icon

Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?

kisska158
6. júl 2011

ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie

ela2710
13. júl 2011

@sarzan zakladom vztahu je dovera, ale to asi nepoznas 😒

sarzan
13. júl 2011

@vierka0 tak ty si takto z prace kratis chvilku chatovanim-za to ta platia?

sarzan
13. júl 2011

@ela2710 doveru moze niekto nastrbit

vierka0
13. júl 2011

@sarzan vies houby o mojej praci, tak sa k nej nevyjadruj ! je mi ta luto..si velmi smutny maly clovek, zrejme netusis, co je to normalny zdravy partnersky vztah..

sarzan
13. júl 2011

@vierka0 ale pochybujem,že ta platia za chatovanie...mna tu ides osocovat a ty chatujes v preaci miesto totho aby si robila to za co ta platia...si velka zena,ale len v niektorých veciach

vierka0
13. júl 2011

@sarzan tymto krasnym a zmusluplnym zhrnutim mojej osobnosti, koncim moju debatu s tebou 😀 😀 a radim tak aj ostatnym babam tu, prosim ignorujte poznamky sarzana 😀

ela2710
13. júl 2011

@sarzan ja si myslim, ze by si sa nemal vyjadrovat k praci vierky, ved o jej praci nic nevies, a mimochodom existuje aj polhodinova pauza 😀 a nie kazda robota si vyzaduje 7,5 hodiny sustredenosti 😉

sarzan
13. júl 2011

@vierka0 dakujem uzivatelke fora modry konik vierke nulovej za styri prispevky 🙂 hastala vista

sarzan
13. júl 2011

@ela2710 zlatino kolko mas rokov?

ela2710
13. júl 2011

@sarzan nie som ziadne zlatino - aspon nie pre teba, a mam 18 rokov, mam to aj v pase, staci citat 😉

sarzan
13. júl 2011

@ela2710 tak nezlatino,ja som si nepozrel pas,si celkom rozumna na ten vek

ela2710
13. júl 2011

@sarzan ja si nemyslim, ze velkost inteligencie sa meria vekom 😝

sarzan
13. júl 2011

@ela2710 pisal som rozumna nie inteligentna 😎

ela2710
13. júl 2011

@sarzan ma zmysel s tebou debatovat? asi nie, nieze ja mam na vsetko odpoved ale ty

sarzan
Odpoveď bola odstránená
vierka0
13. júl 2011

@ela2710 sa ti cudujem, ze reagujes 🙂 kasli na neho 🙂

ela2710
13. júl 2011

@vierka0 aspon mam lepsiu naladu, fakt mi je do smiechu z niektorych jeho nazorov, tazku hlavu sa z nich ani neda robit 😀

sarzan
13. júl 2011

sa to zvrtlo ako v kazdej teme,ale tak aspon sme sa dozvedeli zase co to nove 🙂

sisaha
13. júl 2011

@sarzan len o tebe sa neda dozvediet uz nic nove....my ta mame precitaneho ako vcerajsie noviny 😀

sarzan
13. júl 2011

@sisaha len ci citas spravne noviny draha 🙂

sarzan
13. júl 2011

tak si spravme taku summar pre zakladatelku tejto diskušky-chlapa nechaj,priezvisko daj svoje,vyzivne asi by som v tvojom pripade nechcel kedze je dost švorc...

sisaha
13. júl 2011

@sarzan len tie najspravnejšie....MK..

sarzan
13. júl 2011

@sisaha to neviem ake su,mne sa najlepssie citaju take za ktore som neplatil ja

pici
13. júl 2011

@sarzan jezis o co tebe stale ide? ty co mas za pracu, ked tu vysedavas a deres klavesnicu,nic plodne nepovies, iba si stale chces umelo vydobit nejaky post, napriek tomu, ze ta tvoja proste s tebou nechce nic mat. ja by som byvaleho meno nedala, ani by som ho do rodneho listu nedala, a svoje ubohe vyzivne, ktore by urcil sud, by som si radsej niekde odrobila popri materskej, aby som s tym clovekom nemala skutocne nic spolocne, a tym padom ani moje dieta by nemuselo vediet kto je otec, a otecko by nemal nan ziaden ale ziaden narok...

hajanka
13. júl 2011

@sarzan ty si taaaak vedla (vzdy a vsade), ze sa na to uz ani reagovat neda, ani vyvraciat neoplati! Kolko mas rokov ak sa smiem spytat... to len preto, ze bud mas este -nast a o zivote nic nevies, alebo mas -dsat a stale o zivote nic nevies! Otvor konecne oci a porozhliadni sa okolo seba poriadne. Tvoje nazory su dokazom toho, ze niekde nastala chyba...

ela2710
13. júl 2011

@hajanka mne napisal, ze ma 30

hajanka
13. júl 2011

@ela2710 15-30-50 to je asi jedno, s takymto intelektom 😕 mal by so sebou nieco robit, inak tu bude min. do 70-tky trepat taketo bludy

pici
13. júl 2011

@ela2710
@hajanka na veku nezalezi... ked je niekto takyto nevyzrely v 30tke.. uz mi asi dochadza rozhodnutie jeho ex :D

alenah31
Autor odpoveď zmazal
hajanka
13. júl 2011

@alenah31 to je smutne :( este ze to tak dobre dopadlo!

Ja nepochopim, co si chcu ti chlapi tym dokazovat????? Chlap prizna otcovstvo, chce aby sa volalo po nom, plati na dieta taku zobracenku.... a aj tak mu je ukradnute! Ze mu nie je hanba! Sa cudujem aj sudu, ze take nieco povolil.

Nam bolo povedane, ze otec nemusi byt pritomny na sude pri pojednavani o zmene priezviska 😒