icon

Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?

kisska158
6. júl 2011

ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie

kvetinqa
15. júl 2011

@sarzan to, ze tu travia mamicky na materskej kopu casu by som pochopila, ale ze tu cely den nieco riesi chlap, tak to hovori same za seba! Musis byt velmi vytazeny..

sarzan
15. júl 2011

@kvetinqa a co tym chces povedat? ak ti tu vadim nevsimaj si ma,ignoruj ma,nahlas adminom-moznosti mas neurekom

kvetinqa
15. júl 2011

@sarzan A na co by mi to bolo? Staci si precitat par tvojich sprav a kazdy pochopi co si zac. Vlastne sa teraz cudujem, ze ti odpisujem. Len by ma zaujimala napln tvojej prace, ked cele dni presedis na fore pre buduce mamicky a mamicky...

sarzan
15. júl 2011

@kvetinqa tak ja už teda idem aby si nepovedala,že tu travim 25 hodin denne ked den ma len 24

kvetinqa
15. júl 2011

@sarzan ty si niekedy aj po sebe citas, co pises? maj pekny pracovny den

zajo79
15. júl 2011

@sarzan pokial zarobis - tak platit musis. zo zakona ma narok dieta na podobnu zivotnu situaciu ako rodic. Ked ta da matka tvojho dietata na sud, a tebe to vyjde... tak by dostala aj 500

to ze ma neake stare handry po sestrach... tak to by na sude nezavazilo.

a 100€...ooo, doprajes dietatu teda. vybavicka je draha... to nejde len o par handier ktore treba kupit. 😔 😉

elise
15. júl 2011

@sarzan ešte má právo pýtať výživné aj na seba a to od začiatku tehotenstva na výživu a má na to nárok do 3 rokov veku dieťaťa + výživné na dieťa🙂

sarzan
15. júl 2011

@elise no neviem ci aj na seba ona robila,viem,že na vybavu ma,ale sak som povedal,že jej dam len nemala este vsetko kupene

sarzan
15. júl 2011

@zajo79 500 by podla mna nedostala,nestras ma dobre? 🙂 sak ked bude mat len rodicak dam jej viac

sarzan
15. júl 2011

@zajo79 no ona by mohla nakupit kadeco keby chce..o tej vybave by sa dalo polemizovat,niektore veci je zbytocne kupovat,napr.kocar sak mam po sestrinej malej

sarzan
15. júl 2011

@zajo79 takze vravis 100 je malo cisto len na dieta novorodenca pokial koji a nekupuje mlieko?

sarzan
15. júl 2011

@kvetinqa bude to kruty prac.den-prechladnuty som,boli ma cely clovek aj teplotu mam

ttrrinitty
15. júl 2011

@sarzan očividne si nič nepochopil,ale v pohode,sú to tvoje problémy,narobil si si ich sám a zámerne,tak sa maj ako chceš 😎

kvetinqa
15. júl 2011

@sarzan chudatko

sarzan
15. júl 2011

@ttrrinitty nemusis reagovat,ja tvoje prispevky nepotrebujem aj tak si si na mna zasadla 🙂

sarzan
15. júl 2011

@kvetinqa nevadí dnes to už nejako dobacujem

elise
15. júl 2011

@sarzan nezáleží na to m či robila alebo nie bola tehotná a má zo zákona nárok aj na výživné n aseba🙂

sarzan
15. júl 2011

@elise idem radsej preč zacinas ma desit 🙂 to kolko sa dava asi tak na nu?

elise
15. júl 2011

@sarzan prečo by mala mať kočár po sestrinej malej? každá chce mať taký aký jej vyhovuje čo vyhovovalo sestre nemusí jej🙂

sarzan
15. júl 2011

@elise kocar je kratkodoba zalezitost-dufam,že nekupi nejaky 1000 eurovy panna madova,musim ujst za mlaku alebo co 🙂

sarzan
Odpoveď bola odstránená
elise
15. júl 2011

@sarzan nechceš si založiť tému samostatnú: "sarzan a jeho problémy? " myslím že na dlhe roky by popísalo kooopec strán.
výživné na seba pýtaju tých cca 150-200 € a kočár cca taký priemer stojí od 200-600 € sú aj drahšie aj lacnejši a rôzne kombinácie aj pri niektorom autosedačka, takška ku kočíku, pláštenka, sieťa proti hmyzu a napríklad len si pozri kolko stojí balík plienok a taký balik tak mána nejake 2-3 dni akokeby dakedy aj za 2 dni minie.

ttrrinitty
15. júl 2011

@sarzan no comment 😝 😀

sarzan
15. júl 2011

@elise no ak bude chciet samozrejmä kupi najdrahssie plienky,idem už preč,ty mas dieta už?

sarzan
15. júl 2011

@ttrrinitty ved nase mamy plienky vyvarali! 🙂

sarzan
Odpoveď bola odstránená
didiana333
15. júl 2011

@sarzan upodozrievam ťa,že si tu robíš z každej baby len prču....Mám pravdu???? Keby mi otec dieťaťa poslal 100eur na výbavu,tak by som ho poslala niekam....len jazdený polský kočík tolko stojí...to by si už mohol vedieť,ked tu tráviš tolko času...

elise
15. júl 2011

@sarzan kúpi také plienky ktoré jej budú vyhovať a hlavne budu vyhovovať dieťaťu. ja už mám dieťa

vejinka
15. júl 2011

@sarzan tak gratulujeme otecko.

vejinka
15. júl 2011

jezkove oci ze 100 ecok! Plienky su dost draha zalezitost kocik autosedacka postielka oblecenie najlepsie nove vobec sa nemusi trafit do rocneho obdobia s velkostou .to ta nenapadlo? Kocik po sestre? Nepoznam mamicku co netuzi po novom kociku zvlast ked bude prve dieta.ked bude vacsie najvacsie vydavku bude obuv.kazde cca 3 m.novu.takze kludne to moze vyst aj na 500ecok mesacne.dalsia vec koji ale zajtra uz nemusi kade co sa stava a uz len potom tie mlieka kupovat .napisala by som ti toho ovela viac ale deti sa mi tu po posteliach mlatia a maju spat