Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?
ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie
@sarzan kto?jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ta tvoja? no osrala ta, taky je zivot. aj take su zeny. ale zadrhel bol urcite niekde inde... vyuzila ta... je tam toho. mal si si rozmysliet do koho pustas svojich bojovnikov... a deti si ty urcite spravis... dufam ze raz budes aj otcom, nie len darcom :D
@sarzan ale prosim ta... toto nie je Bckovy americky film, ze tvoje dieta inteligentne po tebe si ta vyhlada. na co by to asi tak robilo? aby spoznala nejakeho niktosa, ktory dieta spravil a potom sa takto choval? ked to dieta bude inteligentne, tak dufam ze po tvojej zene a o cloveka ako si ty nikdy nebude mat zaujem...
@sarzan dieťa nemusí vyhladať biologického otca-darcu spermii ak mu matka a nový nevlastný iotec vytvoria také zázemie a rodinnu pohodu že bude spokojné s tým čo má🙂 nie je dôležitý otec -biologický čo dieťa splodil ale ten ktorý ho vychoval🙂 a hlavne ten ktorý ľubi nielen jeho ale aj jeho matku🙂
@sarzan z tvojich príspevkov mi je jasné, že si nebezpečný psychopat... daj sa liečiť, pretože si obyčajná nula, ktorá kazí život každému okolo seba.... Ty si hovoríš otec? TY???? ten ktorý uráža matku svojho dieťaťa a všetky ženy na MK? Si zakomplexovaný a svoje komplexy si riešiš tu, ale toto je nesprávne miesto.... svoje problémy si rieš sám a nikoho nezaťažuj.... máš scestné názory a chováš sa ako primitív.... porozmýšľaj nad sebou,.... ľutujem ženu, ktorá s tebou bola.... ja by som s tebou nevydržala ani sekundu a keby ťa uvidím tak ti naplujem do ksichtu..... čo sa ty staráš do toho, kto komu "roztiahne nohy"? ty si radšej dávaj pozor, aby si už nikdy v živote niekomu neurobil to čo bývalej.... Ešte jedna urážka tu padne z tvojej strany na niekoho tak mi ver, že Ti vybavím bloknutie.... dávaj si pozor na papulku. Z toho vášho "výživného" ak sa to tak aj dá nazvať žena nekúpi dieťaťu ani plienky nie to ešte oblečenie, hračky, jedlo.... tak porozmýšľaj, či sa to nám tak oplatí!!!!!!
@sarzan ty tu spominas pravopis. si neprijemny a drzy. co tu mne pises komu ja roztahujem nohy. tak hadam svojmu muzovi ked som vydata. to ze ty si skoncil pre tu svoju co nevie pravopis ma skutocne mrzi ale nebud jak primos a neplut horuce sliny vsade na vokol. preco si nezalozis svoju temu? kisska chcela poradit podporit, ty tu len vyryvas
@kisska158 držím Ti palce 😵 zvládneš to ako slobodná mamička, to mi ver.... horšie by bolo keby si zostala s bývalým..... toto bolo tvoje najlepšie rozhodnutie, teš sa na bábätko, ono ti dá milionkrát viac lásky 😵 urobila si najlepšiu vec, aká sa dala 😉 a tvoje dieťatko ti ešte bude ďakovať, keď dospeje, pretože uvidí, že sú rodiny, v ktorých to nie je ružové... a bude rado, že má skvelú maminu, ktorá to dokázala aj sama....

@pici ved vravela,že ma zdravotne problemy a nemoze byt tehotna 🙂,ja si dieta este spravim