Ako sa zbaviť svokry?
Baby radte.mam problem a to je. Svokra.po 10rokoch stravenych v zahranici kde nikdy nemusela pracovat sa vratila na sk svokra.s priatelom sa rozisla.samozrejme dotrepala sa k nam. Stym ze pohlada si pracu zozenie podnajom.a problem vyrieseny.ale ona je u nas 2 mesiace.pracu nehlada,ledva sa dohrabala na urad sa zaevidovat a to je vsetko.akurat. co zhana tak je chlap od ktoreho caka ze zas si ju vezme na krk.ma 46 rokov,do prace sa jej nechce,byvat nema kde,moj muz je tiez v zahranici,tak sa s nu jedujem sama.ako sa jej mam zbavit,a vysvetlit jej ze zivot neni telenovela,ale je o plateni uctov a chodenia do prace??
@evamarek77 ako svoje deti by som jej nenechala ani na pol dna, kedze ona cely den sedi pri telke a malí by sa ani von nedostali za cely den, pred 3 tyýždnami nam doviezli nový nabytok muz jej povedal chod s malymi aspon na chvilu za činžiak a viete čo mu nato povedala?? je mooc teplo, takze asi tak, nakonec som isla s nimi ja, Malí su zvyknutí cele dni byt vonku hlavne ked je ešte teplo, a nechat ich zatvorenych snou doma, tak to by som si neodpustila 😒 😒 😠
hm, ako ju tak opisuješ, zda sa mi, že podstatne vačšiu šancu máte so zoznamovacím inzerátom (najepšie na nejakom zahraničnom portáli) ako s inzerátom na prácu 😝 😅

@ivana890 my sme riesili nieco podobne, tak viem ze je to velmi tazke,,, ale uz ked som mala toho fakt plne zuby, lebo uz sme sa aj s mm dost hadali a absolvovala som do toho este aj IVFka, tak som si pekne so svokrou sadla - bez mm - a povedala som jej, ze ked si do mesiaca nenajde byt, tak jej najdeme my, ale bude to prvy v ponuke,,, u nas to pred tym trvalo rok a nic sa jej akoze nepacilo, lebo nic nehladala,,, a cuduj sa svete zrazu sa jej aj chcelo ist pozret a uz v nom byva tusim 10 rokov,,,
Takze ja by som to riesila asi takto: poposielala by som svokre ziadosti na pracu - aj upratovacku, to je jedno co,,, len aby ju zobrali a hned by som jej k tomu dohovorila aj prenajom bytu, alebo podnajom,,, tak aby to mohla zaplatit z platu,,, alebo najst pracu s ubytovanim,,,
Dať jej to pekne pod nos, zbalit jej k tomu igelitky a papa 🙂
Alebo si vymysli, ze potrebujes miesto v byte pre niekoho - tvoja mamka? alebo niekto na chvilu, ze potrebuje u vas chvilu byvat,,, ze svokre ste uz pomohli a chceli by ste aj druhemu pomoct,,,
A este mozes jej foto poposielat do roznych zoznamiek a snad sa uz len niekto najde 🙂
Drzim palce,,, je to boj na dlhe lakte :(