Ako si striedate starostlivosť o dieťa cez prázdniny?

lienka369
5. aug 2017

Ahojte 🙂
Chcem sa opytat, ako si striedate starostlivost o dieta cez prazdniny? Resp.ako mate nastavene dni kedy ide dieta ku otcovi,meni sa vam nieco cez dvojmesacne prazdniny?
My mame nastaveny rezim kazdy druhy vikend a jeden den v tyzdni po skole.
Len cez prazdniny to je pre mna tazsie. Cez jul mal dcerku cca 2tyzdne, teraz mi tvrdi ze august si nevie nijak zariadit a tie dni co moze tak to sme zase mi prec na dovolenke.
Dakujem za kazdu jednu odpoved 🙂

maciatkolulu
5. aug 2017

@lienka369 myslim,ze je jedno ako to maju ostatni.... Bud sa expartneri medzi sebou vedia dohodnut ako im to vyhovuje,alebo to maju stanovene sudom,alebo si robia naprieky..... Pokial to je ako opisujes,tak je zbytlcne asi napisat,ze my mame dohodu prve dva julove tyzdne.... Nuz a ked nemoze prazdniny su predsa dlhe,da sa najst aj iny termin,nemusi ist zrovna na dva tyzdne dietko prec,moze aj na par dni a pod.

lienka369
autor
5. aug 2017

@maciatkolulu my sme to uz riesili aj tak ze len na niektore dni, resp.niektore dni aj na par hodin kvoli mojej praci, ale ze sa mu vobec neda. Netlacim na to zase za kazdu cenu 🙂

lienka369
autor
5. aug 2017

Este chcem pripisat jednu vec...kamaratka do mna stale huci(nerozviedli sa za velmi dobrych okolnosti a stale to medzi nimi vrie...) ze si mam nechat prazdniny financne vykompenzovat kedze cez prazdniny otec nemoze...mne osobne to pride ako blbost, pravidelne mi na malu plati, vela krat jej nakupi hracky,oblecenie...tak preco by mi mal nieco kompenzovat? 🙄 Aky mate nazor na to vy?

lilyianka
5. aug 2017

@lienka369 ze nech sa kamaratka stara o seba a nie do teba 😉

pininka
5. aug 2017

@lienka369 asi ti zavidi ze vy mate ako taky vztah po rozvode. Rozhodne ak plati v pohode by som si nic kompenzovat nenechala. Dalsia vec vsak je to striedanie. Co by partner urobil keby si ani ty nemohla z krz tvojej prace? Je to smutne, ale co to dieta za to moze,ze on si to nevie v auguste zariadit. Poznam taky pripad a nakoniec musela zena ozaj razne zakrocit, lebo uz si ex vyslovene zacal vyberat kedy pride a kedy nie pre deti. Deti su deti, su spolocne, aj po rozvode, vsetky prava ale aj povinnosti by mali byt 50:50.

xstelinka
5. aug 2017

@lienka369 ak by si potrebovala dat dieta do tabora kvoli praci,tak by mal na to prispiet....ale ak nemas vydavky navyse a "len" travis viac casu s dcerou neriesila by som to

deti95060810
5. aug 2017

s tou kompenzáciou to nie je až tak zlý nápad.... ocinko si povie že nemôže a ty sa môžeš aj zblázniť - ty musíš....

natalka13
5. aug 2017

Nemate sudne rozhodnutie? Ak je to na vasej dohode, tak len sa dohodnut, vacsina otcov si berie dieta cez prazdniny na tyzden na docolenku a viac nie. Dieta je zverene do tvojej starostlivosti, je na tebe postarat sa o neho aj cez prazdniny. Viem spravodlive to nieje, ale si rozvedena.

cichlida
5. aug 2017

Jozo Jozo Jozo Jano Jano Jano Jano Jano Jano Jano Jozo Mk Mk Mk Mk Jano Jano Kika MkjMk Mk jMk Mk Jano Jano Jozo Jozo MkjMk Mk Mk Mk Mk Mk Mk Jano Jozo Jozo Jozo Mk Mk Jano Jano Kono Janko Mk ijjj Jozo Mk Jano Jozo Jozo Jozo Jozo Jano ijjj Jozo Jozo Mk Jano Jano Jozo Mk Jano Jozo Jozo Mk Jano Jano Jano Jozo Jozo Jozo Jano ijjj Jozo Mk Mk Jano Jozo Mk Jano Jozo Mk Mk Mk Jano Jozo Mk Jano Jano Jano Jozo Mk Mk Jano Jano Miso

maciatkolulu
6. aug 2017

@deti95060810 inak fajn napad a to v ten mesia. Ma zaplatit len polku vyzivneho😂 ked bude mat dieta polku mesiaca on.... Nooooo a nech se perou a perou vsakze😉

alicka850
7. aug 2017

my máme prazdniny súdne rozdelené napoly, podľa mna je to spravodlivé. Ja nemám šancu vykryť dva mesiace prázdnin u 7 ročného dieťaťa. V skolke sa to ešte dalo, bola otvorená aj cez prazdniny, ale v škole dva mesiace už nejde. Moja exsvokra straži malú výlučne ked je u otca, ked je so mnou, už nie je jej vnúča.