icon

Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?

kisska158
6. júl 2011

ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie

sarzan
9. júl 2011

@pici ved vravela,že ma zdravotne problemy a nemoze byt tehotna 🙂,ja si dieta este spravim

pici
9. júl 2011

@sarzan kto?jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ta tvoja? no osrala ta, taky je zivot. aj take su zeny. ale zadrhel bol urcite niekde inde... vyuzila ta... je tam toho. mal si si rozmysliet do koho pustas svojich bojovnikov... a deti si ty urcite spravis... dufam ze raz budes aj otcom, nie len darcom :D

sarzan
9. júl 2011

@pici ak bude mat dieta inteligenciu po ocinovi samo si ho casom vyhlada už len zo zvedavosti,ja jej to prajem-nech si najde bohatsieho,krajsieho,laskavejsieho atd atd.

pici
9. júl 2011

@sarzan ale prosim ta... toto nie je Bckovy americky film, ze tvoje dieta inteligentne po tebe si ta vyhlada. na co by to asi tak robilo? aby spoznala nejakeho niktosa, ktory dieta spravil a potom sa takto choval? ked to dieta bude inteligentne, tak dufam ze po tvojej zene a o cloveka ako si ty nikdy nebude mat zaujem...

sarzan
9. júl 2011

@pici chcela dieta tak som jej ho dal som preto zlym clovekom?

elise
9. júl 2011

@sarzan dieťa nemusí vyhladať biologického otca-darcu spermii ak mu matka a nový nevlastný iotec vytvoria také zázemie a rodinnu pohodu že bude spokojné s tým čo má🙂 nie je dôležitý otec -biologický čo dieťa splodil ale ten ktorý ho vychoval🙂 a hlavne ten ktorý ľubi nielen jeho ale aj jeho matku🙂

sarzan
9. júl 2011

@pici ta nevie ani pravopis prosim ta..ktovie človek mieni pan boh mení,ale asi mas v tomto pravdu-bude ho huckat proti mne

domyyy
9. júl 2011

@sarzan z tvojich príspevkov mi je jasné, že si nebezpečný psychopat... daj sa liečiť, pretože si obyčajná nula, ktorá kazí život každému okolo seba.... Ty si hovoríš otec? TY???? ten ktorý uráža matku svojho dieťaťa a všetky ženy na MK? Si zakomplexovaný a svoje komplexy si riešiš tu, ale toto je nesprávne miesto.... svoje problémy si rieš sám a nikoho nezaťažuj.... máš scestné názory a chováš sa ako primitív.... porozmýšľaj nad sebou,.... ľutujem ženu, ktorá s tebou bola.... ja by som s tebou nevydržala ani sekundu a keby ťa uvidím tak ti naplujem do ksichtu..... čo sa ty staráš do toho, kto komu "roztiahne nohy"? ty si radšej dávaj pozor, aby si už nikdy v živote niekomu neurobil to čo bývalej.... Ešte jedna urážka tu padne z tvojej strany na niekoho tak mi ver, že Ti vybavím bloknutie.... dávaj si pozor na papulku. Z toho vášho "výživného" ak sa to tak aj dá nazvať žena nekúpi dieťaťu ani plienky nie to ešte oblečenie, hračky, jedlo.... tak porozmýšľaj, či sa to nám tak oplatí!!!!!!

sarzan
9. júl 2011

@elise ona vyhlasila,že chlapa nepotrebuje-tak asi zatial ani nevyhladava

pici
9. júl 2011

@sarzan nie ty sa len chovas k nej tak akos a chovas tu k zenam tak sa jej necudujem.
a to ze ani pravopis nie je, tak to ty si si ju vybral za matku pre svoje dieta nie ja... tak co ti k tomu mam povedat?

sarzan
9. júl 2011

@domyyy nevyhrazaj sa a blokuj ak chces

domyyy
9. júl 2011

@sarzan uvedom sa a ak tu chceš byť tak sa podľa toho chovaj 😉

sarzan
9. júl 2011

@pici pravopis sa da prekusnut aj ked oci to kole,menime nazory a to je zle?

sarzan
Odpoveď bola odstránená
pici
9. júl 2011

@sarzan ty tu spominas pravopis. si neprijemny a drzy. co tu mne pises komu ja roztahujem nohy. tak hadam svojmu muzovi ked som vydata. to ze ty si skoncil pre tu svoju co nevie pravopis ma skutocne mrzi ale nebud jak primos a neplut horuce sliny vsade na vokol. preco si nezalozis svoju temu? kisska chcela poradit podporit, ty tu len vyryvas

domyyy
9. júl 2011

@sarzan tak ak tebe niekto pomáha a podporuje ťa tak to rob aj ty.... je tu veľa mamičiek, ktoré sú s detičkami samé a tie tvoje reči im teda na psychickom zdraví nepridávajú 😉

sarzan
9. júl 2011

@domyyy fajn už som ticho

sarzan
9. júl 2011

@pici to si pochopila trochu svojsky-ja som neutocil priamo na teba,ale vseobecne,ja som chcel najskor bejby az potom mozno svadbu

pici
9. júl 2011

@sarzan no ty si dal so prispevku moje meno tak neviem ako inak sa to da pochopit

domyyy
9. júl 2011

@kisska158 držím Ti palce 😵 zvládneš to ako slobodná mamička, to mi ver.... horšie by bolo keby si zostala s bývalým..... toto bolo tvoje najlepšie rozhodnutie, teš sa na bábätko, ono ti dá milionkrát viac lásky 😵 urobila si najlepšiu vec, aká sa dala 😉 a tvoje dieťatko ti ešte bude ďakovať, keď dospeje, pretože uvidí, že sú rodiny, v ktorých to nie je ružové... a bude rado, že má skvelú maminu, ktorá to dokázala aj sama....

elise
9. júl 2011

@sarzan ale s bábenkom sa vyberá aj matka dieťaťa najskôr musíš ženu milovať a chcieť a potom spolu chcieť bábenko

sarzan
9. júl 2011

@pici sa chytas malicherností

sarzan
9. júl 2011

@elise ved ona bude dobra mamina a to je podstatne

pici
9. júl 2011

@sarzan to nie su malichernosti, ty si tu neprijemny na kazdeho

elise
9. júl 2011

@sarzan tak sa s tým zmier, rozhodla sa bez teba tak to akceptuj🙂

domyyy
9. júl 2011

@sarzan povedal si, že už budeš ticho tak tu neotravuj mamičky, a rieši sa tu kisskin problém, nie tvoj, napíš čo ťa ťaží do novej témy, tam budú pomáhať tebe 🙂 a ešte niečo ti radím, ospravedlň sa za svoje chovanie, lebo tu dlho nezotrváš 😉

sarzan
9. júl 2011

@elise ja som ju v troch fazach mal chut nechat....ale zivot je aj o odpustení-cim väčššiu vec odpustis tym si lepsim clovekom

sarzan
9. júl 2011

@domyyy ved som bol ticho a tebe to nedalo a zas mi tu adresujes svoje mudrosti 🙂,ono sa to vzdy zvrtne akosi inam,nenastal cas zamknut tuto temu? 99% bolo za to nech ho pusti k vode takze asi je dohovorene

domyyy
9. júl 2011

@sarzan nemusí sa zamknúť, prečo? ak by ju aj zamkli tak len kvôli tebe.... a nebol si ticho čo sa ostatných týka, myslím si, že si dosť tvrdo urazil pici, ona to možno tak neberie, neviem.... ale ja byť v jej koži, neviem čo by som robila....

sarzan
9. júl 2011

@pici to ma az tak sledujes ci co?