Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?
ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie
sa to zvrtlo ako v kazdej teme,ale tak aspon sme sa dozvedeli zase co to nove 🙂
tak si spravme taku summar pre zakladatelku tejto diskušky-chlapa nechaj,priezvisko daj svoje,vyzivne asi by som v tvojom pripade nechcel kedze je dost švorc...
@sarzan jezis o co tebe stale ide? ty co mas za pracu, ked tu vysedavas a deres klavesnicu,nic plodne nepovies, iba si stale chces umelo vydobit nejaky post, napriek tomu, ze ta tvoja proste s tebou nechce nic mat. ja by som byvaleho meno nedala, ani by som ho do rodneho listu nedala, a svoje ubohe vyzivne, ktore by urcil sud, by som si radsej niekde odrobila popri materskej, aby som s tym clovekom nemala skutocne nic spolocne, a tym padom ani moje dieta by nemuselo vediet kto je otec, a otecko by nemal nan ziaden ale ziaden narok...
@sarzan ty si taaaak vedla (vzdy a vsade), ze sa na to uz ani reagovat neda, ani vyvraciat neoplati! Kolko mas rokov ak sa smiem spytat... to len preto, ze bud mas este -nast a o zivote nic nevies, alebo mas -dsat a stale o zivote nic nevies! Otvor konecne oci a porozhliadni sa okolo seba poriadne. Tvoje nazory su dokazom toho, ze niekde nastala chyba...
@alenah31 to je smutne :( este ze to tak dobre dopadlo!
Ja nepochopim, co si chcu ti chlapi tym dokazovat????? Chlap prizna otcovstvo, chce aby sa volalo po nom, plati na dieta taku zobracenku.... a aj tak mu je ukradnute! Ze mu nie je hanba! Sa cudujem aj sudu, ze take nieco povolil.
Nam bolo povedane, ze otec nemusi byt pritomny na sude pri pojednavani o zmene priezviska 😒

@sarzan zakladom vztahu je dovera, ale to asi nepoznas 😒