chvilu, ze potrebuje u vas chvilu byvat,,, ze svokre ste uz pomohli a chceli by ste aj druhemu pomoct,,,
A este mozes jej foto poposielat do roznych zoznamiek a snad sa uz len niekto najde 🙂
Drzim palce,,, je to boj na dlhe lakte :(

maminuska
25. aug 2013

@ultra mám rada tvoje názory , fakt vidiet že si zrelý muž. 🙂

henamichal
25. aug 2013

@ultra výborne si to napísal !

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ivana890
autor
25. aug 2013

@evamarek77 ako svoje deti by som jej nenechala ani na pol dna, kedze ona cely den sedi pri telke a malí by sa ani von nedostali za cely den, pred 3 tyýždnami nam doviezli nový nabytok muz jej povedal chod s malymi aspon na chvilu za činžiak a viete čo mu nato povedala?? je mooc teplo, takze asi tak, nakonec som isla s nimi ja, Malí su zvyknutí cele dni byt vonku hlavne ked je ešte teplo, a nechat ich zatvorenych snou doma, tak to by som si neodpustila 😒 😒 😠

ivana890
autor
25. aug 2013

@sashabb mala byt ktory predala

kiko2008
25. aug 2013

@janinah za jedno ho chapem nechce vyhodit svoju matku, sposobom zbal sa a vypadni, za druhe povedal jej že zo začiatku jej pomože a potom nech sa stara, ale kolko ten začiatok bude trvat to nevedno...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
fra
25. aug 2013

hm, ako ju tak opisuješ, zda sa mi, že podstatne vačšiu šancu máte so zoznamovacím inzerátom (najepšie na nejakom zahraničnom portáli) ako s inzerátom na prácu 😝 😅

technika5
2. mar 2020

Viem,ze je to uz 7 rokov odvtedy,ale ako to vlastne dopadlo? 🤔

Strana
z2